herkisen bana acıyan gözlerle bakmasından bıktım VE asla kimsenin çocuğunu sevmycm

canım çok üzüldüm kızına allah kimseye evlat acısı vermesin inşallah sende bi an önce kavuşursun bebişine allah sabır versin,,,:gitme:

merhaba kızlar bende aynı durumdayım 4 yıllık evliyim bir defa hamile kaldım 3,5 aylık düşük yaptım.şimdi ne zaman bir bebek görüp sevsem acıyan bakışlar sarıyor heryanımı bundan acayip sıkıldım benden küçük kuzenlerim ikincileri doğurdu ben hala bekliyorum allahımın bildiği bişey vardır diyorum ama çok üzülüyorum burda yazılanları görünce yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor beni.

yalnız değilsinz kızlar herşey imtihan bizimde imtihanımız bu ne yapalım
allahtan gelen herşeye razıyızzz
rabbim hayırlısını versinnn o ol demeden olmuyo
bizler içinde ol diyecek inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh

dualarda buluşmak üzere

neşe1984 allah sabır versin ne diyeyim başka çok üzüldüm
haklısın isyan etmemek lazım
başımıza ne gelecek hiç bilmiyoruz
çocuk sahibi olmak mı yoksa çocuğunun büyüdüğünü görüp ondan önce göç etmekmi bu dünyadan
herhalde en önemlisi şu allah dermansız dert vermesin
hayır sandığımız şer, şer sandığımızda hayır olabilir
sabır....

canım benim.üzülme stres sıkıntı en büyük faktör.bende yaşadım bunu sürekli anlatıyorum:bbo:
Allahım ensaağlıklısını en sağlıklı zamanda nasip etsin sana.
çocuk sevme olayına gelince sevme bencede.emin ol hiç bir anne artık eskisi gibi çocuğunun ellenmesine sevilmesine hoşlanmıyor.iyi edersin.gereksiz yere canın sıkılır..
kimseyide sallama sevmediğin zaman ne düşünecekleri manasında söylüyorum.herşeyin bi zamanı var.ve o zaman çok yakın:a.s.:

bizim insanımız yarayı kanatmayı sever tatlım.
insanı en zayıf noktasından yakalar.
sakın moralini bozma. tavrını değiştirme, içinden ne geliyorsa öyle davran.
allah ne verirse hayırlısını verir, eminim seninde zamanın gelince kucağın dolacaktır.

sonunda beni anlayan birilerini buldum.artık rahat ol,kafana takma ,olur bi gün lafını duymaktan bıkmştm
olamıyorum işte. her gece rüyamda bebek emziriyorum sonra uyanıyorum. bütün günümü bitiriyo.insanlar ağzımı arıyıp duruyolar .olmuyo mu sen mi istemiyosun
yalan söylemekten numara yapmaktan bıktım artık
benneyaptımki

canım benim ya inan tüylerim ürperdi.ama allah bu dünyada herkesi mutlaka bişeyle sınar.bizim sınavımızda bu demekki.bence dua edelim bu sınav kısa ve sonu hayırlı bitsin. bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.dua edelim bol bol.hem bizi rahatlatır, hem dileğimiz erken olur bakarsın.hazinesi bol rabbim bizede sağlıklı bebişler verir inşallah.ben 3 yıllık evliyim eşimdede bendede problem yok ama olmuyo.ama asla umudumu yitirmedim.stresin çok büyük etkisi var lütfen rahatlamaya çalış olurmu

teşekkürler arkadaşlar desteginiz için ben çok inanıyorum allahım bir evladımı aldı yine verecez güzel kızım zeynep annesini üzmez o öldü ama yine dönüp gelecek yine adını zeynep koyacam peygamber efendimizin kızının .torununun adı dedik ailemizde hiç kimsede bu isim yok dedik adını zeynep bıraktık.ben inanıyorum zeynep daha saglıklı bir şekilde gelecek......

inşallah canım ZEYNEBİN daha sağlıklı bir şekilde gelecek anne ve babasına...

herkese teşekkür ederim arkadaşlar bugün adetim geldi yarın dr a gitcem eşimdede varikosel çıktı yeni bi dr mutlaka ameliyat dedi digeri de gerek yok dedi, gerek yok diyen de tanıdık dr ne yapacagımızı şaşırdık bi fikriniz varsa bu konudada yardımcı olur musunuz???? her şey üst üste geliyor bu da bizim imtihanımız olsa gerek,,,:sinifsinif:

eşindeki varikosel spermlerin sayısının güngünü düşmesine neden oluyor benim eşimdede vardı.aslında olmasada olur dedi doktor ama yinede eşim oldu canım yani ameliyat olursa iyi olur.ameliyettan 3 ay sonra çocuk tedavisine başlarsınız ama canım. yani ameliyat olmazsa kendiliginden düzelecek degil .şimdi eşim ameliyat olalı 3 sene oldu .aşılama yaptıracagımız zaman doktor eşimin spermine çok iyi der.bence olsun derim .yoksa çocuk işiniz zorlaşır boşu boşuna tedavi göreceginize eşinin sorununu halledip başlamanız daha iyi olur

inşallah canım ZEYNEBİN daha sağlıklı bir şekilde gelecek anne ve babasına...

inşallah canım benim bu ölen çocugum 2 yaşındaydı eşim varikosel ameliyatı olduktan sonra 3 ay doktor ara verdi ondan sonra ilk aşılamada oldu canım çocugum 26 .nisanda öldü .eylülün 26 sında adet oldum ondan sonra olmadım hamileydim ama düşük yaptım düşük yaptıgım bebegimde aşılama ile olmuştu. bayramdan sonra yine aşılama olacam.ondan sonra tüp bebege gidecez

Canim beNim sen kendini yalniz hissetme bu konuda, cocuk problemi yasayan insanlarin emin olki %99 boyle hissediyo elinde olmadan cevresel faktorler yuzunden... Ben kendi gorumcemin cocugunu kendi cocugum gibi kakiyorum, ilgileniyom icim gidiyo ama dedin gibi bunu cocugun olamayisina veriyolar malesef ve bu akdar cok sevdim bir cocuga bazen dokunmak bile cimden gelmiyo annesinin yuzunden(26aylik)...YUce rabbim herkese evlat sayibi olmayi nasip eylesinn.. ebdne gurbetteyim 5 yillik evliyom hic bir ortama girmek kesinlikle istemiyom cunku biktimm... milletin sorularindannn.. bencede uzak durmak en mantiklisin cunku laf anlatmak cok zor insanlara.....

biziimde bebiğimiz olmuyor 7 yıllık evliyim tüp bebek denememiz negatif oldu herşey allahtan ben sadece durumu bilen herkesin bazen yakınlarının bile hadi doğur artık demesinden bıktım olmuyorr napabiirim çok üzülüyorum ama kimse anlamıyo bu söylediklerinin beni acıttığını gecelerce ağladığımı bilselelr söylerlermi acaaba ...bazılarıda sadece üzmek için söylediklerini düşünüyorum sizede oluyomu paylaşırsanız sevinirim inşallah hepimiz evlat sahibi oluruzz kendi bebişlerimizi doyasıya severiz

olmaz mı canım..insanlar patavatsız..inş en kısa zamanda bizimde bebeklerimiz olur.benden sonra evlenip benden önce bebği olanları say say bitiremedim..hayırlısı napalım.beklemek yada kabullenmekten başka yol yok...

sanırım bebeği olmayan herkes aynı sorunlarla aynı duygularla karşı karşıya... evin tek oğluyla evliyim ve onun yaşıda benim yaşımda 30 larda arkamızdan olsun yüzümüze olsun konşan konuşana görümcem telefon açıyor konuşmak bile istemiyorum eşime telefona çağırırsa işi var de diyorum bana bebek varmı diyor yok diyorum bu kez niye? diyor yok böyle bişey yaa sinir oluyorum bu aralar zaten bebek haberi almaktan bıktım her seferinde kendimi felaket hissediyorum eşim bize nispet yapıyorlar diyor ne yapacağımı şaşırdım valla herkese hesap verir oldum keşke bende yabancı bir yerde yaşasaydım bütün tanıdıklardan uzak gerçi onlar heryere yetişirya...Allah yardımcımız olsun herkese bebek nasip etsin arkadaşlar en azından bu şekilde yazarak dertlerimizi paylaşıyoruz az da olsa hafifiliyor.

ben yeni katıldım aranıza gerçekten çok zor insanların durmadan sorması.bide senden önce sonra evlenenler bile doğurup büyütüyo bile.aslında o kadar sormasalar insan daha rahat oluyo seni çok iyi anlıyorum.bunuda ancak bunu yaşayan anlıyo.bende çok üzüldüm hamile haberleri aldıkça bende anne olsam diye ama inançlı insan isyan etmemeli.VERENDE ALLAH VERMEYENDE gerisi sadece sebep..........ama versede vermesede istemek lazım inş ümidi kesmeden.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…