herşey bitti :(

çok geçmiş olsun.çok üzüldüm .eminim kolay değil tabiki ama arkana bile bakma derim .iki yıl az bi zaman değil .bir kere affedersen hep aldatılmaya mahkumsun .allah kimseye vermesin çok üzülme öyle birisi için değmez boşver kozlar senin elinde onun anasından emdiği sütü burnundan getir müstehaktır korkma .allah yardımcın olsun.
.

onun tek amacı oymuşta acaba eşinizin amacı neymiş sordunuz mu?:gitme:

Üzülme bacim basin dik olsun güzel günlerinde olucaktir
üzülme
cocuklarin var annesin ...sen utanacagina babalari utansin...
cocuklarinin yüzüne nasil bakicak nasil kucagina alip sevecek
nasil babalik yapicak...
BACIM UTANAN SIKILAN DERTLENEN O OLSUN...
Simdi herseyi zamana birak bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Hz.Fatma seffatcin Allah c.c vekilin olsun bacim...

Talak süresini okudunmu :
Kim Allahtan korkarsa Allah ona bir cikis yolu ihsan eder.
Ve ona beklemedigi yerden rizik verir.Kim Allaha güvenirse o ona yeter.(Talak süresi)

bizler burada duymaktan okumaktan bıktık ama bu erkekler hergün başka başka arkadaşlarımızın hayatını karartmaktan bıkmadılar
bu gibi erkelere yazıklar olsun diyorum....

Bunu bana nasıl yaptın sorusu kadar saçma soru yok. Kendine gelip ilk yapacağın iş evinizi basan karakola gidip tutulan tutanağı almak.

sonra bir avukatla görüşmek eşini eve yaklaştırmamak.
sonra bu iki adi insana da maddi manevi oldukça yüklü bir tazminat davası açmak. Eşimden duymuştum. eşinizin sizi aldattığı kadına da maddi manevi tazminat davası açma hakkınız var.

Kız eşinizin evli olduğunu biliyordur hiiiç aksini düşünmeyin. O nasıl sizi üzmek parçalamak için sizin evinize kadar gelmiş kavga çıkarmış siz de o kıza hiç acımayıp eşinize de ona da maddi manevi tazminat davası açın.
Şuan da bulunduğunuz evden de kesinlikle ayrılmayın eşinizi de bu eve sakın almayın. Hatta gelirse hemen polisi arayın.
Evlilik kutsal bir kurumdur bunu kimsenin oyuncağa çevirmeye hakkı yok.

Gururum kırıldı utanıyorum mahvoldum moduna da girmeyin. sizin utanacak sıkılacak bir durumunuz yok. Kanunları iyi kullanırsanız hiç zararlı çıkmazsınız bu olaydan. ıkisini de tazminat ödeterek süründrün.

ÇOK KOMıKLER --- zaten onunda istediği buydu--- diye bir de kendince sizin duygularınızı sömürüyor.
Bu laf ---bak o kadın ikimizin arasını açmak istiyor sakın onun oyununa gelip beni suçlu görme eğer benden ayrılırsan bu senin suçun o kadını amacına ulaştırdın--- demek miş.
Yani siz eşinizden ayrılırsanız kendinizi suçlu hissettirecek o kadının yapmak istediğini yaptın diyecek eşiniz size.

Defet gitsin. Maddi durumun iyi değilse barodan bir avukat bul bulunduğun şehirde ücretsiz baro avukatı yoksa aile mahkemelerine bakan hakimle konuş hiç çekinme. Bu erkek milletini bu kadar seviyesizce davranışlara iten de yine biz kadınlarız ağam oğlum paşam oğlum sen ne yapsan elinin kiri oğlum diye yetiştirip elin kızının başına bela ederiz.

kesinlikle katiliyorum !

üzülmemen imkansız canın çok yanıyor ama şunu düşün: bunu sana o yaptı acımadan. sende ona sakın acıma. hakla hukukla onu kendinden uzaklaştır. sana hiçbir türlü ulaşamasın. ne sen ne de ailenden kimse onunla iletişim kurmasın. iyi ya da kötü senden haber alamasın.
senin en güçlü olman gereken zaman.emin ol bi süre sonra böyle kötü hissetmeyeceksin!

gecenin 3 ünde şu okuduklarım beni ağlattı ya... öyle içten üzüldüm, öyle çok hissettim ki üzüntünü. allah sabır versin. her şeyin ilacı zaman. bak bi gecede neler değişti. her şey değişir canım. zaman her şeyi götürür kalmaz sıkıntın. şimdi yeni bi hayata adım atmak zor gelecek ama başaracaksın... kendine güven. sakın güçsüz hissetme kendini. utanılacak bişey yapmadın sen. asıl rezil o kız ve kusura bakma da eşin!!!

arkadasim cok gecmis olsun ya, allah kimsenin basina vermesin cook üzüldümmm:çok üzgünüm:

ya yemin ediyorum ben evlenmekten korkar oldum, cok korkuyorum, böyle seyler duya duya erkeklere artik hic güvenmiyorum.
ya artik tanistigimiz kisilerin kimliklerinimi görmek zorunda kalcaz evli olmadiklarina inanmak icin?? :1no2:

ben hic bisey bilmiyorum artik yaa benneyaptımki

Harfi harfine katiliyorum, muhtesem bir yorum olmus.
2 sene boyunca baska kadina el sürmüs, bu serefsizligi yanina birakmamalisin.

ya çok şeyler yaşadım çok şeyler atlattım eşim madde bağımlısıydı ama kurtuldu bu son noktaydı aileme herşeyi anlattım dün herşeyi üzerime gecirttim arabaları işyerlerini herşeyi o kızı alıp yanına getiricem tektek anlatıcam şantaj yapıyodu bana dedi ispatlıycam dedi şuan eve gelemiyor kızını okula görmeye gidiyor ilk deil bu aldatma olayı ilk olan gözlerimle tanık olmam bidaha yaparmı yapmazmı bilmiyorum ama bütün ailesi benim arkamda suratına tükürdüler herkezi ayağa kaldırdım o kız parayla çalışan bi o.... dedi bana elinde resimler vardı şantaj yaparak benden hep para alıyodu dedi sana söyleyemedim çünkü hatalıydım bırakıcaktın beni dedi herşeyim senin dedi bugün karşılaştık yüzüme bakamadı msj attı ben seni seviyorum kaybetmek istemiyorum öldürürüm kendimi vs.vs. ben bilmiyorum kafam çok karışık çocuklarımın babalarına çok düşkün büyük kızım bişeylerin farkında olmalıki fırsat buldukça ağlıyor hiç kolay deil arkadaşlar psikologa götürmeyi düşünüyorum kızım ne oldu diyorum bişey yok canım sıkılıyo diyor çok hassas eşime güvenmiyorum tabikide ama kıza dava aç arkanda ben varım dedi msjda beni 2 yıl kullandı dedi şantaj yaptı karına söylerim yuvan yıkılır karına söylerim şöyle olur böyle olur vs.vs kıza ait bütün bilgileri verdi ben hatalıyım ama çok pişman oldum pişman olduktan sonrada kurtulamadım dedi ama güvenim sarsıldı bikere zaten güvenmiyodumda tam oldu neyseki sağlıklı düşünebiliyorum artık en azından mal varlığı benim çocuklarımın garantisi var tekrar herkeze teşekkür ederim

canım herşeyi üstüne alman çok çok iyi olmuş ama ben kendimce o adam yine yapar diyor ayrıcaa nisandakar arkadaşımızın yazdığını bi oku derim onu tebrik ediyorum ve sonuna kadar katılıyorum!! çocukların kaç yaşında canım? bence psikologa götür ve yaşı müsait ise durumu yavaş yavaş anlatmalısın.. madem eşin düşünmedi çocuklarını bunu haketti bence kaydirigubbakcemile

Sakinleşmen, mantıklı düşünmen, arkanda bu kadar insanın durması, maddi olarak kendini güvenceye alman çk güzel ve iyi ilerlemeler. Ama ben anlamadım. Bu kadın madem eşinize şantaj yapıyormuş, artık herkes olayı bildiğine göre kendi gidip şikayetçi olsun. Neden sizi öne sürüyor. Lütfen beni yanlış anlama, niyetim seni kışkırmak yada dldurmak değil ama bu adamın yaptıkları yenilir yutulur değil, senin kendine özgüvenini kaybetmene neden olacak. Ayrıca boşanma kararı verirsen eşinle sen boşanacaksın, çocuklarınız kimseden boşanmayacak ki. Bir pedagogdan yardım alabilirsin. Tamam o bir baba, çocuklarını özlüyordur çok normal ama kendi çocuğuna ne yaptığını fark etmiyor mu acaba yada sana karşı kullanıyor olabilir mi? Anladığım kadarı le eşin şu anda yalnız kaldı, tek çaresi kendini affettirmek. Lütfen kusura bakma kırıcı olmak yada sana kötü hisler aşılamak istemiyorum ama ben artık çok kuşkucu ve güvensiz bir kadın oldum ve hiçbir kadının haksızlığa uğramasına tahammül edemiyorum. Yalnız şunu bil ne olursa olsun yalnız değilsin. Biz buradayız...

mal varlığını üzerine geçirmen iyi olmuş.

eşin belli ki çok pişman ama her erkek yakalanınca pişman oluyor. kendini affettirene kadar boynunu büküyor. sonra yine aslan kesiliyor. dilersen çocukların var bir şans daha verebilirsin. belki sizin için herşey daha güzel olabilir. ama bu durumu iyi kullanmalısın. o kızıda dava etmelisin. kimsenin senin psikolojini bozmaya ev basmaya hakkı yok

konu sahibi arkadaşım,avatarındaki sensen öncelikle güzelliğine hayran kaldım,bebek gibisin maşalahbunu belirtmek istedim
ne güzellik ne sadakat ne ev hanımlığı ne dişilik ne analık nede ne ne ne...bu erkekler hiçbişeyden tatmin olmuyolar..
sen evli barklı adamsın..ne işin var böyle işlerle.çoluğuna çocuğuna eşine baksana,yuvana baksana..yazdıkça sinirlerim bozuluyo...
en doğru kararı sen vericeksin arkadaşım.ya kocanı hayatından çıkarıcaksın,yada onu böyle kabulleniceksin.seçim senin..bana kalırsa böyle bi adama bi bardak su vermem..ama dışardan demesi kolay.yaşıyan bilir
ilk mesajında evi bastı diyosun dostu için..sevgilisi değil resmen dostu bana göre.benim bildiğim nikahlı kadın kocasını dostuyla basar,ama şimdiki moda dost hayatı yaşıyan kadınların beraber olduğu adamın yuvasını basıp rezalet çıkarması galiba..allahım beterinden korı yarabbim ne günlere kaldık!

kimbilir bütün hersey senn üstüne olduğu için mi yalvarıo acaba? aklıma gelmedi değil.

geçmiş olsun öncelikle arkadaşım.bu olaydan önce mi herşeyi üstüne geçirttin yoksa sonra mı tam anlamadım ama biliyorsun ki boşanma durumunda evlilik süresince edinilmiş mallar 2 ye bölünüyor.yani yarısını herhalukarda alma durumu var eşinin .sana boşan ya da boşanma diyemem arkadaşım,ama ne olursa olsun, notere gidip ona imza attırmanı tavsiye ederim.hatta şerh koydur.yani aldatma,sadakatsizliğim sebebiyle eşimle olan evliliğim bittiği takdirde tüm mallardaki ve ortak edinilmiş mallardaki hakkımdan vazgeçiyorum,kayıtsız şartsız tüm varlığımın eşimin üzerine geçmesini kabul ediyorum şeklinde.kusura bakma bu saatte cümleleri tam toparlayamıyorum bunun gibi bir sözleşme imzalat,zaten şuan o önüne ne koyarsan koy imzalayacak,senin her dediğini yapacak konumda olmalı,-eğer gerçekten tek amacı seni kaybetmemekse- ,bu sözleşmeyi de mutlaka bir avukatla beraber hazırla ona noterden imzalat.ondan sonra zaten görürsün gerçekten seni mi istiyor yoksa mevcut düzeninden ödün vermemek için mi senin peşinden koşturuyor.ayrıca bakalım sen olmadan maddi olarak bir hiç olabilecek adamın peşinden hala o kadınlar koşabiliyor mu?sağlıcakla kal,Allah sabır ve güç versin. :çok üzgünüm:

Ve evet mutlaka ama mutlaka o kadına dava aç,ve hatta eşine de o kadına dava açtırt ki bir daha yanyana gelemesinler.çünkü şuan o kadının da eşini geri almak için mücadele vermediğini bilmiyoruz.senin ilişkin bozulduysa onun ki de bozulmalı senin huzurun kaçtıysa onun ki de kaçmalı.boşansanda boşanmasanda ilişkilerini kökten koparıp atmış olursun,belki senin açtığın dava çok canını acıtmayabilir ama emin ol eşinin o kadına açacağı dava,oturacaktır içine.o kadına acımayı da bırak bence ,kusura bakmasın ama o da sütten çıkmış ak kaşık değil.yazdıklarım çok agresif gelebilir canım ama inan bana, ikisininde sana empati duyabilmesi için,senin acını anlayabilmeleri için senle aynı kayıpları yaşamaları gerek.oyunun kuralını onlar koyduysa,kazanmak için onların kurallarıyla oynamak gerek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…