Ben bilinçsizce bir ilacı eczacı arkadaşımın bana tavsiye ve tedarik ettiği yeşil reçeteli bir ilaç kullandımEger gecmise dayali bir problemse daha etkili oluyor diye biliyorum.. mesela sucluluk duygusu varsa pismanlik devamli ozguvem eksikligi varsa altında geçmişte yatan bir sebep olabilir. Anksiyeteniz neden oluyor ? Mesela bende geçmiş takintisi var kotu anilardan kurtulamıyorum bunlar aklima gelince anksiyete ve panik atak karisik bir hale geliyorum. Eger emdr den sonrs kotu seyler yasamasaydim eminim tekrarlamayacaktı bu illet
Cok üzüldüm inanin hicbir problem yokken olmus;( emdr bu konuda etkili olur mi bilmiyorum ama bi arastirin derim anksiyete ve emdr diye yazarakBen bilinçsizce bir ilacı eczacı arkadaşımın bana tavsiye ve tedarik ettiği yeşil reçeteli bir ilaç kullandım
İştahımı açması ve uyuyabilmem için
2 yıl kullandım
Sonra birden bilinçsizce kestim kendi başıma
En çok iki üç gün uyumakta zorluk çekerim ne olabilir ki dedim,bakın bilinçsizlik nasıl birşeymiş
Beş gün yokluk hissi krizi yaşadım
Ve halen bilmiyordum bağımlılık krizi geçirdiğimi
Son gün ailem kucağında götürdü psikiyatriye
10 gün bir zopiklon yokluğunu bastıran bir ilaç kullandırdı
Kurtuldum nefes aldım
Fakat iki ay sonra tuhaf haller başladı
Korku panik paranoya delirme intahar etme korkusu kusma gibi
Tekrar gittim bana Ne oluyor diye
Anksiyete olduğumu söyledi
Ben bilinçsizce bir ilacı eczacı arkadaşımın bana tavsiye ve tedarik ettiği yeşil reçeteli bir ilaç kullandım
İştahımı açması ve uyuyabilmem için
2 yıl kullandım
Sonra birden bilinçsizce kestim kendi başıma
En çok iki üç gün uyumakta zorluk çekerim ne olabilir ki dedim,bakın bilinçsizlik nasıl birşeymiş
Beş gün yokluk hissi krizi yaşadım
Ve halen bilmiyordum bağımlılık krizi geçirdiğimi
Son gün ailem kucağında götürdü psikiyatriye
10 gün bir zopiklon yokluğunu bastıran bir ilaç kullandırdı
Kurtuldum nefes aldım
Fakat iki ay sonra tuhaf haller başladı
Korku panik paranoya delirme intahar etme korkusu kusma gibi
Tekrar gittim bana Ne oluyor diye
Anksiyete olduğumu söyledi
Yapmayin allah askina
İzzet gullu suanki sinir krizlerinize care mi? Degil
Bende İzzet güllü dinliyorum.Ve inanılmaz faydasını görüyorum.Düzenli dinleyin.Bırakmayın.Kesinlikşe dönüşümü fark edersinizUzun yıllar antidepresan içtim. Ama baktım ne kaygım gecti ne sorunlar çözüldü ben bedenime ilaç yükledim hep. Sadece tek yararı uyusturması idi böylece tahammül ettim bir sekilde snaırım sinirlenmezdim. İlacı bırakalı 3 ay oldu. Artık ilaç filan da içmek istmeiyorum bitkisel seyler içiyorum. Yalnızım . Ailem var ama yok gibi kendimi hiç hzuurlu hissetmiyorum onlarla. O kadar sıkıldım ki hareketlerinden yıllarca tahammül ettiğim seylerden suan ilaç baskılaması da olmadıgından patlamalar yasıyorum. Öfke nöbetleri geciriyorum. Kızkardesimle önceden de kavga ederdik gerizekalı gibi kelimeler kullanırdı es gecebiliridm lakin artık gecemiyorum kavga edersek neden bana böyle davrandı diye hayatı kendime zehir ediyorum.. 2 haftadr mide agrılaır krampları. Hyaattan ve insanlardan nefret ediyorum. Herkes kötü geliyor bana herkes. İş yerimde bilerek patron gözüne girmeye calısan birini görüyorum mesela tüm modum düşüyor patronumun ayrımcılıgından değer vermeyişinden. Hayat o kadar karanlık geliyor ki gözüme cırpınıyorum yinede. İyi olmaya calısıyorum sanki böyle durmaksızın 3 saat ağlasam biraz hafiflicem ama yok ağlayamıyorum da. Beynimin içi düşün düşün üzüntüden ölecek gibi. Sinir ve stres im gitmiyor ne yapacgaımı bilmiyorum :/ Çok uzaklara gitmek istiyorum hiç tanımadığım güzel insanların oldugu bir yere . Sanki kalbim ancak öyle huzur bulacak gibi. Sinir stresten geceleri bacaklarımda iğnelenme karıncalanma uyuşmalar oluyor artık. İlaç içmeyeceğim yani antidepresan belkide zarar verdim bedenime acısı cıkıyor bilmiyorum. İnternette İzzet Güllü diye bir psikolog var onu dinliyorum ilaca ve psikiyatriye meydan okuyan biri. Belki aranızda bilen vardır tek umudum o ..
Ya hem nasıl bir ders aldım hayatım kaydı resmenŞimdi yeşil reçete boru değildir öle cat diye kesesin ondan olmus senin durumun bu hep sürecek değil sürecek korkusu anksiyete yapmıs izzet güllü videoları izleyin sizde bi
Öyle oldu kendi kendime ettimCok üzüldüm inanin hicbir problem yokken olmus;( emdr bu konuda etkili olur mi bilmiyorum ama bi arastirin derim anksiyete ve emdr diye yazarak
Allah sifa versin cok ii anlıyorum ruhsal problemleri kimseye yasatmasin Allah cidden cok zorÖyle oldu kendi kendime ettim
Beynime kimyasalları verdim hiç Yok yere
Başka yerden patlak verdi
Bilseydim kriz geçiriyor olduğumu
İlk gün atardım kendimi psikiyatriye
Aile hekimim geliyordu her gün
panik atak bu
Al bu ilaçları iç diyor içiyorum fayda olmuyor
Ertesi günü başka hap veriyor
Panik atak bu diyordu
Ahhhh ahhh sağlığımla oynadım
Evet öyle hiç aklıma gelmezdiAllah sifa versin cok ii anlıyorum ruhsal problemleri kimseye yasatmasin Allah cidden cok zorkendim de halen cebellesiyorum herkes mutlu bi ben mutsuz
Umarim gecerEvet öyle hiç aklıma gelmezdi
Adını bile bilmezdim bu hastalığın
Ne tat Neşe sevinç herşey eskide kaldı
Benim %60 fiziksel hastalığa dönüşmüşUmarim gecerpsikoterapi falan ise yaramaz mi ki.. benimki gecmiyecek bu gidişle ama size bari care bulsak keske
Bende de benzer sikayetler var ilaca baslayali 5 gun oldu sadece.. ne zmaan etki eder acabaBenim %60 fiziksel hastalığa dönüşmüş
Yani ben kusma İshal terleme titreme yemek su içmeme,irkilerek uyanma gibi durumlar vardı tüm yaz çektim
Sonra gittim ne oluyor bana diye
Seni önce ilaçla tedavi etmem gerekiyor dedi
Çünkü senin fiziksel hastalığa dönüşmüş
Ancak ilaçla tedavi olacaksın sonraki aşamada terapi verebilirim dedi
O günden beri yaşamadım bu şikayetleri
Normalim ama ilaçla
Merak etme edecekBende de benzer sikayetler var ilaca baslayali 5 gun oldu sadece.. ne zmaan etki eder acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?