Herşey anlatılmalımı sizce?

EflatunSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
532
2
96
47
Balıkesir
Eşinizle mutlaka ufak tefek ya da büyük sorunlar yaşamışsınızdır/yaşıyorsunuzdur.peki sizce sorunları ailelerimize yansıtmalımıyız?onlara anlatmalımıyız?

kesinlikle ama kesinlikle anlatmamalıyız.ben 14 yıllık evliliğim süresince ne kendi aileme ne de eşimin ailesine en ufak bir olumsuzluk yansıtmadım.bence o çatı altında tatlı dille çözülemeyecek hiçbirşey yok.boşuna diğer aile fertlerinide üzmenin anlamı yok diyorum ben...

Bugüne kadar (ki 8 senem bitti evliliğimde) hiçbir sorunumu ailemle paylaşmadım.Paylaşma gereği duymadım çünkü.Kendim üstesinden gelebildim çok şükür. En ufak birşeyde de gidip annelerine ağlayan bayanları da hiç anlamam doğrusu:1closedeyes:

çok büyük bir olay olmadığı sürece anlatmamalıyız çünkü artık bizim ilk etapta ailemiz eşimiz.
ayrıca ailemize anlattığımız zaman kendi çocukları olduğumuz için bize kıyamazlar bişey sölemeselerde eşimize kızarlar biz kadınlar çok çabuk unuturuz herşeyi.
ailemizin eşimizi sevmemesini onun hakkında kötü düşünmesini istemeyiz.

Bence bu duruma ve kişiye göre değişir ama tabikide ufak tefek sorunları söylememek gerekir :1no2:

Ben de bugüne kadar hiç bir sorunumu anlatmadım aileme.. 2 yıllık evliyim. Gerçekten çok çok zor dönemlerim oldu. O dönemlerde bile;ayrılmayı,tek başıma nasıl bu hayata devam ederim diye düşündüm. Ama aileme ne anlatayım diye hiç düşünmedim.
Bilmiyorum ama; bir gün boşanacak bile olsam,yine yaşadıklarımı paylaşmam. "Anlaşamadık" der,konuyu kapatırım.:1closedeyes:

özelliklede eşimizin ailesine yansıtmamaktan yanayım ben.hele birde eşinin ailesiyle mesafesi olanlar kesinlikle yansıtmamalı.

kuzum haklısın bence.annesine ağlayan bayanları geçelim belki duygusallıktan yapıyorlardır.peki annesine gidip karısını çekiştiren adamları napıcaz jeyyar

çok iyi anlıyorum seni.aynı şekilde bendede yok arkadaş:çok üzgünüm:en azından burası var :enbuyukkk:yansıtılan olaylar gerçektende büyüyüp farklı noktalara ulaşabiliyora.s.

bencede yansıtılmamalı bircok sorunumuzu kendimiz cözdük başkalarınıda ğzmeye gerek yoktur karı koca ilişkisine kimse karışmasın sonra onlar iyi olur sonra siz kötü olusunuz

ama dayak hakaret evden kovma gibi sorunlarda aileye başvurulmalıdır özelliklede eşinin annesine babasına biz seni böylemi yetiştirdik desinler

Bir şeyleri paylaşırken sevinçli yada mutlu şeyleri kimseyi dahile tmicemde..Üüzntülerimi kederlerimi ağlamalarıma neden onu bunu dahile deyim kiiii:1closedeyes:

Yansıtılması gereken durumlar vardır.
Bunlar,sizin çözmeyi beceremediğiniz şeyler olduğu için değil!
İleriye yönelik bilgi yatırımı diyebiliriz.
Bilsinler evliliği zora sokan kim!..
Yanlış anlaşılmasın,her durum değil!...

kuzum haklısın bence.annesine ağlayan bayanları geçelim belki duygusallıktan yapıyorlardır.peki annesine gidip karısını çekiştiren adamları napıcaz jeyyar

:1shok:Öyle tiplerdemi var. Hiç şahit olmadım ki:sm_confused:

:1shok:Öyle tiplerdemi var. Hiç şahit olmadım ki:sm_confused:
oooooooo çok var. mesala ağlayan demiyelimde evdeki küçük bir olayı kayınvalide den duyupta apışıp kalmışlığım çok olmuştur:1shok:ama yıllar geçtikçe sıkı bir eğitimle jeyyar artık bu sorunlar yok oldu diyebilirim.herşey aileye anlatılmaz büyümeyecek olaylar bile farkında olmadan dağ haline gelir.

ben paylaşırım çünkü annem benim en iyi arkadaşımdır,her zaman fikirlerine ihtiyaç duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…