- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben ayrıldım zatenHakkında hayırlısı olsun,sonuç belliydi sen de biliyorsun. Evden o ayrılmalı ayrica
Aldattı galiba?Böyle bir adiliği göreceğim varmış
Şimdi gidip ben adamım diye dolaşıcak ortalıkta
Hyr ama kim olsa şüphelenirdiAldattı galiba?
Senin gibi vicdanı olmayanlar yorum yapmaz umarımAdamcağız geç bile kalmış. Kusura bakmayın da katlanılacak gibi değilsiniz. Bundan sonraki hayatınızda insanları kendinizin malı gibi görmeyi bırakıp darlamamayı öğrenirsiniz inşallah.
Çok olay var hangisini anlatayım ki tartıştığımız olay çok basit ben dolapta çöp unutmuşum kokmuş vs sorun bu değil bana göre..
Kendisi dilekce verecek zaten yarın öbürgünson para isteme mevzusundan sonra aranız nasıldı
acaba hala ona sinirli de böyle fevri davrandı
ne olursa olsun üzüldüm ya
ağlamak istiyorsan da tutma kendini rahatlarsın
ayrıca eyşyaları kapıya koymak ne yane kadar ayıp madem ayrılmak istiyorsun sen gitsene evden kadının eşyalarını niye koyuyorsun
sakın o arayana kadar arayıp sorma boşanmak istiyorsa da barışmak isterse de ilk adımı o atsın
Tabi bahane bulmuştur birini..O kadar tartışmalarınız oldu ayrılacak bunu mu buldu. Bence de bahane..
bırak versinKendisi dilekce verecek zaten yarın öbürgün
Tabi bahane bulmuştur birini..
Ya neler neler yaşadıkta ben kavga çıkarmadım şu an buna yanıyorum ben
Bilmiyorum ama şu an çok canım yanıyo çokbırak versin
Elif için acıyor çok üzülüyorsun çok belli
ama ne yaparsan yap kapıya eşya koymak nedir ya
pişman olur ya da olmaz onu bilemem ama sen dik durmaya çalış senin de hataların vardı ama eşin de az değildi yani hele ki son mevzu zaten tahammülsüz olduğunun en büyük göstergesiydi
bırak ne yapıyorsa yapsın senin için de en hayırlısı budur
ne dersen de mutlu değildin sanki bu evlilikte, belki bundan sonra daha mutlu olursun
Ayıp ediyosunuzGorevlendirme isteyip baska bir ile gidin. Kusura bakmayin ama sizle omur gecmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?