Herkesten sil

Ben 22 karşı taraf 24 yaşında, zeka yaşı 13 malesef. Hala için soğumadı. Engelledim ama bir geri dönüş olmadı, sanırım bir şeye bozulmuş.

Bazı hanımlar başkası olabilir mi demişler, evli olduğunu sanmıyorum, arkadaş çevresini tanıyorum. Ama başka görüştüğü var mı bilmiyorum. Sonuçta biz de sadece görüşüyoruz. Yalan söylese anlayamam bu durumda.

Ben 22 karşı taraf 24 yaşında, zeka yaşı 13 malesef. Hala için soğumadı. Engelledim ama bir geri dönüş olmadı, sanırım bir şeye bozulmuş.

Bazı hanımlar başkası olabilir mi demişler, evli olduğunu sanmıyorum, arkadaş çevresini tanıyorum. Ama başka görüştüğü var mı bilmiyorum. Sonuçta biz de sadece görüşüyoruz. Yalan söylese anlayamam bu durumda.
24 yaşında koca delikanlı neye bozulduğunu söylemek yerine sizin Da Vinci şifresi gibi çözmenizi bekliyor herhalde, büyümezse sizi çok uğraştıracak gibi görünüyor.

Merhaba hanımlar, konum aşırı saçma. Şimdiden özür dilerim ama şu an sinirliyim.

Şu whatsapptan mesaj silme olayı ve bunun b*kunu çıkaranlara benim gibi sinir olan var mı?

Ergen ruhlu flörtümle, 1 haftadır iletişim kuramıyoruz bu meret yüzünden. Tripli midir nedir, yazıyor geri siliyor, ben de sinirleniyorum sayıp, sövüyorum geri siliyorum.

Normal bir şey yazıyorum, cevap yazıyor, 10 dk sonra geri siliyor.

Allah'ım fıttıracağım. En sonunda engelledim, nelerle uğraşıyorum ya offf. Yetişkin insanlarız, bu nasıl bir kepazelik.
Haha bende cok sinir oluyorum! Büyük eltimdede öyle yaziyor siliyor yaziyor siliyor sanarsin ki kendisi CIA!!! VEYA FBI!!!! EY allahimmm sinirlerim bozuluyor ama napayim sileceksen yazma da diyemiyorum ki :D

24 yaşında koca delikanlı neye bozulduğunu söylemek yerine sizin Da Vinci şifresi gibi çözmenizi bekliyor herhalde, büyümezse sizi çok uğraştıracak gibi görünüyor.

Zaten olmayacak gibi mune ablacım, hala ses seda yok. Ben de tepkisiz kalmaya karar verdim. 1 hafta içinde bir şekilde gönlümü almazsa, önüme bakacağım.

Zaten olmayacak gibi mune ablacım, hala ses seda yok. Ben de tepkisiz kalmaya karar verdim. 1 hafta içinde bir şekilde gönlümü almazsa, önüme bakacağım.
Bu kadar işte, aman boşver ne o öyle çocuk gibi yazıp yazıp silmeler, bozuluyor ama neye bozulduğu belli değil.

Üfff ne var ben de bazen siliyorum ayrıca başka biri okumasın diyenlere o zaman sadece benden sil yapar. Herkesten sil yapmaz

Hic boyle birsey gelmedi basima.. ben 1-2 defa yaptim bunu.., sonradan gorup ne sacmalamisim beee dedigim icin:))

Back
X