ciddiyim tabi eşim kalem şeklinde ses kayıt cihazı almıştı cihaz kendiliğindenmi olmuş nasıl olmuş bilmiyorum ama 7dklık bi kayıt olmuş cihazı evde unutmuştu bende bilgisayara takıp bakıyım dedim ama aklımın ucundan bile gecmezdi böyle bişey olabileceği kızın biriyle arabada konuşmaları vardı ve acıkca belliki beni uzun süredir boynuzluyomuş sonuç olarak bende bugün ayrıldım bana kullandığı kelimelerin aynısını kızada kullanıyodu onuda kıskanıyodu güven duvarları yıkıldı bikere onu o eve gömdüm bir kalemdede sildim şuan arıyıp ağlıyo anneme yalvarıyo ama aslaaa kuranada el bassa inanmam bunlarda çünkü ne iman var ne şeref ne vicdan olsa zaten bunları yapmazlardı.
kızın yanında cevaplayamadığına göre meşgule veriyomuş telefonu. Ben kızı suçlu bulmuyorum. Evli olduğunu öğrenince intikam almak istemiş olabilir. Sen de eşin denen adinin(umarım kızmazsın. çünkü bir adi) gerçek yüzünü gördün. bazı kadınlar hani kızıp eşlerinin bi taraflarını keserler ya. İnan ki bazı erkekler bunu hakediyorklava: Allah sabır versin. Hayatın çok güzel olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?