Nedir sizi bu kadar üzen ?
Sadece hayat ve insanlarsa hepimizde var.
Izzet gulluyu ben de bugun duydum firsat bulunca dinleyeceğim bu arada ilac da kullaniyorum .. size tavsiyem EMDR yöntemini bir arastirin derim ben daha once aldim bu terapiyi ve mucize gibi resmen ilaçsız tamamen. Ha sorun şu ki bu terapiden sonra bir suru travma yasadim uzerine hamile kaldim o nedenle sorunlarim tekrarladi su an tekrar emdr ve ilac olarak başladım yin aşarım insallah size de israrla tavsiye ederim lutfen bi araştırın
1 defada zaten etki etmiyor 8 seans sürdü benimki. Bir de ben goz hareketlerini yapamadigim için cubuk yardimiyla dizlere vurularak yapildi . Seanslar tamamlaninca ben bile inanamamistim degisime..emdr aldım hiçbir işe yaradıgını düşünmüyorum.. göz hareketleri ile aklıma cidden birşey gelmiyor daha önce birkez aldım o an rahatladım gibi geldi ama aynı sorunu yasayınca baktım yine etkileniyorum..
Ben bu ilaclarini kullanmayan insanlari anlamiyorum arkadas
Doktorlardan iyi mi biliyorsunuz ya?
Kanser olan birinin kemoterapi almicam ben bunu dusunce gucuyle asicam demesiyle ayni sacmalik
1 defada zaten etki etmiyor 8 seans sürdü benimki. Bir de ben goz hareketlerini yapamadigim için cubuk yardimiyla dizlere vurularak yapildi . Seanslar tamamlaninca ben bile inanamamistim degisime..
İş meselesi için şu an iyi kötü bi işin varsa devam et kimsenin işi garanti değil bi yandan imkanın varsa KPSS ye hazırlanbilmiyorum gercekten... ailem maziden beri üzdü cok içerledim yer ettti. Babam hep istikrarsız calıstı. Ne bir evimiz var ne elde avucta bişey. Ve babam yine işsiz devamlı işsiz cok düşündüm dert ettim bunları en genc yasımdan beri hayattan zevk alamadım. Hala öyle. Yani bir son yok ailemde parlak hiçbir şey yok düşünmeden edemiyorum. Bir tane arkadasım var sadece o da arada siddetli tartısmalar yasadık bu bende birgün bitebilir kaygısı yarattı hepten yalnız kalıcam düşüncesi doğurdu kolay kolay kimseye güvenemiyorum arkadas olamıyorum içime sindirip.. Kardesimle de karakterimiz cok zıt anlasamıyoruz bu beni cok yordu. İş mesleeisnde de yüzün gülmedi nereye girsem ya işçi cıkarıldı ya kapandı simdi de maaşım düşük hakkettğimi alamıyorum baska iş bakmak için artık yorgunum ve ülkenin durumu ortada. Çıkmazda gibi hissediyorum bazen. Neden herseyi bu kadar takıyorum ki diyorum elimde değil bakıyorum sonra yine üzülüyorum keşke umursamaz olabilsem diye
Yapmayin allah askinaizzet güllüyü dinledikten sonra böyle düşünüyorum eskiden senin gibi düşünürdüm. psikiyatrinin tüm kirli sırlarını ortaya dökmüş adam
Hmm anladim Allah sifa versin arkadasim .. bilmem fayda eder mi bilişsel davranisci terapi var konusarak yapılıyor. Ben de ona gittim 2 seans ama konuşmakla olacak gibi değildi devam etmedimbelkide olabilir travma içinmiş emdr ama kaygı vs için değilmiş. travma yokki bnde genel sorun var değişmeyen
Nasıl birşey bu siz deneyimlemişsiniz anlatırmısınız1 defada zaten etki etmiyor 8 seans sürdü benimki. Bir de ben goz hareketlerini yapamadigim için cubuk yardimiyla dizlere vurularak yapildi . Seanslar tamamlaninca ben bile inanamamistim degisime..
Eger gecmise dayali bir problemse daha etkili oluyor diye biliyorum.. mesela sucluluk duygusu varsa pismanlik devamli ozguvem eksikligi varsa altında geçmişte yatan bir sebep olabilir. Anksiyeteniz neden oluyor ? Mesela bende geçmiş takintisi var kotu anilardan kurtulamıyorum bunlar aklima gelince anksiyete ve panik atak karisik bir hale geliyorum. Eger emdr den sonrs kotu seyler yasamasaydim eminim tekrarlamayacaktı bu illetNasıl birşey bu siz deneyimlemişsiniz anlatırmısınız
Anksiyete için çözüm olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?