Herşey Allahtan ama...üzülüyorum

_Depply_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
5.379
5.224
148
Merhabalar yaşım gereği rezervim düşük çıktı eşimde varikosel ameliyatı geçirmiş..anlayacağınız işimiz çok zor ve ben artık her An bu düşüncelerle yaşamaktan bıktım tükendim.. ne hayattan nede evliliğimden zevk aliyorum.. çocuksuz aile olarak yaşama düşüncesine nasıl alışicam onuda bilemiyorum.. siz olsanız ne nasıl yapardiniz..

Son düzenleme:
Doktora gittiniz mi?

rezerviniz düşük ve eşiniz varikosel ameliyatı geçirmiş diye mi bu kadar umutsuzsunuz?
Evliliğiniz daha çok yeni sen stres yaptıkça olmayacaktır zaten biraz kafanı boşaltmalısın. Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ama 4 defa hamile kaldım rezervin düşük diyede üzülme tüp bebekle tek yumurtayla hamile kalan bir sürü kişi var şu forumda söylediklerinizin dışında bir sorun varsa doktorun asla olmaz diyeceği orasını bilemem hem öyle bişey dediyse de evlatlık alırsınız herkes kendi doğurduğu bebeğe annelik yapacak değil ya bu bir imtihan önemli olan emek vermek bence. Söylemesi kolay nerden bileceksiniz yaşadıklarımı diyebilirsiniz? 4 defa düşük yaşadım ama hala umudumu kaybetmedim gün doğmadan neler doğar Allah büyük bir gün bizede nasip olacaktır inş doktorlar yeter diyesiye kadar devam olmazsa da bir melegi sahiplenip annelik yaparım o bir anneye ben bir evlada kavuşmuş olurum

Tüp bebek Tedavisi düşünebilirsiniz, hemen herşey bitmiş gibi düşünmeyin.
Bi arkadaşımın da rezervi düşük çıkmıştı, evlenir evlenmez hamile kaldı, yaşı da ileriydi üstelik. Allah büyük, umutsuz olmayın

yaş kaç, tüp bebek denediniz mi uyoksa doktora bile gitmediniz mi? öyle yazmışsınız ki...

en önemli şeyi yazmamışsın ama yaşlarınız?
size bebeğini olmaz mı denildi.?
rezerv düşükse düşük.
pek çok yöntem var tedavi için artık.
tüp bebek denemeyi düşündünüz mü?

en önemli şeyi yazmamışsın ama yaşlarınız?
size bebeğini olmaz mı denildi.?
rezerv düşükse düşük.
pek çok yöntem var tedavi için artık.
tüp bebek denemeyi düşündünüz mü?
Ben 37 eşim 38 denmedi bir doktora gittim tüp dendi.. onada eyvallah ama eşimde de ya Sperm hiç yoksa diye üzülüyorum.. 20 sene evvel varikosel ameliyatı olunca işte bu beni tedirgin mutsuz ediyor

Cocuksuz aile olmak zorunda degilsiniz tup bebek dusunebilirsiniz, evlat edinmeyi dusunebilirsiniz (ben ilerisi icin dusunuyorum) neden hemen anne baba olamayacaginizi dusundunuz ki...

Ne şanslıymis..5 ayı devirdik bişi yok bizdede..Allah büyük ne diyelim

Ben 37 eşim 38 denmedi bir doktora gittim tüp dendi.. onada eyvallah ama eşimde de ya Sperm hiç yoksa diye üzülüyorum.. 20 sene evvel varikosel ameliyatı olunca işte bu beni tedirgin mutsuz ediyor

E üzülmek yerine aksiyon alsanız? Belirsizlikleri yok ettikten sonra her şey Allah'tan deseniz.
Yani azıcıkl elinizi çabuk tutun derim. Her geçen gün gençleşmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…