Yaşımizı okudunuz diye düşünüyorum... ayrıca rezerv düşüklüğü (AmH testi) çikolata kisti ve eşimde de varikosel ameliyatı.. bilmem anlatabildim miDha 6 aylik evlisiniz. Hemen buralara konu acmak yerine once bi deneseydiniz eyiydi.
Yaş faktörü,çikolata kisti rezerv düşükluguCocuksuz aile olmak zorunda degilsiniz tup bebek dusunebilirsiniz, evlat edinmeyi dusunebilirsiniz (ben ilerisi icin dusunuyorum) neden hemen anne baba olamayacaginizi dusundunuz ki...
Tamam uzulme , ınsallah Allah nasıp kısmet ederse olurBen gitim tüp bebek dedi
Yaşımizı okudunuz diye düşünüyorum... ayrıca rezerv düşüklüğü (AmH testi) çikolata kisti ve eşimde de varikosel ameliyatı.. bilmem anlatabildim mi
Eşim 1 2 ay daha beklememizi öneriyor maalesef anlayamıyor beni bu konudaE üzülmek yerine aksiyon alsanız? Belirsizlikleri yok ettikten sonra her şey Allah'tan deseniz.
Yani azıcıkl elinizi çabuk tutun derim. Her geçen gün gençleşmiyoruz.
Regl oluyorsun bak yumurtaların bitmis değil.Olur inşallah canım.stres yapma.önmenapoza giren hanımlar nasılsa olmaz deyip korunmayı bırakıyor ve onlar dahi hamile kalıyor:)az ama bir yumurta dahi olgunlaşıp büyümüş ve döllenmiş sprem ile anlıyor musun:)Evet regl oluyorum ona şükür..evet tedaviyi istiyoruz.inşallah cevap verir
O örneklerde olmasa umitsizlikten öleceğim zatenRegl oluyorsun bak yumurtaların bitmis değil.Olur inşallah canım.stres yapma.önmenapoza giren hanımlar nasılsa olmaz deyip korunmayı bırakıyor ve onlar dahi hamile kalıyor:)az ama bir yumurta dahi olgunlaşıp büyümüş ve döllenmiş sprem ile anlıyor musun:)
Füsun Demirel var oyuncu.50 yaşında ikiz annesi oldu mesela:)
yani eşiniz gitmemiş doktora bence düşündüğünüz gibi değilBen 37 eşim 38 denmedi bir doktora gittim tüp dendi.. onada eyvallah ama eşimde de ya Sperm hiç yoksa diye üzülüyorum.. 20 sene evvel varikosel ameliyatı olunca işte bu beni tedirgin mutsuz ediyor
Eşim 1 2 ay daha beklememizi öneriyor maalesef anlayamıyor beni bu konuda
esim 5 yil önce iki taraflı varikosel ameliyatı oldu. Biz bu sene bebek istedik esim sperm degerlerine baktirdi. Esimin sperm değerleri normal olmasi gerektigi gibi çıktı. Çok şükür tedavisiz hamile kaldım.Ben 37 eşim 38 denmedi bir doktora gittim tüp dendi.. onada eyvallah ama eşimde de ya Sperm hiç yoksa diye üzülüyorum.. 20 sene evvel varikosel ameliyatı olunca işte bu beni tedirgin mutsuz ediyor
Azosperm değildir sonuçta ki onda bile tese yöntemi ile sperm aranıyor bir sperm dahi bulunsa bebek yapılıyor.O örneklerde olmasa umitsizlikten öleceğim zatentek korkum eşimin de degerlerinin diplerde çıkması..yoksa tüp bebek tedavisi beni korkuymuyor artik
Devamlı yazıyorum kızmazsınız umarım:)Ne şanslıymis..5 ayı devirdik bişi yok bizdede..Allah büyük ne diyelim
Yaş faktörü,çikolata kisti rezerv düşüklugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?