yaş kaç, tüp bebek denediniz mi uyoksa doktora bile gitmediniz mi? öyle yazmışsınız ki...6 aylık evliyiz ve birbirimizden çok mutluyuz beraberken de çok eğleniyoruz.. Ama ne zaman yanlız kalsam evde yada başka yerde bebegimizin olamayacağı düşüncesi beni mahvediyor..çünkü yaşım gereği rezervim düşük çıktı eşimde 20 sene evvel varikosel ameliyatı geçirmiş..anlayacağınız işimiz çok zor ve ben artık her An bu düşüncelerle yaşamaktan bıktım tükendim.. ne hayattan nede evliliğimden zevk aliyorum.. çocuksuz aile olarak yaşama düşüncesine nasıl alışicam onuda bilemiyorum.. siz olsanız ne nasıl yapardiniz..
en önemli şeyi yazmamışsın ama yaşlarınız?6 aylık evliyiz ve birbirimizden çok mutluyuz beraberken de çok eğleniyoruz.. Ama ne zaman yanlız kalsam evde yada başka yerde bebegimizin olamayacağı düşüncesi beni mahvediyor..çünkü yaşım gereği rezervim düşük çıktı eşimde 20 sene evvel varikosel ameliyatı geçirmiş..anlayacağınız işimiz çok zor ve ben artık her An bu düşüncelerle yaşamaktan bıktım tükendim.. ne hayattan nede evliliğimden zevk aliyorum.. çocuksuz aile olarak yaşama düşüncesine nasıl alışicam onuda bilemiyorum.. siz olsanız ne nasıl yapardiniz..
Ben 37 eşim 38yaşlarınız kaç ki?
Ben 37 eşim 38 denmedi bir doktora gittim tüp dendi.. onada eyvallah ama eşimde de ya Sperm hiç yoksa diye üzülüyorum.. 20 sene evvel varikosel ameliyatı olunca işte bu beni tedirgin mutsuz ediyoren önemli şeyi yazmamışsın ama yaşlarınız?
size bebeğini olmaz mı denildi.?
rezerv düşükse düşük.
pek çok yöntem var tedavi için artık.
tüp bebek denemeyi düşündünüz mü?
Ben gitim tüp bebek dediDoktora gittiniz mi?
doktorlar olmaz mı dediler? Allah tan ümit kesilmez ama inşallah bebekleriniz olurBen 37 eşim 38
Ne şanslıymis..5 ayı devirdik bişi yok bizdede..Allah büyük ne diyelimTüp bebek Tedavisi düşünebilirsiniz, hemen herşey bitmiş gibi düşünmeyin.
Bi arkadaşımın da rezervi düşük çıkmıştı, evlenir evlenmez hamile kaldı, yaşı da ileriydi üstelik. Allah büyük, umutsuz olmayın
Evet regl oluyorum ona şükür..evet tedaviyi istiyoruz.inşallah cevap verirYumurta rezerviniz düşük ama regl oluyorsunuz değil mi?tüp bebek tedavisi düşünmez misiniz?
Ben 37 eşim 38 denmedi bir doktora gittim tüp dendi.. onada eyvallah ama eşimde de ya Sperm hiç yoksa diye üzülüyorum.. 20 sene evvel varikosel ameliyatı olunca işte bu beni tedirgin mutsuz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?