Heroes

ben de şimdi izledim hakkaten süperdi yaaa...
bu dizi heyecan dozajını hiç düşürmüyo en çok bunu seviyorum heroes'da.

bende bu diziye bayılıyorum. işte bu diziyi izleme nedenim bide ağzını yamultarak konuşmasına hayranım

01heroes2lglvs4.jpg
[/IMG]

diziyi cnbc den takip ediyorum .sevdiğim tarzda bi dizi.kaçırmamaya çalışıyorum.hafta içi zaten bizim dizilerle çakıştığı için hafta sonu tekrar larında izliyorum.cnbc nin dizilerinin yüzde doksanını seviyorum.

aaaaaaaaaa
ben neden daha önce görmedim bu sayfayı ..
arkadaşlar ..her bölümünü heycan ve merakla..ve tabii ki yorum yapmadan izleyemediğim bir CNBS-e klasiği ki tüm dizilerinin hayranıyım......sengözlerimebaksanab

heroes'dan peter ve sylar hayranı daolduğumu belirteceğim yarın pazar ve beni 22:00' kilitli bulacaksınız.....jeyyar

3.sezon hakkında bilgisi olan var mı ..holywood da senaristler grevde oldukları için dizi bitebilir diyorlar biterse çok üzülürüm..peter ve sylar ı göremeden bir daha
jeyyar

pazar günleri hiç çekilmez olur artık

bu sayfayı bende yeni gördüm müptelasyım heroes in
ne işim varsa bırakıp onu izliyorum hiç bir bölümünü kaçırmadım daha
süper yapmışlar...

kocam bana catlakmısım gibi davranıyor bu diziler yüzünden ama ben cok seviyorum benim gibi olan insanlar ne kadar cok yalnız deyilmisim oh be

ya arayı bu kadar uzatmasınlar ama valla unutuyo insan önceki bölümleri :) özledim ben heroes u başlasın artıkın ya

ben nasıl görmedim bu sayfayııııııı
merhaba kızlar bir heroes hayranı daha geldi ben hero ve claire'in babasının hayranıyım...ay baslasın artık dizimiz yaaaaa :)

Bende bayılıyorum heroesa. Tek kelime ile mükemmel ama son sezon çok çabuk bitti ya ama yazık değilmi bize. Sabırsızlıkla bekliyorum yeni sezonu.

Back
X