Herşey bitti

son para isteme mevzusundan sonra aranız nasıldı
acaba hala ona sinirli de böyle fevri davrandı
ne olursa olsun üzüldüm ya
ağlamak istiyorsan da tutma kendini rahatlarsın
ayrıca eyşyaları kapıya koymak ne ya ne kadar ayıp madem ayrılmak istiyorsun sen gitsene evden kadının eşyalarını niye koyuyorsun
sakın o arayana kadar arayıp sorma boşanmak istiyorsa da barışmak isterse de ilk adımı o atsın

Kendisi dilekce verecek zaten yarın öbürgün

Kendisi dilekce verecek zaten yarın öbürgün
bırak versin
Elif için acıyor çok üzülüyorsun çok belli
ama ne yaparsan yap kapıya eşya koymak nedir ya
pişman olur ya da olmaz onu bilemem ama sen dik durmaya çalış senin de hataların vardı ama eşin de az değildi yani hele ki son mevzu zaten tahammülsüz olduğunun en büyük göstergesiydi
bırak ne yapıyorsa yapsın senin için de en hayırlısı budur
ne dersen de mutlu değildin sanki bu evlilikte, belki bundan sonra daha mutlu olursun

Tabi bahane bulmuştur birini..

Ya neler neler yaşadıkta ben kavga çıkarmadım şu an buna yanıyorum ben

Bahanesi ne bilemem de birini bulamamıştır ya. Eşin de odunluğunu evlendikten sonra gösterdi daha cok. İçimden bir ses barışacağınızı söylüyor bence sakinleşince (sanki ne olmuşsa) gelecek

Bilmiyorum ama şu an çok canım yanıyo çok

Elif yanlış anlama ama malumun ilanı olmuş.

Ve şu an sana öyle gelmese de bence senin için daha iyi sonuçları olacak.

Bir kere kompülsiyonlarına gazı veren etken ortadan kalkacak.

Sen de eğer profesyonel yardım almaya karar verirsen

Bunun altından çok daha farklı ve dinamik bir kadın olarak kalkacaksın

O seni sen onu çok yıprattınız. Keşke daha mantıklı şekilde sakince anlaşamadığınızı görüp ayrılsaydınız. Kaç konu açtınız hepsinde arkadaşlar dedi bu evliliğinizin sonu yok. Ama olacağı varmış bence kendinize zaman verin. Toparlanın önce bi sonra önünüze bakarsınız. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin şimdiden. Belki ilerde evet gözünüzün önünde evlenecek sizin ise hiç umurunuzda olmayacak belki. Benim de vardı olmazı oldurmaya çalıştıgım oldugu yere kadar sürdürdüm bi yerden sonra bıraktım ve bi kaç ay icinde evlendi umurumda oldu mu maalesef hayır o kadar çok şey içimden kopmuş gitmiş ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…