Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
diziyi cnbc den takip ediyorum .sevdiğim tarzda bi dizi.kaçırmamaya çalışıyorum.hafta içi zaten bizim dizilerle çakıştığı için hafta sonu tekrar larında izliyorum.cnbc nin dizilerinin yüzde doksanını seviyorum.
aaaaaaaaaa
ben neden daha önce görmedim bu sayfayı ..
arkadaşlar ..her bölümünü heycan ve merakla..ve tabii ki yorum yapmadan izleyemediğim bir CNBS-e klasiği ki tüm dizilerinin hayranıyım......sengözlerimebaksanab
heroes'dan peter ve sylar hayranı daolduğumu belirteceğim yarın pazar ve beni 22:00' kilitli bulacaksınız.....jeyyar
3.sezon hakkında bilgisi olan var mı ..holywood da senaristler grevde oldukları için dizi bitebilir diyorlar biterse çok üzülürüm..peter ve sylar ı göremeden bir daha
jeyyar
ben nasıl görmedim bu sayfayııııııı
merhaba kızlar bir heroes hayranı daha geldi ben hero ve claire'in babasının hayranıyım...ay baslasın artık dizimiz yaaaaa :)