anlatılmamalı. zaten herşeyi anlatınca onlar ister istemez eşlerimizden soğuyacaklar, buda daha kötü sorunlara yol açacaktır. ne kadar anlatmasakta öyle bir zaman geliyorki , üstesinden gelemediğimz durumlarda, hepimiz sığınacak bi liman arıyoruz..
babam hep nasihat ederdi; kızım ufak tefek problemleri eşinle çözmeye çalış ama altından kalkamayacağın, altında ezileceğin şeylerde mutlaka haberim olsun....
Bence herşey anlatılmamalı. Ben bunu bilir bunu söylerim!!
canım bence cok önemli olmadıkca anlatılmamalı cünkü sen eşinle barışıp herşeyi unutuyorsun ama ailen asla unutmuyor ve seni sürekli mutsuz sanıyor
bende kısmen aynı fikirdeyim sanırım bazı şeyleri saklamak gerekiyor yoksa sürekli kafamıza kakıyorlar ileride
Tabiki herşey anlatılmamalıdır
biz unuturuz ama onlar unutmaz
bu kadar derim ben
Ben de bugüne kadar hiç bir sorunumu anlatmadım aileme.. 2 yıllık evliyim. Gerçekten çok çok zor dönemlerim oldu. O dönemlerde bile;ayrılmayı,tek başıma nasıl bu hayata devam ederim diye düşündüm. Ama aileme ne anlatayım diye hiç düşünmedim.
Bilmiyorum ama; bir gün boşanacak bile olsam,yine yaşadıklarımı paylaşmam. "Anlaşamadık" der,konuyu kapatırım.:1closedeyes:
bence aileler bizim özel hayatımıdaki yaşanaları asla bilmemeli herşeyi anlatmayı doğru bulmuyorum sorun ve problemlere ne kadar çok kişi karışırsa olay o kadar çözülmez hale gelirrr
bence aileler bizim özel hayatımıdaki yaşanaları asla bilmemeli herşeyi anlatmayı doğru bulmuyorum sorun ve problemlere ne kadar çok kişi karışırsa olay o kadar çözülmez hale gelirrr
pekı ya sızın elınızde degılse yanı bır tarafın aılesı dıger taraftakı aıleye sorunu aktarıyorsa kı(karı koca daha sorunun ne oldugunu anlamadan cozemeden) yuzleştırılıyorsa.bence bu kışıye gore degışıyor yanı yaşanılan davranışlara karakterlere gore bır yerde cahıllıkle beraber ya sessız kalıyorsunuz yada konuşmak zorunda kalıyorsunuz.
bence de çiftlerin yaşadıkları olumsuzluklar
ailelere yansımamalı.
ne güzel demiş arkadaş biz unuturuz ama
onlar unutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?