Herkesten nefret ediyorum bu kadar kötü kalpli olmak zorunda mısınız!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sizin teorinizdeki goren ve algilari acik kisi degil konu sahibi. 9 kisinin arasindaki ve uyarilinca cok fesatsiniz diyen kisi.

Hatta benzer seyler soyleyen bir uye de gelip baskalarinin yalan soyledigine bile inanmasinin uzun zaman aldigini soylemisti. Yani bu uyeler gormeyenler, gormedikleri icin kendilerini cok saf ve iyi saniyorlar.

Orasini bilemem yorumlari okumadim. Uzman da degilim.

Oldukça yalın ve sert olsa da bu yoruma katılmamak elde değil.
İnsanlar yalnız kalabilir evet, zaman zaman. Bu ise 2 türlüdür, birincisi zorunluluk, ikincisi seçim. Birincisindekiler sürekli yakınır, onlar haricinde herkes suçludur, aynayı hiç kendilerine çevirmezler. İkinciler ise, yalnızken de kendilerine yetebilirler. Çeşitli sebeplerden bir müddet insanlardan ayrı kalmak istemişlerdir.
Ne durumda olursanız olun, dibi gördüyseniz gördükten sonra bırakın orayı. Orada kalmayın yani. Ağla 1 hafta için çıkana kadar, ama sonrasında toparlan yani. Şu sonsuz acı, üzüntü meselesine bir tek ben mi inanmıyorum acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…