herkisen bana acıyan gözlerle bakmasından bıktım VE asla kimsenin çocuğunu sevmycm

azra_beril

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
294
77
118
Diğer
olmuyor ne yapabilirm elimizden gelen hiç bir şey yok ve ben artık dayanamıyorum çevremdekilere arkadaşlarıma hiç birine dayanamıyorm ve kimseye derdimi anlatamıyorum... Birinin çocuğunu seversin ay yazıık kendinin yok ya nasılda seviyo derler sevmem dokunmam kıskanıyo o yüzden almıyo çocuğu derler ve ben bugün bi karar aldım kimseyle görüşmiycem gurbettym zaten kimsem yok burda. Belki evde yalnız kalınca stres faktörü ortadan kalkarda bebişim olur mafoldumbensenağlama:CüvCüv:

ınsallah bırgun anne oluruz canım... yalnız degılsın ...
bızımle aynı durumda olan cok ınsan var.. bız cocugumuz olunca kımseye bu
cümleleri söylemicez ama buna dayanmak zorundayız.

hayırdır arkadasım . neden boyle diyosun. seni üzen ne olduki boyle düsünmene sabep oldu. allah insallah nasip eder.:Saruboceq:

Son düzenleme:
canım rabbim sana ve isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın çok üzüldüm canım

üzülme arkadaşım,bizde seninle aynı şeyleri yaşıyoruz.bu bir imtihan.biraz kafanı dinle ama tamamen kendini eve kapatma.daha kötü olursun.kendini oyalayacak bişeyler bul.evdeysen kurslara falan git.sürekli evde durunca daha fazla bunalıyorum ben.Rabbim en kısa zamanda hepimize meleklerimizi yollasın inşallah

seni çok iyi anlıyorum.. bende bunun imtihan olduğu düşünüyorum. sana tavsiyem mutlaka kendine uğraş bul... yoksa dayanması çok zor.

Ben artık zor dayananlar grubuna katıldım sanırım. Herkese karşı bitmeyen öfkem var, biliyorum kimse suçlu değil. Ama bizim ne suçumuz var çocuğumuz olmuyor. Asla isyan etmiyorum, vardır yüce Allahımın bir bildiği.
Çevremdeki arkadaşlarımdan, akrabalarımdan hamilelik haberlerini almaktan bıktım, her bir haberde tekrar tekrar yıkılıyorum kendimi toplamam günler alıyor, derken bir haber daha, duymak istemiyorum. Bende bu halleydeyim şimdilerde umarım benide anlayan birileri olur.

üzülme benimde biraz uğraşım oldu bebek için bir arkdaş vardı benim uğraştığımı bilirdi kuruma bir bebek geşince sanki çok önemli bişeymiş gibi sana bişey göstereceğim der yanına gidinced bebek derdi allahım sinirim tavan yapardı çocuğu kucağına alsan sevsen zaten beni öyle üzmeye çalışıyor bir dert sevmesen aaaa kıskandı diyecek.

Etrafta cahil insan çok onları önemsememek lazım inşallah bir an önce anne olursun

seni çok iyi anlıyorum boncukboncuk ama içindeki öfkeyi bastır.bizde aynı şeyleri yaşıyoruz.üç kez tüp bebek denedik üçündede döllenme olmadı.yani tüp bebek bile çare olmadı derdimize.transfer bile olamadım.kısmet değilmiş.ama kimseyi suçlamıyorum.Rabbim başka dert vermesin.ya dermansız bir hastalığımız olsaydı,böyle hastalıklara yakalananların bir suçu varmıydı.elden bişey gelmiyor dua etmekten başka.

Allah buyuktur bence sifani aramalisin bu duyguyu cok iyi biliyorum Allah yardimcin olsun hemde benim gibi yurt disinda anliyorum benim mesajlarimi oku belki yardimci olur

Allah hepimizin yardımcısı olsn.Ne acıki insanlarımız okadr acımaszki canını acıyacağı bile bile laflar sarfediyolr.Halbuki konusunu bile açmamaları gerkiyor ama işte bazı insanlar gerçekten kötü niyetli ve patavatsız ne yazıkki öyle. Zaten çok zor bir dönemde geçiyorsunuz birde insanların laflarıyla strese giriyorsunuz ve insanın psikolojisi iyice allak bullak oluyor,mahvoluyor.Öyle bir dönemdeki insan çok hassas oluyor.Takmamakta mümkün olmuyor... Bende 2,5 yıllık evliyim ve 2 yıldır herşeyi deniyoruz.1 kere tüp bebek denememiz oldu tuttu fakat ne yazıkki kürtajla sonuçlandı ve okadar çok üzüldük yıkıldıkki sevincimiz kursağımızda kaldı.4ay oldu ama hala tamamen unutmuş değiliz Rabbim en iyisi bilir böylesi hayırlıymış bizim için diyerek teselli etmeye çalışıyorz birbirimizi.Çevremizde çocuk sorunu olup çevresi yüzünde daha bi sıkıntıya giren insanları görünce kimseye söylememe kararı verdik eşimle ve sadece anne baba ve kardeşimlerimiz biliyor durumumuzu ve iyiki öyle yapmışız diyoruz çnkü diğer türlü çok daha sıkıntılı ve zor.Başetmek daha bir zor.Allahım hepimize nasip etsin inşaallah.O duyguyu hepimiz tadalım inşaallah.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim... canmı bazen o kadar çok yakıyorlarki mesele bebekde değil olmayacaksa olmasın rabbim vermedikten sonra her şey boş benim üzüntüm sinirim etrafımda ki bazı patavatsızlara ve onlardan biri dün beni çok üzdü konuşcak kimsem yoktu geldim burda yazdım ve rahatladım biliyorum ki burada beni anlayan çok kişi var... bugün doğum kontrol hapım bitti glukofen falan kullanıyorum 2 aydır bu kez sonuna kadar tedaviiii... inşallah hyırlı sağlıklı evlatlar nasip eder rabbim tekrar teşeküür ederimm... bundan sonrada herşeyime burnunu sokmayan bi kaç arkadaşla görşcm... iii geceler:içelim:

azra beril cim canım yazını okudum bende seni çok iyi anlıyorum bir an önce anne olmak istiyorsun ama olmuyor degilmi .ben biraz kendimden bahsedeyimde seni bi nebze rahatlatayım.dersinki ayyy benden kötü durumda olanlarda varmış dersin canım. ben 6 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılamada bir kız çocuk dogurdum .ama 2 yaşında evladımı kaybettim zatüreden dolayı.26 nisan 2009 da kaybettim çocugumu...sonra tedaviye başladık yine aşılamayı denedik olmadı .ondan sonra yine denedik hamileydim ama düşük yaptım canım...çok zor anlar yaşadık canım senin le aynı duyguları yaşadım ama senden dahadaaaaaaaa fazlasınıda yaşadım .annelik duygusunu allaha şükür yaşadım ama canım evlat acısı çoooook kötüymüş .senağlama yaşadım canım herşeyi yaşadım helede evlatsız yaşamak çok kötü bütün eşyaları öylece kaldı ben ne yapayım canım halinize şükredin .beşigi giysileri çocuk arabası ana kucagı çantası ayakkabıları hepsi kaldı ben ne yapayım canım yinede ayaktayız.sürekli mezarına gidiyorum .yolda bir çocuk göreyim içim gidiyor .bir hamile görsem bende hamile kalmayı yeniden istiyorum .herkes benden hamilelik haberini beklerken eltim 3.çocuguna hamile haldı.ne kadarda olsa gözümüzün önünde ama ne yapalım .allahım bir imtihanın içine sokmuş ama bilemiyorum bazen artık kaldıramayım ölecegim zannediyorum.ama yapacak hiç birşey yok arkadaşlar.çok dedim kendi kendime kızım zeynep ölmeseydide başkada çocugum olmasaydı ama malesef ...olmuyor.şimdi diyorum yeniden çocugum olup acısını yaşayacaksam olmasın istemem çünkü artık hiç gücüm yok.senağlama

boşver azracım kim ne derse desin senin sitrese ihtiyacın yok .bu insanlardanda uzak dur. gurbetteymişin bende gurbette 5 sene yaşadım .eline el işi yada örgü al canım .kafanı rahat tut. senin sorunun ne tedavi görüyormusun canım.

arkadaslar birazda sizmi alınganlık yapıyosunuz acaba. kim boyle bi durumdan dalga gecer yada istemezki. kader yazgı bu. kimi olan degerini bilmez olmayanlar boyle yanar tutusur. herseyin hayırlısı .

biliriz canım bilmezmiyiz sıkıntını
inşaallah hepimizin bebekleri bir gün kucaklarımızı durduracak

eger bu insalar size bunlari yapiyorsa bu sadece sizin yanlis secim arkadasliklarinizdandir, benim arkadaslarim bana cok destek oluyor cok sukur. eger aileden eltiler vas yapiyorsa azarlayin bir daha da asla konusmayin onlarla. bu konu cok hassas bir konudur bu kotuye kullanan insanlardan uzak durun. ama lutfen arkadasim kendini eve kapamaktan falan bahsetme asla bunu kendine ve esine yapma. bakarsaniz hic cocuk sahibi de olamayabiirz, Allah oyle yazdiysa ne gelir elden bu asla dunyanin sonu degildir. sagligimiz yerinde olsun huzurumuz olsun en onemlisi bu. birkac yil daha bekleyip evlatlik edinmek icin kollari sivayacagim ben, Rabbim Insallah kendi canimdan nasip eder ama nasip degilse o kadar cok bebek anne babaya ve sevgiye muhtacki bunu da gerekirse dusunmeliyiz, hepinizin gonlundekini versin Rabbim.
ayrica nese arkadasim; basin sagolsun, en kotusu de senin yasadigin cok uzuldum canim cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…