herkisen bana acıyan gözlerle bakmasından bıktım VE asla kimsenin çocuğunu sevmycm

Mrb arkadaslar bende 3 yillik evliyim hic korunmadik surekli tedavi goruyorum ilaclar kurler deniyorum ama olmadi bende evliligimin 2.yilinda bu bebek isini cok kafaya takiyordum psikolojim berbat bi durumdaydi surekli agliyordum yalnizmisim yada insanlar varmi dost varmis dusman varmis umrumda degildi konusu acildimi ben baslardim aglamaya dedim ya cok kötüydüm ben yillarca nasil sabredicem diye dusunup dusunup aglardim sonra bunun bi ise yaramadigini anladim su an geyet iyiyim adetlerim duzene giriyor psikolojim iyi durumda sizde mutlu olmaya calisin inanin bu sizi hedefe daha cok yaklastiracaktir surekli ya sabir cekin ve unutmayin ki sizin hayır zannettiginizde şer, şer zannettiginizdede hayır olabilir Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin, birakmicakta ben buna yurekten inaniyorum sizde inanin ve cevreyi pek umursamayin

.................................................................

Son düzenleme:

.................................................................................

Son düzenleme:
7yillik evli 3 asilama 7 tup bebek yasamis ve sonunda hic bir sonuc ala.amis biriyim ve artik 37 yasindayim.cok yorgunkirgin ve umutsuzum .ustelik hamile kalma.in imkansiz oldugu yumurta nakli yaptirmam soyle di.ne yapacagimi bilmiyorum .

ironik ben de senin gibi öğretmenim ve noktasına virgülüne kadar aynı şeyleri benim için de söylüyorlar. çocuk var yapamam çocuk var edemem gidemem vs vs. ve ne kadar acı verdiklerinin hiç farkında değiller malesef ki...

7yillik evli 3 asilama 7 tup bebek yasamis ve sonunda hic bir sonuc ala.amis biriyim ve artik 37 yasindayim.cok yorgunkirgin ve umutsuzum .ustelik hamile kalma.in imkansiz oldugu yumurta nakli yaptirmam soyle di.ne yapacagimi bilmiyorum .

allahım sana da sabır ve acil şifalar versin inşallah arkadaşım

insanlar neden böyle ya anlamıyorum... sinir oluyorum şu nazar muhabbetine. sanki bizim gözümüz milletin doğurduğu ya da doğuracağı bebekte.... biz sadece KENDİ bebeklerimizi istiyoruz!!!! allah ıslah etsin onları....

Allah insanlari islah etsi ya.valla bebek okyuor aman uyor aman acikti ver mama verim aman karisma kusar bilnem ne bilmrn ne nazar degermis niyeymis cunki canimiz istedigi icin nazar olurmus . Nasil insanlar var bu dunyada anlamiyorum gercekten.daha ustelik 19 yasindayim ve 4 5aydir deniyorum

sana katılıyorum bacım.kesinlikle hassaslıkla ilgisi yok.insanların patavatsızlığından başka bişey değil bu.ben 3buçuk yıllık evliyim.dördüncü ayımızdan beri oluyorum.1 aşılama 2 tüp bebek denememz var.benim kayınpederimin kardeşinin torunu var.adam bigün torununu seviyodu.kayınpeder benim ve eşimin yanında "yaa bu ali de gıcığına yapar gibi torun seviyo,biz de şans yokki zaten "dedi.balkondaydık ağlayarak girdim içeri.en kötüsüde eşimin bunları duyduğu halde sen alınıyosun öyle demek istemedi demesi buna benzer çok laf vurdu.bir keresinde tüp bebek için ankaraya gittik.o ara benden 3 yıl sonra evlenen eltimin hamile olduğu belli olmuş.ben acılar içindeyken, 1 aydır tüp bebek için uğraş veriyorken bunu bildiği halde KAYINPEDERİM aradı sana bişey dicem haberi aldın mı dedi.yüreğim ağzıma geldi eşim memleketteydi ona bişey oldu sandım.durdu durdu "dede oluyorum" dedi.ben de hayırlı olsun dedim ama dünyam başıma yıkıldı.eltimin çocuğu olacağı için değil kayınpederimin beni nispet yapar gibi aradığı için çokk üzüldüm. vs.vs. daha neler neler.. çok yıpranıyoruz.Rabbim hepimize sabır versin.O densiz kendini bilmezleri de ıslah etsin..Dua ve tevekkülden başka yapacak bişeyimiz yok.Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.

tam 5 yıl bekledik bebeğimizin yolunu...küçük şehirde mutlu mutlu yaşıyorduk bebeğimizi beklerken, beklediğimizin acısıyla...büyük şehre annemin yanına geldik..tanıdıklar arttı,bide hepsinin çoluğu çucuğu olmuş..olmayan yok anasını satayım...
başka bir şehre tatile arkadaşımın yanına gidip rahatlayım, derdimi anlatayım dedim 2011 mayıs ayıydı..2 tane onda 2 tane ablasında tam 4 çocuk derdimi dinletmeyi bırak kadının derdine derman olmam gerekiyormuş...ev işi, çocuk bakımı,onların gürültüleri,akşama pestilimiz çıkardı erkenden yat erkenden kalk...
hayır aklımdan zorum mu vardı gittim...tövbe etmiştim..çocuklu kimseyle görüşmeme kararı aldım...bu arada aşılamalar tüp bebek deniyoruz da..ha orda hamama gittik sadece...çocuksuz gittiğimiz tek yer...sakin geçen 2 saat...
hamam mı iyi geldi,orda çok mu acı çektim de ödülüydü bu bana mayıs ayı son adetim oldu ve ben haziranda gebe olduğumu öğrendim...

o zamana kadar yaşadıklarımı anlayan olmadı çevremde...bekar veya çocuksuz arkadaşlar edindim o küçük şehirde o yüzden yine de mutluydum...ama artık yaşta ilerleyince bırakın bekarı çocuksuz arkadaş bulmakta zorlaştı...

herşeyi göze almıştım bir çocuğum olmasaydı...annemden uzaklaşmayı bile..bizi kimsenin tanımadığı hiç alakamız bile olmayan başka bir şehirde yaşayacaktık eşimle...

şimdi yine beklemediğimiz bi zamanda 2. bebeğimizi kucağımıza almak için gün sayıyoruz...karnımı gere gere dolaşamıyorum hala..daha önce hissettiklerimi başkalarına hissettirmemek için...zor gülüm...yaşamayanın anlamayacağı kadar zor....

sevgiler

Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallah... İnşallah benm de böyle bir mucizem olur... Ahdım var, Allah bana bir evlat nasip ederse yerli yersiz çocuğumdan veya annelikten bahsetmeyeceğm. Her lafın başına "ben çoluklu çocukluyum" ifadesini getirmeyeceğim... Bu yaşadıklarımı hiç unutmayacağım ki ben de yüreği zaten yanık olan birinin acısın acı katmayayım...

Arkadaşlar yazışmaları okudum ve inanın içim yandı... Ve duayı gözlerim dolu dolu yazıyorum
Allahım isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın...

Arkadaşlar bende 2 sen önce çevre baskısından çok sıkılış ve bunalmıştım neyseki bana umut ışığı olan insanlardan allah bin kere razı olsun eşimle umut yolculuğumuza doğru yelken açtık ve kıbrısta dr. mürüde çakartaş dağdelen ile tanıştık uzun araştırmalarımızdan sonra alanında uzman ve bizim gönlümüzü rahatlatıcak doktorumuzu bulmuştuk sonunda şimdi dünya güzel ecemsu dünyaya geldi sadece karamsar olmamak lazım umut herzaman var

senii çook iyi anlıyorum ama hamılesın galıba cok sevınvım aynı duyguları suan ben yasıyorum

senii çook iyi anlıyorum ama hamılesın galıba cok sevınvım aynı duyguları suan ben yasıyorum
canım daha evliliğinizin ilk ayları sayılır.
bu kadar karamsar olman çok da doğru değil.
güzller günler geliyorrrr

canım daha evliliğinizin ilk ayları sayılır.
bu kadar karamsar olman çok da doğru değil.
güzller günler geliyorrrr

çok karamsarım her ay aynı seylerı yasıyprum cnku evet yenı evlıyım ama bı suru aptal ınsan var etrafımda her gun arayoıp falanca hamıleymıs sende yokmu su hamıle bu hamıle dıyen cok asırı canımı sıkıyorlar bnde cok uzuluyorum

canım mümkün olsa da hepsinin ağzına don lastiği geçirsek keşke
kolayı var ilk yıl eşim de ben de düşünmüyorum de.en güzel bahane bu. eger olmuyo dersen varyaaaa çığ gibi geliyolar

canım mümkün olsa da hepsinin ağzına don lastiği geçirsek keşke
kolayı var ilk yıl eşim de ben de düşünmüyorum de.en güzel bahane bu. eger olmuyo dersen varyaaaa çığ gibi geliyolar

Ahh canm diyorum en az 1 sene sonra belki diyorum ama iste yine de kendim biliyorum ya koyuyo. Bole deyince de imali imali
Konusmalar iste. Kim dost kim dusman ayiramiyosun. Bazilari var gercekten destek ama bazilari da sorf acik aramak laf sokmak icin soruyo gercekten cok kotu bi durum. Bi arkadasm benle ayni evlendi hemen kaldi yaa ama benm yumurtalarim yavas calisiyormus

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sana vermeyen de ona veren de aynı RAB.
canım en azından sıkıntın belli ona göre çareler var. ama şunu unutma ne kadar problem yaparsan o kadar zihin engelliyo.
sen de tepki ver. ben cenaze evinde nasıl bi tepki vermişsen artık 1 yıl oldu daha sormadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…