Herşey bitti

elifff_____ lütfen @MissCherryBlossom'i dinle bir iki gün izin al gitme işe ve en az on onbeş gün görevlendirme için konuşma bi herşey bi netleşsin
Zaten yarın cuma bide evde iyice kötü olurum okulda yine oyalanırdım.
Dışatı çıkıp da gezecek halde hiç değilim canım acırken
Ama evet terapiste tabi başlıycam

biraz sakin olun bosanmak bu kadar kolay olmamali esiniz sevdiyse sizi cabalardi tabi aldatilma kabul edilemez bi evlilikte ihanet olduysa o evlilik saglikli yurumez hakinizda hayirlisi zaman neyi unutumamiski bunuda unutursun

Bizim Ünv de de evlenip ayrılmış hoca vardı hayırlısı olsun baban sakın olsun bence

Sizin bitmeyeceğinizi düşünüyorum. Konularınızı az çok biliyorum, dönüp dolaşıp yine birbirinize dönüyorsunuz.
Ama şunu söyleyim senin eşin az fena bir adam değil bence. Yani senin huyunu suyunu bile bile damarına bastı hep. Şimdi de ben eşyasını gönderdim ama o tıpış tıpış geri döndü demek için bile yapıyor olabilir bunu. Ego tatmini.
Hep seni kızdırıp arkandan sinsi sinsi güldüğünü falan düşünmüştüm konularını okudukça.
Zayıf noktanı buldu saldırıyor ordan. Zayıf noktan da eşinin ta kendisi.

Çok içim acıyo size anlatamam tarif edemem
Bide eşyalarımı getirmesi
Onu allaha havale ettim artık

Çok içim acıyo size anlatamam tarif edemem
Bide eşyalarımı getirmesi
Onu allaha havale ettim artık

Evet nasıl bir insan olduğunu ben biraz geç çözdüm hatta çoğu şeyi burda anlatmadım
Şimdide onu düşünüp üzülüyotum bana da yazıklar olsun

En üst kattayız zaten apartmann kapısına bırakmış beni arayıp söyledi konuşamadım zaten o an
G.t yok tabii babanın karşısına çıkacak. Elif sen bu adama hiç güvenmedin zaten. Şu an haklı çıkmak da üzüyor seni muhtemelen. Onun amacını çözemedim ama. Biraz sinsi bir adam. Bak barışsanız bile temkinli ol bundan sonra.
Gerçi barışırsanız artık hiç güvenin kalmadığı için iyice oynar seninle bak diyim sana.

Yok yarın olmazsa önümüzdeki hafta dilekçe verecek zaten bu eşya rezilliğinden snra olmaz artık
Saygısı sevgisi bitmiş o sinsinin bana karşı
Bende böyle ağlayayım işte onsuz nasıl yapıcam diye düşünüp acı çekeyim

bir adam için mesleğinizi yakmayın bu iş memurluğa benzemez öyle tayin isteyeyim gideyim hiç iyi olmaz sizin için çünkü akademik hayatta çalıştığınız hoca vs. çok önemli biraz sakin olur musunuz
gidecek biri varsa o gitsin

Bu süreçte göremiyor olabilirsin ama onsuz daha iyi olacağını düşünüyorum ben senin. Kangren olmuş uzvu kesmek gibi. Saç baş yolduran kıskançlık konularının ardında bu adamın karakteri yatıyor zaten. Senin karakterinde de var biraz abartı bunu kabul etmek lazım ama adam da adam değildi be elif. Eminim sen çok güzel bir kadınsın. Ama özgüvenini almış götürmüş bu adam senin ki bu kadar kıskanç olmuşsun.
Boşver takma kafana demek kadar saçma bir cümle olamaz şu an farkındayım ama en azından sakinleşmeye çalışsan? Ne var en kötü olarak? Okulda az tatsız durum olacak bir müddet insanlar sizi konuşacak falan filan. Sonra her şey süt liman zaten. O da kiminle olursa olsun kimseyi mutlu edemez zaten. Bencil ve sinsi bir adam. Yeniden evlenirse karısına acırsın ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…