herşey bitti :(

hem hastalığınız için hem yaşadıklarınız gerçekten çok geçmiş olsun... çok üzücü olaylar olmuş...
ben karşı tarafta da aslında suç bulmuyorum... bence o kız da yeni uyanmış ve adamın çirkinliğini sizin de görmenizi sağlamış... 2 yıl az mı ; bir anlık hata da diyemez... üstelik ailesiyle de tanışmış kızın... bunun affedilecek bir yanı yok ya da bir hata olarak bakılacak bir yanı... çok büyük bir hatadan...

akıl veremiyorum ; evli değilim çocuğum da yok...olsaydım da veremezdim sanırım... Allah yardımcınız olsun...

eşim beni aldatıyo galiba kızlar görmeden de karar vermek istemiyorum bi kaç ay önce arabasında 2 tane büyü bulduk eşime kadın bindimi hiç arabana dedim yok dedi erkek arkadaşlarının yaptıracak hali yok tabi büyünün üstünde korku kısmet yazıyodu her akşam ne olursa olsun evinde olan insan eve gelmemeye başladı gece aradığımda telefon meşkule veriliyo 5dk sonra arıyo beni neden meşkule verdin dediğimde arkadaşlar vardı sesin yankı yapıyo duymalarını istemedim diyo bu aralar aşırı derecede kıskançlıkları başladı ve hareketleri felan çok şüpheli telefonu benim önümde olan insan şimdilerde telefonunu köşe bucak saklar oldu eve geç geliyo telefon hep sessizde dün mesela telefonu çaldı meşkule verdi tuvalete girdi ardından dışarı çıkıyorum süt almaya dedi normalde üşenir dışarı çıkıp bişeyler almak için bu yüzden telefonla sipariş veirirz markete sen beni aldatıyosun dedim saçmalama diyo neden aldatıyım seni ya kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum konduramıyorumda belli etmiyorum bişey yine güleryüzle karşılıyorum onu ama içim içimi yiyo tabi
geçen seneki konunuz.
evet arkadaşın dediği gibi zaten şüpheleriniz varmış.
anlamışsınız. 1 sene gizleyebildi işte.

şimdi bu adam o kızla mutlu mu olcak
o ız hangi cesaretle evli kadının evini basar bir de polisle
utanma kalmamaış
evli olduğunu bile bile gelmiş bence
büyüler var d,osun demekki ayırmak için büyü kullandılar işe yaramadı diye artık kendini ortaya çıkardı
ayrıl diye yapmış kesinlikle
kadınlık gururu var elbette ama boşanmakda okadar klay değil
işin gücün varsa ya da çalışabileceiğine inanıosan ayrıl bi saniye durma
ama geleceğini hazırlamadan fevri kararlarda verme

birde kokain kullanıyorum demiş. o davranışlarımın nedeni bu.yalanlara bak.

birde kokain kullanıyorum demiş. o davranışlarımın nedeni bu.yalanlara bak.

evet ya... kokain nerden aklına geldi acaba?

yada cidden kadın bunu kokaine alıştırdı... 2 süre az bir zaman değil... belkide kadını bu yüzden bırakamadı.. evdeki çocuklarının anası, dışardaki zevkisefa anası..:umursamaz:

olabilir valla.
alıştırmıştır belki de...

cok gecmis olsun inanki hayretle okudum...supheleniyordumda demissin Allah sana bence bir sekilde suphenin yersiz olmadigini gostermis. bir yuva yikilmasi gercekten cok zor . ama guvenini sarsmis bir insanla sence bundan sonra ne kadar iliski evlilik ve birseyleri yasayabilirsin ki. en mutlu gununde aklina hep o yasadigin ve yasattiklari gelicek..........affet demiyorum heleki kaldirilmasi cok zor bir durum bence dogru neyse hemen onu yap/ 2 seneden soz etmissin birde aldatmis.

İnanamıyorum bu ne pişkinlik ya?
Kız eğer kanıtladıysa hemen terk et o evi...
Ne demek 2 yıldır başka kadınla beraber, asla kabullenme...

neler olmuş ya şok oldum valla
geçmiş olsun,
kesinlikle affetmezdim ben olsam
ne pişkinliktir bu ya
böylelerine bişey yapacaksın da neyse söylemeyim

inanki cok üzüldüm buradan ahkam kesmesi cok kolay diyebilirsiniz belki ama yapilacak tek sey var bana göre o da bosanmak
insallah gidebileceginiz siginabileceginiz bir aileniz vardir
allah yardimciniz olsun o adamida kadinida allah bildigi gibi yapsin adi insanlar

geçmiş olsun zaten iki yıl olmuş bu kızıda sizle kandırmişşş
sizde onula kandırmışohaoldumsmile
ne kadar geri zakılı bi eşiniz varmış
inanmayın palavralrınına yol verin yolu acık olsun bakım o kızda ona yar olacakmııı
sizin adınıza size üzüldüm ben yazık size ve ik çoçuğunuzaaa

Arkadasim Allah sana sabir versin ..Biraz yasadign soku atlatinca bir avukata git ve bundan sonra atman gereken adimlari konus ..nafaka ,tazminat vs..herseyi talep et..bilmiyorum maddi durumunuzu ve bu prosedurleri ama aklima bunlar geldi .O adami sil kafandan pismanim affet sozlerine kanma bir an once cikart hayatindan...

:teselli: sıze ve bebeklerinize üzüldüm...
umarım bu afetten en az hasarla kurtulursunuz..

canım ne denir bilmem ama çok şerefsizmiş yaa...
öyle bi gecelik filan da değil 2 sene...ailesiyle filan tanışmalar...uffff Allah sabır versin canım...inan ki çok üzüldüm çokk...
ama sen üzülme bence çünkü öyle bi adam için üzülmeye değmez...
inşallah düzelir herşey...

allah yardımcın olsun canım
böyle mahlukların cezasını allah verir canım sen bir an önce bu çirkflikten kurtulmaya çalış

Tek gecelik ilişkiler de tarihe karışıyor artık uzun soluklu aldatmalar gündemde

O evde tek dakika daha kalmaman senin ve çocukların için en akıllıcası.

Allah kolaylık versin ne denebilir ki böyle kötü bir durumda.

Burda kandırılan hem sensin hem de diğer kadın...En kısa zamanda davayı açın diyorum ben

allah kolaylık versın elbet bu zor günler geçeçek.evet eşiniz çok üzmüş sızı .2 yıllık bır ılışki yaşamış.sızı ıhmal etmış. kız da suçlu eşınız kadar .sen hangı suratla karısının karşısına çıkarsın ya.belkı de bılıyordu evlı olduğunun boşar karısını benı alır dıye duşündü. çunku 2-3 aylık bır bırlıktelık değıl yanı. bılmıyrum bana kızda pek masum değıl gıbı geldı. hıç mı etrafdan soylemedıler bu adam evlı 2 de cocuğu var dıye yanı...koskoca 2 sene....
bence aılenıze hemen konuyu açın.umarım sıze destek olurlar.eşınızı affetsenız bıle bu olayı beynınızden kalbınızden atamazsınız..sız bunları yaşatmaya hakkı yok.alah yardımcınız olsun

benim okurken beynim durdu dusuncelerim dondu kaldi

ALLAHIM SIZE GUC KUVVET VERSIN ARKADASIM....

Allah yardımcın olsun bence ,eğer ailen varsa onlara git tüm olanları anlat bu saatteen sonra bir arayada gelseniz huzurunuz olmaz bu durumda en mantıklısı boşanmak kendine ve çocuklarına yeni bir hayat başlatmak ,hayat işte herşey geliyor insanın başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…