Herkez benden utaniyor

Misafirlerinize 'aç' muamelesi yapip sundan da ye bunu sizin icin yaptim demek ayıptır,ikram etmissiniz zaten ustelemeye ne gerek var.

Misafirlerinize 'aç' muamelesi yapip sundan da ye bunu sizin icin yaptim demek ayıptır,ikram etmissiniz zaten ustelemeye ne gerek var.
Yoo asil denmesi gerekir bizde misafir yemeye cekinebilir e hangimiz evimizdeki gibi rahat yiyebiliyoruz gityimiz yerde...rahat rahat yesinler diye sundan da yiyin bundan da alin tarzi guleryuzlu konusmalar olmasi gerekir.koy onune taba ek serviste yapma yiyen yesin muamelesi asla yapmam misafirime

Bazıları iyi bir şey yaparken, ya da normal bir sohbet ederken bile zorlama hissettirirler, samimiyet, içtenlik vermezler. Çok çabalıyor gibi durdukları için insanları iterler. Belki öylesinizdir.

Ben cekinerek yemek yiyecegim bi eve gitmem, belki de bu yuzden cok itici geldi,sizin kulturunuzu ,iliskilerinizi bilemiyorum tabi.

Herkes sizden neden utansın. yani birisi "Ben senden utanıyorum" dedi diye, herkesin utandığı anlamına gelmez ki bu. Takıldığınız çevrenizle alakalı bir durum bu. Çevrenizdekiler, insan ilişkilerinde mesafeli olan kişilerdir ya da içine kapanık genel olarak utangaç yapıya sahip kişilerdir.

Canım acaba sen farkında mı degilsin illa samimi olcagın arkadas olacak diye bir sey yok ki biraz sözlerine dikkat et bakalm bi kendini ölç tart simdi sen bir sey yapmıyorum sanıyorsun da belki de farkında olmadan karşıdakine itici geliyorsun bazı konularda

Miror miror on the wall..who is the fairiest of them all??))
Pamuk prenses hikayesinde ki cadiyi hatırlattın bana konu sahibi?senin de bir aynan varmı acaba?Karşısına geçip "ayna ayna söyle bana varmı benden daha güzeli?"diye soruyormusun yoksa?))
Aynanın cevabı malum..
Sana kendi fikrimi yazayım. Senin çevrendeki herhangi çirkin bir kadın olsaydım seni asla kiskanmazdim..zira önem verdiğim en öncelikli özellik elbetteki karakterdir.

aa bu muymuş sebep.
çok güzel olman mı.
sanmam
buna inandırma kendini
hata edersin.
muhakkak başka bişey var itice gelen veya insanları uzaklaştıran.
insan gerçekten sevip saydıklarının ne boyuna ne kilosuna ne kaşına ne gözüne bakar.
ne de teraziye koyar az mı güzel çok mu güzel diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…