Herkesten nefret ediyorum bu kadar kötü kalpli olmak zorunda mısınız!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk önce ne kadar kotulukte yasasan beddua etme Allah a havale et böylesi daha iyi.InşaAllah önüne iyi biri çıkarsa fikrin deisir.kendini de başkaları için uzme gormemeye calis
 
bende edicemm vallahii
simittt ve peynrr
diyetteyim ama yapıcam yinede
gerekirse aksama kadar kosucam.yinede yapıcam..
 
ne yapim söle naısl cıkayı depreyondan herkesi sevmeye calısıp polyanna olarak mı careyi söyle
Ilac icmekle olmaz o isler. E nasil cikayim demekle de olmaz zamanla degisirtirirseniz bakis acinizi hayata o zaman biseyler yoluna girmeye baslar. Ilaclarla kendinizi surekli uyusturmaktansa gidin iyi bir psikologa ve terapi gorun. Dunyadan once kendinize bir pencere acip kendinize bakin.
Su olsa mutlu olurumdan ziyade amacsiz ve icinden cikmak istemediginiz bir bunalim tipi var sizde. Bu da kisir dongu zaten.
Erkek arkadasim oslun diyorsunuz ama olsa ve istediginiz gibi biri cikmazsa bu bunaliminiz ona katlar gibime geliyo
 
Nerede iyi insanlar, nerede güzel insanlar he?
Bu 7 sayfanın içinde canım!
Hiç tanımadığın bir sürü insan, sorunun için paragraflar döşemiş görmüyor musun?
Bu bile bir iyi niyet göstergesidir. Sen kötülüklere odaklanıp iyi olanları gözden kaçırıyorsun.
 

psikoloğa bile atarlisiniz
doğru demiş kendinizi kabullenip seveceksiniz
ben insanların ayna olduğunu düşünüyorum
biri bana ne yansıtırsa ben de ona onu yansitirim
bu kötü dünyada bir başıma kaldım herkes kötü her şey kötü bana hiç mutluluk yok diye sadece düşünen bu düşüncelerini yenmek için çaba göstermeyen hiçbir zaman iyilesemez mutlu olamaz
 

Bir oyunda bile hırs ve kıskançlık yapmak Gerçekten ilginçmiş. Ben eskiden sinir olurdum böyle kişilere ama artık sadece aciyorum, onlar için üzülüyorum. Küçük hırslarla, gereksiz onca ayrıntı ve hesaplarla o kadar meşguller ve stres altindalar ki hayatlari boşa akıp gidiyor. Rahat bir şekilde yaşamak nedir bilmiyorlar.

Bu arada google'a pokemon go apk indir yazıp gözünüze kestirdiginiz bir yerden indirebilirsiniz, ben öyle yapmıştım. Apple store veya google play'e geldi mi bilmiyorum, ben yuklerken henüz yoktu o yüzden internetten indirdim.
 
Bazi insanlarin gozleri cok net gorur tatlim. Mesela biri bi yalan mi kiviriyor, 9 kisi anlamaz yalan oldugunu 1 kisi anlar. Ya da yapilan bir haksizlik; onu da 1 kisi anlar. Cunku gozleri net gorur. Diger 9 kisiye bunu acikladiginda da aaa cok fesatsin, aaaaa bikmemkim cok iyidir nasil boyle dusunursun gibi cevaplar duydugunda da al sana depresyon!
Ya senin gibi gormeyen insanlarla paylasimda bulunmayacaksin (ki bu imkansizdir cogu zaman); ya da 11 kisi olan yani senin gibi net gorebilen biri daha gruba eklendiginde rahatlayacaksin. Ya da o x'in gercek yuzlerini diger grup mensuplari gorene kadar bekleyeceksin.
Soyledigim gibi bazi insanlar "net" gorur. Sen onlardansin ve depresyona mahkumsun:)))
Cunku insanlar seni hicbir zaman anlayamaz sen onlarin gozunde gecimsiz, uyumsuz, oyunbozansindir.
Bir de herkes kotu de bi sen mi iyisinciler, demek ki hata sendedirciler vardir ki hic oraya girmiyorum:))
 
Yaa bir klişe var ya..hani ayrılmak isteyen sevgili "sorun sende değil bende. Sen daha iyilerine layiksin" falan der...

Şunlar da aynen öyle klişe:
Hep iyi niyetimden kaybediyorum.
Ben çok ince düşünüyorum.
Herkesi kendim gibi zannediyorum.
Ben çok mükemmelliyetçiyim

Falan filan.

Gerçeği kabul edin. Siz harika sahane değilsiniz..

Gerçek şu; dünyada bir sürü muhteşem insan var..Eğer siz hayatınıza bu muhteşem insanları dahil edemiyorsanız, bu sizin kalitenizin eksik olduğunu gösterir.

Bence ise hayat çok güzel. Ve bir sürü harika insan var.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…