Herşey Allahtan ama...üzülüyorum

Çocuk demek sorumluluk demek. Olmayacağı kesin değil oldu ki olmayacağını öğrendiniz boş tarafından bakmayın. Hayırsız evlat olacağına olmamasını uygun görmüştür belki mevlam. Belki tüp bebek denersiniz.. ya da hiç olmadı ama illa ki istiyorsun o halde eşin de sen de 30 yaşından büyükseniz istediğiniz zaman, küçükseniz en az 5 yıl evlilik sürecinden sonra evlatlık için başvurabilirsiniz. Maddi durum, psikolojik durum, ev ve çevreniz de müsaitse olumlu karar alacaksınızdır zaten.

Ama herkesin çocuğu olmak zorunda degil çevremde kimisi olmadığından kimisi istemediğinden çocuksuz çook mutlu aileler var.. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım inşallah.

Ben 37 eşim 38 denmedi bir doktora gittim tüp dendi.. onada eyvallah ama eşimde de ya Sperm hiç yoksa diye üzülüyorum.. 20 sene evvel varikosel ameliyatı olunca işte bu beni tedirgin mutsuz ediyor
daha durumu bilmeden olasiklari düşünüp böyle koyvermeyin. niye en kötüsünü düşünüyorsunuz. artik ameliyatla bile sperm buluyorlar. vakit kaybetmeden tüp bebek deneyin hatta ilk deneme negatif olursa hevesiniz kirilmasin olana kadar deneyin mutlaka evladiniz olacaktir buna inanin

Biz çocuksuz aileyiz
Bundan niye bu kadar korkuyorsunuz
Eşim benimle çocuğum olmayacağını bilerek evlendi
40 yaşıma merdiven dayadım
Birlikte çok iyi vakit geçiriyoruz
Evlilikte illa çocuk olacak diye bir kaide yok
Ve sizin için imkansızda değil, belki biraz zor görünüyor ama Allah vereceği zaman veriyor, neden bu kadar negatifsiniz

Uc yıldır olmuyo senın kadar karalar baglamadım altı ayda bu ne karamsarlık

Bizim bi öğretmen 11 yıl her yolu denemiş. Tamamen umudu kestiği bir anda üstelik mide kanaması geçirdiği ay hamile kaldı be oğlu oldu maşallah.. daha bismillah stres yapmayın. .

Çok güzel yazmışsiniz birazda olsa umut oldunuz bana... hep hayalimdı aşık olduğum sevdiğim adamdan bir evladım olsun.. aksilikler çıkınca çok demorilizé oldum.. geceleri bile bunlarla uğraşıyorum..sürekli internette araştırma Vs. Belkide dediğiniz gibi bıraksam kendiliğinden olacak.. hayırlısı artık ne diyeyim..teşekkür ederim uzun uzun cevap verdiğinizle için

Esini davet etmedi mi dr. Sperm testi icin?
Yas itibari ile bir iki ay bile buyuk kayip.
Zamani bosa harcamayin.
Esin biran once kontrolden gecsin.
Boyle olasiliklara uzulmekle olmaz bu isler.
Somut adim atin.
Esinin degerleri dusuk te olsa tup bebek icin yeterli sonucta.
Ama once durumu bir netlestirmek lazim.
Tavsiyem ertelemeyin.

Ağrısi falan yok ama araştırdım varikosel ameliyati sonrası bile çok iyi oluyormuş... bendede kist var yaş, rezerv hepsi biraraya gelince çok bunaldim inanın bana birbtanesi olsa yine böyle olmazdım..inşallah allah banada nasip eder..amin

Ertelencek durumu çoktan gectik biz..6 aylık evliyiz hemen tedaviye basliyacagim Allahın izniyle

Eşim 2 ay evvel kaza geçirdi ayağı platin takıldı ameliyat oldu..tam basamiyor ayağının üstüne..nasıl gideyim diyor topal topal degmeklerle doktora diyor..O da haklı ama işte zamana karşı savaş veriyorum gibi geliyor..sinirlerim de çok bozuldu kaza,bu olaylar falan derken

Amin inşallah..Hakkımızda hayırlısı artık

Ahhh bizim hayalimiz...ne kadar sanslisiniz..maşallah Size
Darisi size diyeyim o zaman:))
Biran once alin randevunuzu.
Tedaviniz planlansin.
Mesakkatli yoldur ancak iyi bir merkezde iyi bir ekiple tedaviler cok iyi sonuc veriyor.
Sen dr.unuz ne diyor ona bakacaksin.
Kendi kendini asagi cekme moral.olarak.
Tedavi goren yirmili yastaki bir kadinin tedavisi basarisiz olabiliyorken 40 li yastaki bir kadin ilk denemede hamile kalabiliyor.
Pek cok faktore bagli ve tabi Allahin takdirine nihayetinde.

Evet regl oluyorum ona şükür..evet tedaviyi istiyoruz.inşallah cevap verir
Dert etme tatlım ben tam 16 yıldır uğraşıyorum yaşımda 38 daha yeni yeni sağlıklı yumurtalarım olmaya başladı...herşeyin bir zamanı var ....stres en büyük sorun...

Tek sorun onda olsa keşke. Bende çikolata kisti rezerv düşüklüğü ve yaş faktörü hepsi bir araya gelince sinirlerim bozuldu biraz umutsuz karamsar baktım olaya..inanın elimde değil

İnşallah şans bizedə güler... Allah büyük
.beni anliyirsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…