Herkesten nefret ettiğiniz kendinizi inanılmaz mutsuz hissettiğiniz zaman ne yapıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kotu olaylara fazlaca takiliyorsunuz. Gormezden gelmek en iyisi. Yoksa olmuyor yurumuyor. Sadece psikolojik degil zamanla fiziksel olarak da zarar gorursunuz allah korusun. psikiyatr degilde paikologa gidip terapi alsaniz keske daha iyi olur. Hayat akip gidiyor malesef gunumuzde kotu olaylar cok ama guzel seylere bakmali. Mesela isiniz var, gunde binlerce kisi is ariyor, cok sukur sagliginiz yerinde hastanelerde kanserle savasan binlerce kisi var. Ne bileyim evet hayat kotu ve zor ama guzel yanlari da var. Bunlara odaklanmaya calisin yoksa sadece kendinize zarar verirsiniz.

Ben bilinçsizce bir ilacı eczacı arkadaşımın bana tavsiye ve tedarik ettiği yeşil reçeteli bir ilaç kullandım
İştahımı açması ve uyuyabilmem için
2 yıl kullandım
Sonra birden bilinçsizce kestim kendi başıma
En çok iki üç gün uyumakta zorluk çekerim ne olabilir ki dedim,bakın bilinçsizlik nasıl birşeymiş
Beş gün yokluk hissi krizi yaşadım
Ve halen bilmiyordum bağımlılık krizi geçirdiğimi
Son gün ailem kucağında götürdü psikiyatriye
10 gün bir zopiklon yokluğunu bastıran bir ilaç kullandırdı
Kurtuldum nefes aldım
Fakat iki ay sonra tuhaf haller başladı
Korku panik paranoya delirme intahar etme korkusu kusma gibi
Tekrar gittim bana Ne oluyor diye
Anksiyete olduğumu söyledi

Cok üzüldüm inanin hicbir problem yokken olmus;( emdr bu konuda etkili olur mi bilmiyorum ama bi arastirin derim anksiyete ve emdr diye yazarak

Şimdi yeşil reçete boru değildir öle cat diye kesesin ondan olmus senin durumun bu hep sürecek değil sürecek korkusu anksiyete yapmıs izzet güllü videoları izleyin sizde bi

Yapmayin allah askina
İzzet gullu suanki sinir krizlerinize care mi? Degil

2 yıl terapi aldım ben bu adamı 2 haftadır dinliyorum tabiki hemen etki yapmaz tamamen zamanla olacak buna inanıyorum sanki krizlerim için ilaç alabilirim lakin direnmeyi seçtim inanın antidepressanın sonu yok uyku iştah kabızlık yan etkilerinden bıkmıştım . Bitkisel bir damla kullanıyorum birde doğadan relax cay hergün

Bende İzzet güllü dinliyorum.Ve inanılmaz faydasını görüyorum.Düzenli dinleyin.Bırakmayın.Kesinlikşe dönüşümü fark edersiniz

Tanımadığın insanlara anlat derdini emin ol seni dinlemek isteyen birçok kişi olabilir bana da yazabilirsin
ya da bende destek alıyorum bu ara kimsen yoksa çevrende içindekileri bi kağıda yaz ne var ne yoksa ve o kağıdı yak gitsin demişti doktor ben denemedim henüz sen dene belki işine yarar
ve en önemlisi ne kadar kötü olursan ol hep senden daha kötü durumda olanları düşün ve şükret ...

Şimdi yeşil reçete boru değildir öle cat diye kesesin ondan olmus senin durumun bu hep sürecek değil sürecek korkusu anksiyete yapmıs izzet güllü videoları izleyin sizde bi
Ya hem nasıl bir ders aldım hayatım kaydı resmen
Bir eczacı arkadaşımdan alıyordum paket paket
Ben hadi cahilim ya sen eczacı
Desene bu yokluk verir
Bağımlılık nedir bilmiyordum o krize kadar
Bağımlılık benim için,uyku ilacı ise ancak uyumakta zorluk çekerim uykum gelmez geç yatarım gşbi bir şey olarak biliyordum,cehalete bak
Gördüm nasıl acı çekiyormuş insan
Tüm vücudum sızlıyordu acıdan
Unutmuyorum kendi kendime diyordum
Allahım kanser hastaları yada diğer acı çeken hastalara yardım et
Sağlıklıymışım ben,nasıl acı çektiklerini anladım
Ölsem de kurtulsam şu açıdan diyordum
Yada beş dakika nefes alsam olur,yada beş dakika uyusam diyordum offf çok kötüydü
Kimse yaşamasın
Beş gün uyku yok,terleme,üşüme,sıkıntı bir on saniye yatağa geçip durmadan dönüptekrar sandalyede beş saniye sonra tekrar yatağa
Sabahlara kadar evin içinde beş Saniye oturup kalkıyor tekrar yürüyordum
Sonra sanrılar başladı,yemek su içmek imkansız
Açlıktan ölecem galiba diyordum
Sonra Yok kimse ölmedi açlıktan diyordum
Beş gün gece kabus
Sonra nefes alamamak
İlacı verdiğinde tedaviye başladığımda
Allahım şükürler olsun nefes alabiliyorum dedim

Cok üzüldüm inanin hicbir problem yokken olmus;( emdr bu konuda etkili olur mi bilmiyorum ama bi arastirin derim anksiyete ve emdr diye yazarak
Öyle oldu kendi kendime ettim
Beynime kimyasalları verdim hiç Yok yere
Başka yerden patlak verdi
Bilseydim kriz geçiriyor olduğumu
İlk gün atardım kendimi psikiyatriye
Aile hekimim geliyordu her gün
panik atak bu
Al bu ilaçları iç diyor içiyorum fayda olmuyor
Ertesi günü başka hap veriyor
Panik atak bu diyordu
Ahhhh ahhh sağlığımla oynadım

Allah sifa versin cok ii anlıyorum ruhsal problemleri kimseye yasatmasin Allah cidden cok zor kendim de halen cebellesiyorum herkes mutlu bi ben mutsuz

Canım çok üzüldüm senin adına...
Ama inan ki ilaçları bir anda bırakmak seni daha kotu hale getirebilir...doktoruna danışmadan bırakma bence...ben de kullandım ve halen kullanıyorum...bir ara 15 gün bıraktım dengem şaştı
Baban ıssızse küçükken nasıl geçindiniz? Bir de herhangi bir ek gelir ya da büyüklerden kalacak bir yer falan yok mu?
Hicbir şey olmasa bile ne güzel çalışıyorsun mesleğin var sağlığın yerinde bunları düşün
Inan hepimiz işyerinde çeşit çeşit sorun yaşıyoruz bir şekilde geçiyor...

kendimi seviyorum öyle olduğu zaman.

gerçekten hayatta kötü insanlar var. yalnız kalabiliyoruz. ama yalnızız diye hayat kötü olmaz ki. yalnızlıktan keyif almayı öğrenin. sizin modunuzu düşüren insanlarla aranız psikolojik bir bariyer koyun. kardeşiniz gibi insanlar insanı gerçekten tahrik ediyorlar iletişime geçmeyin. maddi durumunuz varsa kurslara katılmanızı tavsiye ediyorum yeni insanlarla tanışın ama yüzeysel olsun arkadaşlığınız. böylelikle zarar görürüm hissiyatından çıkarsınız. maksat eğlenmek vakit geçirmek. bir de spor bence doğal antidepresan. bir dr olarak söylüyorum bunu.

bir diğer tavsiyem omega 3 balık yağı hapı. ben kendim yoğun çalıştığımda vitamin takviyesi olarak kullanırdım baktım modumu düzeltiyor biraz araştırdım gerçekten antidepresandan farklı bir şekilde modu yükselttiği kanıtlanmış, hatta psikiyatra gittiğim bir dönemde doktoruma sormuştum şansıma tezi bunun üzerineymiş mutlaka kullan dedi bana da.

ben de rutin kullanıyorum şimdi kullanmadığım zaman gerçekten daha karanlık düşünmeye başlıyorum dünya hakkında bi bakıyorum atıyorum 2 haftadır bırakmışım farkında olmadan. başlayınca tekrar modum yükseliyor.

ben psikolojik sağlığın beden sağlığından geçtiğini düşünüyorum. kendi ihtiyaçlarınızı güzel karşılayın uyku dinlenme spor temizlik sağlıklı beslenme gibi. ondan sonra gerçekten kendinizi daha iyi hissettiğinizi fark ediceksiniz.

bir de hayatı çok düşünmeyin be sevgili kk üyesi. gerçekten bazen insan düşündükçe sorun çıkarıyor kendine.

Babasi calisan fakat kendi issiz olan bunalan o kadar kisi var ki bir de babasiyla bu yuzden kotu oluyorlar babaniza bu yasta muhtac olsaniz daha kotu..

Umarim gecer psikoterapi falan ise yaramaz mi ki.. benimki gecmiyecek bu gidişle ama size bari care bulsak keske
Benim %60 fiziksel hastalığa dönüşmüş
Yani ben kusma İshal terleme titreme yemek su içmeme,irkilerek uyanma gibi durumlar vardı tüm yaz çektim
Sonra gittim ne oluyor bana diye
Seni önce ilaçla tedavi etmem gerekiyor dedi
Çünkü senin fiziksel hastalığa dönüşmüş
Ancak ilaçla tedavi olacaksın sonraki aşamada terapi verebilirim dedi
O günden beri yaşamadım bu şikayetleri
Normalim ama ilaçla

Bende de benzer sikayetler var ilaca baslayali 5 gun oldu sadece.. ne zmaan etki eder acaba

Bende de benzer sikayetler var ilaca baslayali 5 gun oldu sadece.. ne zmaan etki eder acaba
Merak etme edecek
Bana herkes bu senşn beyninde diyordu
Sen hasta değilsin diyorlardı
Ne su Ne yemek ishal kusma
Hergün uyandığımda gözümü açarken koşuyordum lavaboya
Ve bunun gayet normal olduğunu söylüyorlardı
Bşr insan aylarca kusma İshal olurmu bu normal değil
Ve ben atak olduğu an direk kusma ishal yemekten Sudan tiksinme oluyordu
Ben bunu doktoruma dedim
Bu hastalıkların beynimde olduğunu söylüyorlar
Bu doğrumu dedim ben mi yaratıyorum bunu dedim
Hayır bu hastalığın ilerlemiş fiziksele dönüşmüş olduğunu gösteriyor dedi
İlacı bırakma devam et
Ben bana verdiği ilacı gördüğümde canım sıkılmıştı
Ara ara iştahım için aldığım bir ilaçtı
Ama beni iyi eden o ilaç oldu
Sakın bırakma daha çok yeni beş gün nedir
Bir kaç gün sonra göreceksin
Beynin diğer isanlar gibi salgılayacak o hormonu
Bizde o mutluluk hormonu salgılamıyor beyin
Fakat bekle etkisini göreceksin
Bende senşn gibi umutsuzdum
Ama bak şimdi sokağa çıkabiliyorum
Sohbet edebiliyorum
Sakın bırakma bir kaç gün bekle başlayacak
Herşeyin çözümü var merak etme
Bende senşn gibi umutsuzdum ama bak teselli veriyorum şimdi
Sende sabret üç beş gün en fazla
Fark edeceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…