Herkez benden utaniyor

konuyu sabah görmüştüm sonunun güzellik meselesine baglanacagı bariz belliydi. Zaten siz kendi kendinize çok güzelim ondan benden utanıyolar diye teşhisi koymuşsunuz. Birisi acaba çok mu güzelsiniz diye yorum yapsın da rahat rahat ben de ordan yuruyebıleyım diye bekliyordunuz sadece.

Bu güne kadar hiç kimsenın çok güzel diye birinden utandıgını görmedim. Ilk tanısmada filan belki olur da sonrasında 2. 3. Görüşmelerde yakınlastıkca karsıdakı insanın dış görünüşünün hiç kimse farkına varmaz. Tabi siz sürekli bunu karşıdakının gözüne sokmuyorsanız. Cevrenızdekılerden çok çok aşırı yüksek maddi imkanlara veya asker, savcı filan gibi ciddi bi mesleğe sahipseniz belki cekınebılırler. Ama bunlar haricinde nedeni tamamen sizin kendinizi onlardan üstün gören tavırlanızdır bence.

Bunlar sizin fikriniz .guzelim diye utaniyolar diye bisey demedim ben kiskanilmaya geldi konu ordan guzellige gecti..dediginiz tavirlarimda yok

Hahahah, ben de kim daha güzel yarışmasına katılmak istiyorum.
sen foti at konu sahibi. Utanacak mıyız mesela bakalım.
darkmore da çok güzel kadın, biz birbirimizi gördük biz oy veririz sana

Darkıma 10 puan veriyom.

"kendimi kucuk dusurmek ugruna karsimdakini rahatlatmayacalisirim"
Kendin olmayı denesenHerkez değil o herkes,Herkez olsa yerine duramazsın

"kendimi kucuk dusurmek ugruna karsimdakini rahatlatmayacalisirim"
Kendin olmayı denesenHerkez değil o herkes,Herkez olsa yerine duramazsın
Olmadı feracelim,
Konu sahibi çok güzelmiş. O yüzden kıskanıyorlarmış. Elbise çok yakışınca kızı sıkıştırmaya çalışmışlar :)))))))))))))))))))9
Ondan böyle oluyormuş.

Nooluyi kizzz puani almisim da niye aldigim belli degil
Cok mersi ne kadar naziksin guzel bayan

Biz sna oy veririrz diyor arkadasina 10 puani patlatiyor...torpilin dibi

Biz sna oy veririrz diyor arkadasina 10 puani patlatiyor...torpilin dibi
e napıcaaan, arkadaş candır. bir de bazı kadınlar var bence çok güzel, ama zevksizz püüü rüküşş.
Ondan da çekiniyor olabilirler???
Shanna yla birlikte moda bölümünde foti paylaşsana.
En azından fiziğin güzel mi elbise yırtmak isteyecek kadar görürüz.
Güzelse söz utanıcam.
Shanna, bana link atar mısın, bulamıyorum ben ya :/

Olmadı feracelim,
Konu sahibi çok güzelmiş. O yüzden kıskanıyorlarmış. Elbise çok yakışınca kızı sıkıştırmaya çalışmışlar :)))))))))))))))))))9
Ondan böyle oluyormuş.
Guzel kadin kokusu alinca kiskan kadinlar toplandi ...herzamanki gibi ...hoscakalin ...

Neden utanırım...
(Sözüm meclisten dışarı.)
Utanmak değilde hareketlerinden hoslanmamak. Karsimdaki mide bulandırıcı hareketler yapıyorsa onla konuşmak istemem ki yapıyorum bunu.
Utanmak. Karsimdakine soyleyemeyecegim bişey yapmışımdır ondan utanırım.
Başka türlü bi kapı yok.Bence arkadaşlarınız sizinle maytap geçmiş.Sacma sapan davranış sergilemisseniz eger

Ciceklerin dibini kontrol et
Cok kotuyse yemeklerin oralara döküp kaciyorlardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…