- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi elifff_____
-
Valla Jessey bunların topu pislik
Boşanan herkese yazıyorum acımayın finansal olarak kazıklanırsınız diye
Kadınlar evim yuvam diye zırıldarken adamlar altının paranın tapunun peşine düşüyor bunların hepsi aynı pislik
Haklısınız ne diyeyim biraz kafamı toplamaya çalışıyorum bide yarın sınavlar başlıyo izin filan da alamam hem sizin hem ailemin desteği iyi geldi ama içim acıyo hala
Paraya nasıl dokunabildi bilmiyorum eksik çıkarsa şaşırmam hiç
ben sadece kadınlar da gördüm senin paran benim param yok paramız ortak lafını
erkeklere göre senin paran da benim param
o yüzden evin ortak masrafları hariç herkesin bütçesi kendine diyorum
Alemin salağı benim herhalde yaw. Evlensem maaş kartını veririm herhalde adama. Gelir, gider, birikim vs vs ilgilenmek istemiyorum hiç.O yüzden ben evlensem herifin parasını yerim kendi maaşıma dokundurtmam
İsteyen paragöz desin isteyen kezban umrumda olmaz tek kuruş katkım olmaz evin giderlerine bile
Alemin salağı benim herhalde yaw. Evlensem maaş kartını veririm herhalde adama. Gelir, gider, birikim vs vs ilgilenmek istemiyorum hiç.
Saymadın mı kız
Öyle olmak lazımO yüzden ben evlensem herifin parasını yerim kendi maaşıma dokundurtmam
İsteyen paragöz desin isteyen kezban umrumda olmaz tek kuruş katkım olmaz evin giderlerine bile
Vay be bu kadar dusmus yani esin.Haklısınız ne diyeyim biraz kafamı toplamaya çalışıyorum bide yarın sınavlar başlıyo izin filan da alamam hem sizin hem ailemin desteği iyi geldi ama içim acıyo hala
Paraya nasıl dokunabildi bilmiyorum eksik çıkarsa şaşırmam hiç
1,5insan mutlu olamadiktan sora ne yapsin.. sen istiyormusun mutsuz olmayı..
zaten siz sürekli kavga ediyordun anlaşamiyordun
kaç yıllık evlisiniz?
Oglundan ses ciksa donecek misin?Kv sürekli arayıp baskı yapıyo ya sürekli gel sürekli dön
Oğlundan ses dahi çıkmıyo çıksada bişey olacağı yok da
Hayır yani garip değil mi hergün kaç kere arıyo sanki onunla evliyimOglundan ses ciksa donecek misin?
Kv madem senin donmeni istiyor ne diye evine sen yokken girmis de copculuk yapmis?
Kendince uzerine duseni yapiyordur. Oglu bosaninca basina kalacak kadinin. Her gun yemegi,utusu,camasiri. Kisaca hizmetciligi yani. Eh o da salak degil tabii,bosanmasinlar birbirlerini yesinler kari koca diyordur icinden.Hayır yani garip değil mi hergün kaç kere arıyo sanki onunla evliyim
Hayır yani garip değil mi hergün kaç kere arıyo sanki onunla evliyim
Bu defa mesajlar atıyoAçma, o mu senin muhatabın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?