herşey bitti :(

allah yardımcın olsun arkadsım zor bir sınavdan gecmissin ve bu sınavın dahada zorlukları olacak gibi hersey gelir gecer cok basit değil yasnılan üzüntüler pişmanlıklar geride kalır kendini yıpratttıgınla kalırsın yani güclü ol anaç ol seni kaybetmenin ne büyük bir cıkmaz oldugunu anldıkca o sahıs için için kahrolsun melada bunu sana göstersin ve yar ve yardımcın olsun o kadar masumsunki su durum kalmaz mazlumun ahı kimsede

çoook üzüldüm.. eşimize bile güvenemeyeceğiz ha.. ooofff... ama en azından arkandan daha fazla iş çeviremicek.. öğrenmen çok iyi olmuş... o kızı da bekarım diye kandırmıştır belki.. beni de bi erkek bekarım diye kandırsa evli olduğu ortaya çıksa gider eşine anlatırım.. öğrensin nasıl bir pislikle evli olduğunu.. hiç bir hemcinsimin aldatılmasına ağlatılmasına dayanamıyorum.. hak etmiyoruz biz bunları.. allaha havale ett.. bol bol dua et.. ailene mutlaka bildir bu günlerde onların manevi desteği her şeyi atlatmana yardımcı olacaktır.. üzülme.. gözyaşlarının bedelini ödeyecek seni ağlatanlar

ne denir ki allah sabır versin..bu durumda hiç bir şey teselliye yetmiyor..ama kendinize zarar vermemeye çalışın...ruhen yani...sonuçta .ocuklar var onlar için güçlü olmalısınız..

arkadaşım şuan ne acılar çektiğini bir sen bilirsin,ve sana bu kadar açık söylüyorum,kocanı affedersen bin katını çekmek için zemin hazırlamış olacaksın...

biliyorum birçok kadın gibi sende yavaş yavaş pişman artık yapmaz seviyo falan dersin,ama öyle değil,bir gecelik ilişkiyle iki yıllık ilişki bir değil.sevgililer bile 2 yılı zor getirirken,kocanla kızı bu kadar zor şartlarda 2 yıl bağlayacak tek şey birbirlerine bağlılığı sevgisidir ki ona sevgi denirse.

kocanın kızı dövmesini de seni sevmesine bağlama sakın,eğer sen öğrenseydinde sen kızın evine gitseydin seni de döverdi,yani usulsüz bir davranış olduğu için kızı dövdü,yoksa sana taptığı için öğrenmene üzüldüğü için falan değil.

boşanmak en hayırlısı kanımca..allah sabır versin

ah canım ya ne zor bir durum.erkeklere hiç bir şey olmuyor işte..şimdi durumunuz olsa çocuklarınız olmasa yada dururmuydunuz bir dakka değilmi.ama yinede durma bence çık git..rabbim yardımcın olsun inşallah..

yazıklar olsun o adama
ne denir ki söz bulamıyorum

canım öncelikle çok gecmiş olsun........
inankii okurken bile öle içim titrediki anlatamam sanki ben yaşamışım gibi oldu rabbim sabır versin bitanem.....
eşine diyecek laf bulamıyom az biraz adanalı oldugum için agzımı bozmamak için tutuyorum yaa hiç düşünmedin mi gül gibi eşin 2 tane yawrun var bee vicdansızzz....
hersey bu kadar basit böle oyuncak mı ya olan hep kadınlara oluyo ama niye ya niyeee....
gelelim kıza...belki eşin ilk başta sölemedi kızda bekar sandı sonra kız sevdi ögrendi evli oldugunu bu defada kopmadı...kiii muhtemelen böle olmuş olabilir canım ya aslında bu durum bi kadının basına gelmesini istemedigi en büyük acı bu olsa gerek aldatılmak....çok acı canım seni çok ama çok iyi anlıyorum.....
rabbime sıgın ve bol dua et ayrılmakla bitse hersey keşke ayrıl derdim ama 2 evladın var ben diyemem canım cünkü gercekten olan hep onlara oluyo biraz kafanı dinle zaman iste ve ona nasıl güvenecegini anla ve yıkma yuvanı sen çok haklısın o kesin canım ama buda benim fikrim yazmak istedim......
rabbime emanet ol rabbim sabr versin selamete cıkarsın canım kçib bitanem benim.....

herşey bitti demişsin evet bencede bitmeli.........2 yıl ne demek arkadaşım eşinin affet demesi bile yüzsüzlük ...bide eve gelip rezalet çıkartıyolar inanamıyorum ya utanmazlar hayırlısı olsun gerçekten zor Allah kimseye yaşatmasın...

cok uzuldum,şaşırdım insanların bu derece yüzsüzleşip,insanlıktan çıkabılmelerine..sakın aptal yerıne konuldugunu dusunme,cok zor olsada uzme kendını esın uzulmeye bıle degecek bırısı degılmıs.Allah yardımcın olsun canım Allah gercekten yardım edıyor onun sabrını gucunu verıyor yeterkı sen kararlı ol

cok gecmis olsun..anlik bi zaaf degil esinin ki aralarinda bi bag varmis.kizin guvenini kazanmak icin ailesiyle bile tanismis.hastanelere kadar getirmis..sizin aranizda sevgi,saygi bi evlilikte olmasi gereken neyse hepsi bitmis coktan..affetseniz ne olacak ki?bunlari icinizden sokup atabilecekmisiniz?baristiniz diye bi sure sonra aynilarina devam edecek.

Öncelikle geçmiş olsun,ben derim ki öfkeyle kalkıp zararla oturma eğer kendi evinizse evinden çıkma ama eşinide affetme öyle ben yaptım oldu diye bişey yok yaptığının cezasını çekmek zorunda,birlikte olduğu kızlada asla muhatap olma çünkü seninle evli olan o değil eşin... evliliğini koruması gereken eşindi..Aileninde haberi olmalı tabii ki destek olmaları açısından onlara ihtiyacın var..Eşinle tartışmalarınızı kavga boyutuna getirip yüzgöz olmanı tavsiye etmem bence bir müddet hiç konuşmadan araya bir duvar ör..Erkekler için dışlanmak,yokmuş gibi davranmak en pratik ceza yöntemi diye düşünüyorum...Üstelik sende bu sürede nasıl davranacağına,boşanma durumunda hangi yolu izleyeceğine karar verirsin ...Çok zor bir süreç,kendini çok hırpalamadan atlatmanı dilerim....

ev kendinizin ise evden çıkma.
onu mahkemeye ver maddi manevi elinde ne var donuna kadar al...

kız evi bastığına göre arası açık ki böyle yaptı. polis de gelmiş sanırım olayla ilgili tutanak tutulmuştur. mahkemede senin için iyi bir koz.

2 yıl çok uzun bir süre yanlışı devam ettirmişş sürdürmüş birde çok genc bir hanımla... o kişiyede eşine de yazık Allahından bulsunlar. sen üzülme.

Allah yar we yardımcın olsun canım canım yalnız kalma aileni cağır onlara git kendini yawrularını düşün üzüleceksin ama çok üzülme iyicene hasta olursun yawrularının sana ihtiyacı war unutma Allah ıslah etsin onu Rabbim herşeyin en iyisini bilir canım sana sabırlar wersin Allah yardınmcın olsun inş iyisindir

canım evli değilim belki haddim değil ama acına gerçekten çok üzüldüm.. hatta üzüldüm kelimesi çok basit kalıyor şu anda..

ama sana diyebileceğim haddim olmayarak şunlar: eşinin yaptığı şey çok çok acımasızca hem sana hem çocuklarınıza karşı.. ki 2 yıl çook uzun bir süreç bu kadar zamanda devam etmesi anlık bir heves olmadığını kanıtlar.. pişmanlık değil onun hissettiği açığa çıktığı için utanç.. eşinle bu aralar muhattap olma yoksa tartışma uzar cevap verme ki o da iyice endişelensin.. ayrıca evine gelen o kadına yorum bile yapmayacağım(!) sende hiç bir şekilde onunla karşılaşma konuşma.. bi tanışıklığın yoktu olamaz da bunu unutma!!

erkeklerde bu aldatma bir hastalık gibidir bir kere yapıldıysa tekrarlanır o yuzden bence affetmemelisin.. affedersen bile yıllar içinde nasıl huzursuz olacağını geçiyorum çocukların bile affetmez seni.. kendin onlara örnek olmalısın bunu da onu affederek değil gururunla göstermelisin bence..
ayrıca ev sizin ise çıkma eşin nereye gitmek isterse gitsin ki zorlanmaz bulur bir yer kendine.. ailene de haber ver yanında olsunlar (umarım anlayışlı insanlardır)
Allah yardımcın olsun ama şunu unutma senin sağlığın tepkilerin düşüncelerin şu an için çok önemli çocukların için güçlü olmalısın..

Allah yardimcin olsun canim..
Böyle birseyi hic kimse hak etmiyor..

Ben bile acayip sinirlendim!..
Senin e$in denilecek "insan" cezasini ceker.. Allah büyük..
Böyle birseyi 1 kere yapan insan, hep yapar..

Allah sabir versin sana.. olumunekankayizsmile

eşinin yaptığı affedilmeyecek bişey tabiiki. yalnız bir düşün bunu yapan kadın kimbilir nasıl kandırdı eşini. öyle kadınlar varki neler neler yapıyorlar sonrada tehditlerle sürdürüyorlar ilişkiyi. belki senin eşinde bu oyuna düştü. ablasıyla birlikte ev basmalarıda sizi ayırmak istemeleri. eşinde kızın ağzını burnunu kırdı demişsin demekki eşinde bıkmış o kızdan ayrılmak istemiş kızda ayrılmamak eşini sömürmek için böyle bir oyun tezgahlamış olamazmı. çocuğunuzda varmış. en iyisi eşinle oturup güzelce konuş neden onunla birlikteymiş neden devam etmiş herşeyin ayrıntısıyla öğren ki bir sonuca varmalısın. şimdi kızgınlıkla bir yuva yıkılmaz. ya diyorum ya öyle kadınlar varki. benim eşimin dayısının gelini bile yanımda asıldı bizim kavga etmemiz için uğraştı. birde baktım benim kaynana onun kaynana öyle bakıp sırıtıyorlar meğerse bu bir oyunmuş. bende eşime bir bakış attım eve gidince bir kızdım bir daha olmayacak eğer olursa bende dayının oğluyla aynı davranışıo yaparım bakalım hoşuna gidecekmi dedim. oyunu yemediğimi herkes gördü ama intikamım acı oldu o kadınıda bir güzel dövdüler hepsi etme bulma dünyası işte. oyunlara gelme.

erkek milletinin topuda aynı... birkere olursa çorap söküğü gibi gelir arkası.. Allah sabır ve fikir versin. onlarında cezasını..

kızın yanında cevaplayamadığına göre meşgule veriyomuş telefonu. Ben kızı suçlu bulmuyorum. Evli olduğunu öğrenince intikam almak istemiş olabilir. Sen de eşin denen adinin(umarım kızmazsın. çünkü bir adi) gerçek yüzünü gördün. bazı kadınlar hani kızıp eşlerinin bi taraflarını keserler ya. ınan ki bazı erkekler bunu hakediyor klava: Allah sabır versin. Hayatın çok güzel olur umarım.

Neden affettinki onu :S

Son düzenleme:

Ben kızıda suçlu buluyorum...
Arabada "arkadaş eşi"olarak tanıtılmış,konu sahibi ile aynı arabanın içinde bulunmuşlar...E,kız kendisi demiş zaten o benim diye...Bu durumda kız kabahatlininde ötesinde...Evli olduğunu biliyor yani!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…