- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben başkasıyla evlenip çocuğu olduğunu görecek kadar güçlü biri değilim gerçekten bu iş bitsin başka bir ile gidicem ben yapamam o okulda kaldıramamO seni sen onu çok yıprattınız. Keşke daha mantıklı şekilde sakince anlaşamadığınızı görüp ayrılsaydınız. Kaç konu açtınız hepsinde arkadaşlar dedi bu evliliğinizin sonu yok. Ama olacağı varmış bence kendinize zaman verin. Toparlanın önce bi sonra önünüze bakarsınız. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin şimdiden. Belki ilerde evet gözünüzün önünde evlenecek sizin ise hiç umurunuzda olmayacak belki. Benim de vardı olmazı oldurmaya çalıştıgım oldugu yere kadar sürdürdüm bi yerden sonra bıraktım ve bi kaç ay icinde evlendi umurumda oldu mu maalesef hayır o kadar çok şey içimden kopmuş gitmiş ki.
Amin sağolunSon kavganız sudan sebepmiş. Ama iş buraya kadar geldiğine göre birikim var.
Birikim kötü işte, bu kadar yıpranmış olmasaydı ilişkiniz kurtarılabilirdi.
Belki hala kurtarılabilir, bilemem.
Bildiğim kadarıyla sıkıntılı bir evlilikti.
Bana kalırsa sakinleşin, sakin kafa ile düşünün. Ne istediğinizi, ne istemediğinizi. Eğer hâlâ bir oluru varsa ayrılmayın.
Keşke evlilikler bitmese, ne denirki. Allah güç kuvvet versin dilerim.
Ben başkasıyla evlenip çocuğu olduğunu görecek kadar güçlü biri değilim gerçekten bu iş bitsin başka bir ile gidicem ben yapamam o okulda kaldıramam
Ben başkasıyla evlenip çocuğu olduğunu görecek kadar güçlü biri değilim gerçekten bu iş bitsin başka bir ile gidicem ben yapamam o okulda kaldıramam
Yok mümkün değil şu an öylece oturuyorum sadeceŞu anki psikolojinle tabii ki olmaz. Sen önce kendini toparlamaya odaklan hem ayrılık vs geri dönüşte olur bilemiyorum. Sen kendine dikkat et şimdilik. Sevdigin seyleri yap eğlenceli ortamlara geç. Kafandan at kötü düşünceleri bulunur bir çaresi belki.
Yok zaten ben bunları düşünemem bir dahae sen de başkası ile evlenebilirsin ne olacak? gerçi bu kıskançlıkla bilmiyorum sağlıklı bi ilişkin olur mu? bence bizi dinle ve boşanma gerçekleşirse bi terapiye git, yanlışlarını gör.
Yok zaten ben bunları düşünemem bir daha
Terapiye ihtiyacım tabi var ama buradan uzakta olmam lazım
Haklısın ama şu sn çok zor böyledüşünmemBak elif biraz sakinleş önce
Sakın gidip bu hafta istifa tayin vs lafı etme
Bu önündeki 10 gün hiçbir şey yapma ani karar verme bak pişman olursun
Okul konusuna gelince oraya adamı dikizlemek için gittin akademi aşkıyla değil bunu herkes biliyor
Lakin sebep artık fark etmez sonuç olarak ordasın
Bir süre herifi düşünmemek için işlere sarıl. Ne kadar iyi geldiğine sen de şaşırcaksın
Ben olsam işyerimi değiştirmem. Aynı tez danışmanıyla devam etmek varken neden yıllarını kaybedesin?
Bak boşansanız bile şunu anla hayat bu heriften ibaret değil. Bu iş senin hem emeğin hem ekmeğin bir herif için niye vazgeçesin? Üstelik bu işi yapmak zorundasın, artık orda hobi ya da boş zaman geçirme olarak çalışma lüksün yok ekmeğini kazanmak için başarılı olmak zorundasın. Dünya bu adam değil gör artık. Ayrılınca neyle geçinceksin ne yiyip ne içiceksin bunu düşün kendini düşün biraz hayat kolay değil.
1 ay bu herif yokmuş gibi yaşa bak kafan nasıl rahat olacak. Yarın sabah 8de işyerinde ol işine yoğunlaş kafan nasıl rahat olacak bir gör.
Haklısın ama şu sn çok zor böyledüşünmem
İşimi de ortamıda seviyorum ama herzaman karşı karşıya gelicez ben dayanamam bunu bi kaç gün beklerim zaten sonra bi hocamla konuşcam görevlendirmeyle gidebilirmiyim diye bana gelirse bu iyi gelir
İşte onun benim umurumda olmasına dayanamıyorum zatenYapma elif bir 10 gün bekle iyice düşün konuşcaksan öyle git konuş
Kurduğun her şeyi kendi ellerinle yıkma
Git terapiste ağla burda yaz ağla annene ağla ama hocanla konuşma
Gitme bir yere , o adamın umrunda mısın sence , o tayin isticek mi? Hayır. Seni önemsemeyen biri için emeğini yakma. Kariyerine, emeğine saygın olsun her şey herif değil ki.
İşte onun benim umurumda olmasına dayanamıyorum zaten
İşte bunları ben görmiyim mümkünse başka bu durumda olsa belki bende aynı tavsiyeleri verrdim ona ama içim çok acıyo zor duruyorum syaktaElifcim bunların topu b.k iyi erkek çok az
Ayrılırsın erstesi gün hiiiiiç bir şey yokmuş gibi öküzce işe giderler
3 gün sonra başkasını bulurlar
Sen de tezini işini hücünü b.k edip batırdığınla kalırsın
İşte bunları ben görmiyim mümkünse başka bu durumda olsa belki bende aynı tavsiyeleri verrdim ona ama içim çok acıyo zor duruyorum syakta
Barisma ihtimaliniz yok mu elif.İşte onun benim umurumda olmasına dayanamıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?