- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Zaten yarın cuma bide evde iyice kötü olurum okulda yine oyalanırdım.elifff_____ lütfen @MissCherryBlossom'i dinle bir iki gün izin al gitme işe ve en az on onbeş gün görevlendirme için konuşma bi herşey bi netleşsin
Yok hayır tamamen bittiBarisma ihtimaliniz yok mu elif.
Esinle aranizda birseyler hep yanlisti malesef ki.
Hakkinizda hayirlisi olsun yine de
Bizim Ünv de de evlenip ayrılmış hoca vardı hayırlısı olsun baban sakın olsun benceSiz haklıydınız ne deseniz haklısınız ama nolur şimdi bunları söylemeyin bana yalvarırım
Benim desteğe ihtiyacım var lütfen
Boşanıyoruz , sebebi önemli değil geçen gün kavga ettik evle ilgili bi sebep yüzünden ben haksızdım o büyüdü büyüdü ve iş aytılmaya gelfi bugün, çirkin şeyler söylendi
Ve en sonunda eşyalarımı toplamış kapımızın önüne getirdi düşünebiliyomusunuz?
Bu ne demek herkes gördü babamı zor tutuyo annem
Benimde hatalarım vardı ama bu kadarını haketmedim kimse haketmez
Tek emin olduğum bişey var oda bahane aradığı ne zamandır ayrılmak için
Biz aynı okuldayız onunla yarın bir gün evlendiğini duyucaö çocuğu olduğunu duyucam ben nasıl kaldırıcam bunu?
Eşyalarını bırakırken baban falan görmedi mi? Nasıl bıraktı, seni mi çağırdı kapıya?Çok içim acıyo size anlatamam tarif edemem
Bide eşyalarımı getirmesi
Onu allaha havale ettim artık
En üst kattayız zaten apartmann kapısına bırakmış beni arayıp söyledi konuşamadım zaten o anEşyalarını bırakırken baban falan görmedi mi? Nasıl bıraktı, seni mi çağırdı kapıya?
Evet nasıl bir insan olduğunu ben biraz geç çözdüm hatta çoğu şeyi burda anlatmadımSizin bitmeyeceğinizi düşünüyorum. Konularınızı az çok biliyorum, dönüp dolaşıp yine birbirinize dönüyorsunuz.
Ama şunu söyleyim senin eşin az fena bir adam değil bence. Yani senin huyunu suyunu bile bile damarına bastı hep. Şimdi de ben eşyasını gönderdim ama o tıpış tıpış geri döndü demek için bile yapıyor olabilir bunu. Ego tatmini.
Hep seni kızdırıp arkandan sinsi sinsi güldüğünü falan düşünmüştüm konularını okudukça.
Zayıf noktanı buldu saldırıyor ordan. Zayıf noktan da eşinin ta kendisi.
G.t yok tabii babanın karşısına çıkacak. Elif sen bu adama hiç güvenmedin zaten. Şu an haklı çıkmak da üzüyor seni muhtemelen. Onun amacını çözemedim ama. Biraz sinsi bir adam. Bak barışsanız bile temkinli ol bundan sonra.En üst kattayız zaten apartmann kapısına bırakmış beni arayıp söyledi konuşamadım zaten o an
Yok yarın olmazsa önümüzdeki hafta dilekçe verecek zaten bu eşya rezilliğinden snra olmaz artıkG.t yok tabii babanın karşısına çıkacak. Elif sen bu adama hiç güvenmedin zaten. Şu an haklı çıkmak da üzüyor seni muhtemelen. Onun amacını çözemedim ama. Biraz sinsi bir adam. Bak barışsanız bile temkinli ol bundan sonra.
Gerçi barışırsanız artık hiç güvenin kalmadığı için iyice oynar seninle bak diyim sana.
Başlamışyır takılmaya zaten gözü dışardaydıElif kıskançlık konusunda tamam haksızsın ama para mevzularında sonuna kadar haklısın. Kendini suçlama . Ondan kadını mutlu edebilecek bir koca olmaz. Takılsın orada burada boşver.
Haklısın ama şu sn çok zor böyledüşünmem
İşimi de ortamıda seviyorum ama herzaman karşı karşıya gelicez ben dayanamam bunu bi kaç gün beklerim zaten sonra bi hocamla konuşcam görevlendirmeyle gidebilirmiyim diye bana gelirse bu iyi gelir
Bu süreçte göremiyor olabilirsin ama onsuz daha iyi olacağını düşünüyorum ben senin. Kangren olmuş uzvu kesmek gibi. Saç baş yolduran kıskançlık konularının ardında bu adamın karakteri yatıyor zaten. Senin karakterinde de var biraz abartı bunu kabul etmek lazım ama adam da adam değildi be elif. Eminim sen çok güzel bir kadınsın. Ama özgüvenini almış götürmüş bu adam senin ki bu kadar kıskanç olmuşsun.Yok yarın olmazsa önümüzdeki hafta dilekçe verecek zaten bu eşya rezilliğinden snra olmaz artık
Saygısı sevgisi bitmiş o sinsinin bana karşı
Bende böyle ağlayayım işte onsuz nasıl yapıcam diye düşünüp acı çekeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?