Herşey bitti

ben sadece kadınlar da gördüm senin paran benim param yok paramız ortak lafını
erkeklere göre senin paran da benim param
o yüzden evin ortak masrafları hariç herkesin bütçesi kendine diyorum

ben sadece kadınlar da gördüm senin paran benim param yok paramız ortak lafını
erkeklere göre senin paran da benim param
o yüzden evin ortak masrafları hariç herkesin bütçesi kendine diyorum

O yüzden ben evlensem herifin parasını yerim kendi maaşıma dokundurtmam

İsteyen paragöz desin isteyen kezban umrumda olmaz tek kuruş katkım olmaz evin giderlerine bile

O yüzden ben evlensem herifin parasını yerim kendi maaşıma dokundurtmam

İsteyen paragöz desin isteyen kezban umrumda olmaz tek kuruş katkım olmaz evin giderlerine bile
Alemin salağı benim herhalde yaw. Evlensem maaş kartını veririm herhalde adama. Gelir, gider, birikim vs vs ilgilenmek istemiyorum hiç.

Alemin salağı benim herhalde yaw. Evlensem maaş kartını veririm herhalde adama. Gelir, gider, birikim vs vs ilgilenmek istemiyorum hiç.

maaş kartını verip harçlık mı istemeyi düşünüyorsunuz?
hiç tavsiye etmem..
bunların en iyisi bile ayrılırken çirkefleşiyor ..

Bu adam hiç saglam ayakkani degildi zaten elif. Daha batum olayından belliydi ne mal oldugu ama sen elbette iyi yandan bakmak istedin belki de gücün yoktu o an.. ama bosver zararın neresinden dönersen kârdır.

Evet fazla kıskanclıkların vardı ama adam da kıskançtı. Sadece biraz fazla sorun cıkartıyodun sen. Ama yani o da adamdan dolayıdır kesin bu konuyla anladım bunu.

Afedersin ama ya bi b.klar yiyo ya da yemeğe hazırlaniyo bu adam. Ya da tamamen kendi psikopatligi da olabilir.

Sen paranı biran önce al kalmasn onlarda. Takı makı ne varsa al. Git bir avukata bosanma dilekçeni ver, bakalim o zaman nasıl tutuşacak herifcik.

Hatta şu batum olayını, evden esyalarini kapı önüne koymayı vs'yi de sor isine yarar belki davada kullanmak için

Hah iste ben "en kotu aile en iyi kocadan iyidir" deyince "yok yav olur mu hic "diyenler vardi. En minnos kocisler bile ayrilirken boyle oluyor, adam hemen anasini gorevlendirmis gel copleri at diye. O da yuzsuz kv hemen gelmis kosa kosa dememis ki oglum esin var o ev onun da evi

elif sende de hata var ama tabiiki boyle sonuclanmasi mi gerekiyordu tabii ki hayir.

Uzun bir dönem hukuk ofisinde çalıştım. Ne mübarek adam diyeceğiniz erkek bile bu sürece girildiğinde nasıl da çirkinleşebiliyor. İnsanın gerçek yüzü kavgada meydana çıkarmış ya.
3 kuruş nafaka için yediklerine say diyeni bile gördüm.
Kararından sakın dönme. İnşallah güçlenerek ayağa kalkacaksın.

insan mutlu olamadiktan sora ne yapsin.. sen istiyormusun mutsuz olmayı..
zaten siz sürekli kavga ediyordun anlaşamiyordun
kaç yıllık evlisiniz?

Vay be bu kadar dusmus yani esin.
Cidden cok yazik.
Kafani da toplarsin kendini de.
Cikar at su adami hayatindan bir an once.
O senin maasina da goz koymustu. Zaten.
Yuva yikmak kolay degi elbet.
Uzuntunu anlayabiliyorum.
Ancak bence iyileseceksin bu adami hayatindan kaziyip atarak.
Lutfen bu sureci akli selim bir sekilde yurut.

Kv sürekli arayıp baskı yapıyo ya sürekli gel sürekli dön
Oğlundan ses dahi çıkmıyo çıksada bişey olacağı yok da

Kv sürekli arayıp baskı yapıyo ya sürekli gel sürekli dön
Oğlundan ses dahi çıkmıyo çıksada bişey olacağı yok da
Oglundan ses ciksa donecek misin?
Kv madem senin donmeni istiyor ne diye evine sen yokken girmis de copculuk yapmis?

Hayır yani garip değil mi hergün kaç kere arıyo sanki onunla evliyim
Kendince uzerine duseni yapiyordur. Oglu bosaninca basina kalacak kadinin. Her gun yemegi,utusu,camasiri. Kisaca hizmetciligi yani. Eh o da salak degil tabii,bosanmasinlar birbirlerini yesinler kari koca diyordur icinden.

Kocanın yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil. Annesi baksın ona pek hevesli görünüyor her şeyi kadın yaparmış ya. Evde damızlık besliyoruz sanki yıkmışlar üstümüze ev işi kadının görevidir düşüncesini. Bacaklarını çarpa çarpa dolaşıyorlar. Paranı yedirme 1 kuruş dahi bırakma. Ayrılırken de sakın acıma. Senin paranı onla bunla yer bakar kalırsın arkasından. Ne aldıysan ne kadar hakkın varsa hepsini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…