nasıl başlasam nerden anlatsam bilemiyorum bu saatte içimi dökecek başka biyer bi insanda yok şu saatte 3 saat önce eşimin sevgilisi evi bastı ablasıyla birlikte benim şerefsiz kocam 2 yıldır o kadınla berabermiş kız resimlerle geldi evime bana tek tek anlattı şuan ne durumdayım bilemezsiniz 2 çocuğum var ne yapmalı ne etmeli kara kara düşünüyorum eşim kızın ağzını burnunu kırdı ablasınında öyle nasıl içim acıyor anlatamam zaten şüpheleniyodum uzun zamandır konu başlığındada dediğim gibi herşey bitti galiba ben bunları hak etmedim ağlamak istiyorum ağlayamıyorum ilk bir saat titredim sadece eşim cıktı gitti şimdi habire msj atıyo affet die affetmiycem elbette onun tek amacı buydu diyor ya ben çok kötyüm şuan ne yapmalı die düşünüyorum hep
Bunu bana nasıl yaptın sorusu kadar saçma soru yok. Kendine gelip ilk yapacağın iş evinizi basan karakola gidip tutulan tutanağı almak.
sonra bir avukatla görüşmek eşini eve yaklaştırmamak.
sonra bu iki adi insana da maddi manevi oldukça yüklü bir tazminat davası açmak. Eşimden duymuştum. eşinizin sizi aldattığı kadına da maddi manevi tazminat davası açma hakkınız var.
Kız eşinizin evli olduğunu biliyordur hiiiç aksini düşünmeyin. O nasıl sizi üzmek parçalamak için sizin evinize kadar gelmiş kavga çıkarmış siz de o kıza hiç acımayıp eşinize de ona da maddi manevi tazminat davası açın.
Şuan da bulunduğunuz evden de kesinlikle ayrılmayın eşinizi de bu eve sakın almayın. Hatta gelirse hemen polisi arayın.
Evlilik kutsal bir kurumdur bunu kimsenin oyuncağa çevirmeye hakkı yok.
Gururum kırıldı utanıyorum mahvoldum moduna da girmeyin. sizin utanacak sıkılacak bir durumunuz yok. Kanunları iyi kullanırsanız hiç zararlı çıkmazsınız bu olaydan. İkisini de tazminat ödeterek süründrün.
ÇOK KOMİKLER --- zaten onunda istediği buydu--- diye bir de kendince sizin duygularınızı sömürüyor.
Bu laf ---bak o kadın ikimizin arasını açmak istiyor sakın onun oyununa gelip beni suçlu görme eğer benden ayrılırsan bu senin suçun o kadını amacına ulaştırdın--- demek miş.
Yani siz eşinizden ayrılırsanız kendinizi suçlu hissettirecek o kadının yapmak istediğini yaptın diyecek eşiniz size.
Defet gitsin. Maddi durumun iyi değilse barodan bir avukat bul bulunduğun şehirde ücretsiz baro avukatı yoksa aile mahkemelerine bakan hakimle konuş hiç çekinme. Bu erkek milletini bu kadar seviyesizce davranışlara iten de yine biz kadınlarız ağam oğlum paşam oğlum sen ne yapsan elinin kiri oğlum diye yetiştirip elin kızının başına bela ederiz.
Bunu bana nasıl yaptın sorusu kadar saçma soru yok. Kendine gelip ilk yapacağın iş evinizi basan karakola gidip tutulan tutanağı almak.
sonra bir avukatla görüşmek eşini eve yaklaştırmamak.
sonra bu iki adi insana da maddi manevi oldukça yüklü bir tazminat davası açmak. Eşimden duymuştum. eşinizin sizi aldattığı kadına da maddi manevi tazminat davası açma hakkınız var.
Kız eşinizin evli olduğunu biliyordur hiiiç aksini düşünmeyin. O nasıl sizi üzmek parçalamak için sizin evinize kadar gelmiş kavga çıkarmış siz de o kıza hiç acımayıp eşinize de ona da maddi manevi tazminat davası açın.
Şuan da bulunduğunuz evden de kesinlikle ayrılmayın eşinizi de bu eve sakın almayın. Hatta gelirse hemen polisi arayın.
Evlilik kutsal bir kurumdur bunu kimsenin oyuncağa çevirmeye hakkı yok.
Gururum kırıldı utanıyorum mahvoldum moduna da girmeyin. sizin utanacak sıkılacak bir durumunuz yok. Kanunları iyi kullanırsanız hiç zararlı çıkmazsınız bu olaydan. İkisini de tazminat ödeterek süründrün.
ÇOK KOMİKLER --- zaten onunda istediği buydu--- diye bir de kendince sizin duygularınızı sömürüyor.
Bu laf ---bak o kadın ikimizin arasını açmak istiyor sakın onun oyununa gelip beni suçlu görme eğer benden ayrılırsan bu senin suçun o kadını amacına ulaştırdın--- demek miş.
Yani siz eşinizden ayrılırsanız kendinizi suçlu hissettirecek o kadının yapmak istediğini yaptın diyecek eşiniz size.
Defet gitsin. Maddi durumun iyi değilse barodan bir avukat bul bulunduğun şehirde ücretsiz baro avukatı yoksa aile mahkemelerine bakan hakimle konuş hiç çekinme. Bu erkek milletini bu kadar seviyesizce davranışlara iten de yine biz kadınlarız ağam oğlum paşam oğlum sen ne yapsan elinin kiri oğlum diye yetiştirip elin kızının başına bela ederiz.
ya çok şeyler yaşadım çok şeyler atlattım eşim madde bağımlısıydı ama kurtuldu bu son noktaydı aileme herşeyi anlattım dün herşeyi üzerime gecirttim arabaları işyerlerini herşeyi o kızı alıp yanına getiricem tektek anlatıcam şantaj yapıyodu bana dedi ispatlıycam dedi şuan eve gelemiyor kızını okula görmeye gidiyor ilk deil bu aldatma olayı ilk olan gözlerimle tanık olmam bidaha yaparmı yapmazmı bilmiyorum ama bütün ailesi benim arkamda suratına tükürdüler herkezi ayağa kaldırdım o kız parayla çalışan bi o.... dedi bana elinde resimler vardı şantaj yaparak benden hep para alıyodu dedi sana söyleyemedim çünkü hatalıydım bırakıcaktın beni dedi herşeyim senin dedi bugün karşılaştık yüzüme bakamadı msj attı ben seni seviyorum kaybetmek istemiyorum öldürürüm kendimi vs.vs. ben bilmiyorum kafam çok karışık çocuklarımın babalarına çok düşkün büyük kızım bişeylerin farkında olmalıki fırsat buldukça ağlıyor hiç kolay deil arkadaşlar psikologa götürmeyi düşünüyorum kızım ne oldu diyorum bişey yok canım sıkılıyo diyor çok hassas eşime güvenmiyorum tabikide ama kıza dava aç arkanda ben varım dedi msjda beni 2 yıl kullandı dedi şantaj yaptı karına söylerim yuvan yıkılır karına söylerim şöyle olur böyle olur vs.vs kıza ait bütün bilgileri verdi ben hatalıyım ama çok pişman oldum pişman olduktan sonrada kurtulamadım dedi ama güvenim sarsıldı bikere zaten güvenmiyodumda tam oldu neyseki sağlıklı düşünebiliyorum artık en azından mal varlığı benim çocuklarımın garantisi var tekrar herkeze teşekkür ederim
Sakinleşmen, mantıklı düşünmen, arkanda bu kadar insanın durması, maddi olarak kendini güvenceye alman çk güzel ve iyi ilerlemeler. Ama ben anlamadım. Bu kadın madem eşinize şantaj yapıyormuş, artık herkes olayı bildiğine göre kendi gidip şikayetçi olsun. Neden sizi öne sürüyor. Lütfen beni yanlış anlama, niyetim seni kışkırmak yada dldurmak değil ama bu adamın yaptıkları yenilir yutulur değil, senin kendine özgüvenini kaybetmene neden olacak. Ayrıca boşanma kararı verirsen eşinle sen boşanacaksın, çocuklarınız kimseden boşanmayacak ki. Bir pedagogdan yardım alabilirsin. Tamam o bir baba, çocuklarını özlüyordur çok normal ama kendi çocuğuna ne yaptığını fark etmiyor mu acaba yada sana karşı kullanıyor olabilir mi? Anladığım kadarı le eşin şu anda yalnız kaldı, tek çaresi kendini affettirmek. Lütfen kusura bakma kırıcı olmak yada sana kötü hisler aşılamak istemiyorum ama ben artık çok kuşkucu ve güvensiz bir kadın oldum ve hiçbir kadının haksızlığa uğramasına tahammül edemiyorum. Yalnız şunu bil ne olursa olsun yalnız değilsin. Biz buradayız...ya çok şeyler yaşadım çok şeyler atlattım eşim madde bağımlısıydı ama kurtuldu bu son noktaydı aileme herşeyi anlattım dün herşeyi üzerime gecirttim arabaları işyerlerini herşeyi o kızı alıp yanına getiricem tektek anlatıcam şantaj yapıyodu bana dedi ispatlıycam dedi şuan eve gelemiyor kızını okula görmeye gidiyor ilk deil bu aldatma olayı ilk olan gözlerimle tanık olmam bidaha yaparmı yapmazmı bilmiyorum ama bütün ailesi benim arkamda suratına tükürdüler herkezi ayağa kaldırdım o kız parayla çalışan bi o.... dedi bana elinde resimler vardı şantaj yaparak benden hep para alıyodu dedi sana söyleyemedim çünkü hatalıydım bırakıcaktın beni dedi herşeyim senin dedi bugün karşılaştık yüzüme bakamadı msj attı ben seni seviyorum kaybetmek istemiyorum öldürürüm kendimi vs.vs. ben bilmiyorum kafam çok karışık çocuklarımın babalarına çok düşkün büyük kızım bişeylerin farkında olmalıki fırsat buldukça ağlıyor hiç kolay deil arkadaşlar psikologa götürmeyi düşünüyorum kızım ne oldu diyorum bişey yok canım sıkılıyo diyor çok hassas eşime güvenmiyorum tabikide ama kıza dava aç arkanda ben varım dedi msjda beni 2 yıl kullandı dedi şantaj yaptı karına söylerim yuvan yıkılır karına söylerim şöyle olur böyle olur vs.vs kıza ait bütün bilgileri verdi ben hatalıyım ama çok pişman oldum pişman olduktan sonrada kurtulamadım dedi ama güvenim sarsıldı bikere zaten güvenmiyodumda tam oldu neyseki sağlıklı düşünebiliyorum artık en azından mal varlığı benim çocuklarımın garantisi var tekrar herkeze teşekkür ederim
ya çok şeyler yaşadım çok şeyler atlattım eşim madde bağımlısıydı ama kurtuldu bu son noktaydı aileme herşeyi anlattım dün herşeyi üzerime gecirttim arabaları işyerlerini herşeyi o kızı alıp yanına getiricem tektek anlatıcam şantaj yapıyodu bana dedi ispatlıycam dedi şuan eve gelemiyor kızını okula görmeye gidiyor ilk deil bu aldatma olayı ilk olan gözlerimle tanık olmam bidaha yaparmı yapmazmı bilmiyorum ama bütün ailesi benim arkamda suratına tükürdüler herkezi ayağa kaldırdım o kız parayla çalışan bi o.... dedi bana elinde resimler vardı şantaj yaparak benden hep para alıyodu dedi sana söyleyemedim çünkü hatalıydım bırakıcaktın beni dedi herşeyim senin dedi bugün karşılaştık yüzüme bakamadı msj attı ben seni seviyorum kaybetmek istemiyorum öldürürüm kendimi vs.vs. ben bilmiyorum kafam çok karışık çocuklarımın babalarına çok düşkün büyük kızım bişeylerin farkında olmalıki fırsat buldukça ağlıyor hiç kolay deil arkadaşlar psikologa götürmeyi düşünüyorum kızım ne oldu diyorum bişey yok canım sıkılıyo diyor çok hassas eşime güvenmiyorum tabikide ama kıza dava aç arkanda ben varım dedi msjda beni 2 yıl kullandı dedi şantaj yaptı karına söylerim yuvan yıkılır karına söylerim şöyle olur böyle olur vs.vs kıza ait bütün bilgileri verdi ben hatalıyım ama çok pişman oldum pişman olduktan sonrada kurtulamadım dedi ama güvenim sarsıldı bikere zaten güvenmiyodumda tam oldu neyseki sağlıklı düşünebiliyorum artık en azından mal varlığı benim çocuklarımın garantisi var tekrar herkeze teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?