- Konu Sahibi azra_beril
-
azra beril cim canım yazını okudum bende seni çok iyi anlıyorum bir an önce anne olmak istiyorsun ama olmuyor degilmi .ben biraz kendimden bahsedeyimde seni bi nebze rahatlatayım.dersinki ayyy benden kötü durumda olanlarda varmış dersin canım. ben 6 yıllık evliyim 3 yıllık evliyken ilk aşılamada bir kız çocuk dogurdum .ama 2 yaşında evladımı kaybettim zatüreden dolayı.26 nisan 2009 da kaybettim çocugumu...sonra tedaviye başladık yine aşılamayı denedik olmadı .ondan sonra yine denedik hamileydim ama düşük yaptım canım...çok zor anlar yaşadık canım senin le aynı duyguları yaşadım ama senden dahadaaaaaaaa fazlasınıda yaşadım .annelik duygusunu allaha şükür yaşadım ama canım evlat acısı çoooook kötüymüş .senağlama yaşadım canım herşeyi yaşadım helede evlatsız yaşamak çok kötü bütün eşyaları öylece kaldı ben ne yapayım canım halinize şükredin .beşigi giysileri çocuk arabası ana kucagı çantası ayakkabıları hepsi kaldı ben ne yapayım canım yinede ayaktayız.sürekli mezarına gidiyorum .yolda bir çocuk göreyim içim gidiyor .bir hamile görsem bende hamile kalmayı yeniden istiyorum .herkes benden hamilelik haberini beklerken eltim 3.çocuguna hamile haldı.ne kadarda olsa gözümüzün önünde ama ne yapalım .allahım bir imtihanın içine sokmuş ama bilemiyorum bazen artık kaldıramayım ölecegim zannediyorum.ama yapacak hiç birşey yok arkadaşlar.çok dedim kendi kendime kızım zeynep ölmeseydide başkada çocugum olmasaydı ama malesef ...olmuyor.şimdi diyorum yeniden çocugum olup acısını yaşayacaksam olmasın istemem çünkü artık hiç gücüm yok.senağlama
teşekkürler arkadaşlar desteginiz için ben çok inanıyorum allahım bir evladımı aldı yine verecez güzel kızım zeynep annesini üzmez o öldü ama yine dönüp gelecek yine adını zeynep koyacam peygamber efendimizin kızının .torununun adı dedik ailemizde hiç kimsede bu isim yok dedik adını zeynep bıraktık.ben inanıyorum zeynep daha saglıklı bir şekilde gelecek......
herkese teşekkür ederim arkadaşlar bugün adetim geldi yarın dr a gitcem eşimdede varikosel çıktı yeni bi dr mutlaka ameliyat dedi digeri de gerek yok dedi, gerek yok diyen de tanıdık dr ne yapacagımızı şaşırdık bi fikriniz varsa bu konudada yardımcı olur musunuz???? her şey üst üste geliyor bu da bizim imtihanımız olsa gerek,,,:sinifsinif:
inşallah canım ZEYNEBİN daha sağlıklı bir şekilde gelecek anne ve babasına...
biziimde bebiğimiz olmuyor 7 yıllık evliyim tüp bebek denememiz negatif oldu herşey allahtan ben sadece durumu bilen herkesin bazen yakınlarının bile hadi doğur artık demesinden bıktım olmuyorr napabiirim çok üzülüyorum ama kimse anlamıyo bu söylediklerinin beni acıttığını gecelerce ağladığımı bilselelr söylerlermi acaaba ...bazılarıda sadece üzmek için söylediklerini düşünüyorum sizede oluyomu paylaşırsanız sevinirim inşallah hepimiz evlat sahibi oluruzz kendi bebişlerimizi doyasıya severiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?