herşey bitti :(

gul.m.n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
89
1
86
İstanbul
nasıl başlasam nerden anlatsam bilemiyorum bu saatte içimi dökecek başka biyer bi insanda yok şu saatte 3 saat önce eşimin sevgilisi evi bastı ablasıyla birlikte benim şerefsiz kocam 2 yıldır o kadınla berabermiş kız resimlerle geldi evime bana tek tek anlattı şuan ne durumdayım bilemezsiniz 2 çocuğum var ne yapmalı ne etmeli kara kara düşünüyorum eşim kızın ağzını burnunu kırdı ablasınında öyle nasıl içim acıyor anlatamam zaten şüpheleniyodum uzun zamandır konu başlığındada dediğim gibi herşey bitti galiba ben bunları hak etmedim ağlamak istiyorum ağlayamıyorum ilk bir saat titredim sadece eşim cıktı gitti şimdi habire msj atıyo affet die affetmiycem elbette onun tek amacı buydu diyor ya ben çok kötyüm şuan ne yapmalı die düşünüyorum hep

cnm merhaba,
çok üzüldüm bize söylemesi kolay tabi suan çok zor durumda olduğunu anlıyorum..
umarım herşey bir an önce geçer

Cnm cok gecmi$ olsun ilk once cok zor bir durum Allah kolaylik versin.. Sakin du$unmeden haraket etme ve e$inin sesleni$lerine hicbir $ekilde cevap verme ki ici icini yesin..Ayrica hic o kadinlarla muhatap olup onlarin seviyesine inme..Ne cesaretle gelmi$ler senin kapina ne insanlar var..Hangi sifatla gelmi$ ahlaksiz..Sinirlendim bu saatte..E$in gelirse sakin eve alma..Kafani topla kendine gel sonra ne yapacagina karar verirsin..

Cok zor bir durum canim...
Allah yardimcin olsun...
Kari Koca arasina girilmaz ne desem bilemedim.

Verecegin karar cok önemli en iyisi biraz sakinlesince ne yapacagina karar ver simdi olayin sicakligiyla yanlis kararlar verme...

hayret nasil basmislar evi? ustelik ablasiyla yaziklar olsun. Esinin evli oldugunu bilmiyormuydular?
cevap verme esine simdilik ve sakinlesmeye calis

ne yapacagımı bilmiyorum bende bu saatten sonra düzelmeside imkansız zaten 2 yıl az bir zamanmı o kadınla 2 yıldır berabermiş ki kadında demiyim kız 20sinde bile deildir ya onuda kandırmış ailesiyle bile tanışmış ben ne yapacağımı gercekten bilmiyorum 1 saat önce aglama krizi geçirdim aradım neden bana bunu yaptın ben sana ne yaptım dedim kız hangi sıfatla gelmiş bilmiyorum amaç ya herşeyi bilmemi istemesi yada ayırmak istemesi bilmiyorum ya şuan içim yanıyor 2 yıl aptal yerine konulduğunamı yanasın şuan gözümde sıfır bitti acıkcası umrumdada deil gidip tekrar o kadınla olması artık belkide sevdi onu diyorum kendi kendime kız dediki 7 ay peşimden koştu ya bide resimlerini getirmiş birlikte tatilde ben 16 yaşında evlendim okulumu herşeyimi yaktım onun için mahvolmuş bi durumdayım ablası polis getirdi eve polisler bile acıdı halime ya öyle bi durumki ağlamak istiyosun boğuluyosun ağlayamıyosun kimse yok yanında destek olacak yanlızsın Allah sabır veriyo bi şekilde inşallah hz. fatma şefaatcim olur allaha sığınıyorum şuanda aklıma mukayyet olsun die allah kimseye vermesin böyle bişey ölüm bile bukadar acıtmaz insanın içini sevgiliyken insan arkasını dönüp gidebiliyo ama evliyken çok zor ben bide 2 hafta önce ameliyat oldum bana demiştiki arabada arkadaşın karısı var meyer o kızmış arabadaki kız onu bile söyledi ya bi insan bukadar şerefsiz olurmu ben onun neyiyim neyiydim ozamn diye yagılıyorum kendimi Allahı vekil ettim dertleşecek kimsem yok şuanda herkeze teşekkür ederim

bence o evde bir saniye dahi durma annenlere git herşeyi anlat gerekirse boşanma davası aç sürüm sürüm sürünsün artık alıştıya ihanete başka boyutuda seni alıştırmak olacak
sen onu afettiğin an yine aynı devam edecek ama bu defa korkmadan mutlaka süründür derim 100% 100 haksızz kozlar senin elinde sonrada kendine iş bul bu satten sonra o adama güvenme derim ben !!er geç afetsen yine aynısını yapacak birgünde seni evden atacaktır bugünün gelişi yarinin göstergesidir !!! sen önce kendini sağlama al

kesinlikle güvenme ağlamalarına sızlamalarına!!!
klava:

canim lutfen sakin ol! bir kizin gunahina girdi kandirdi evli haliyle senide gencecik kendine inandirip bu rezilligi cektirmis simdi guclu ol ve dogru kararlar al ya ailene git yada onu eve alma
zaten kabul etmeyeceksin onu o halde gelecege yonelik saglam kararlarini al
dile kolay 2 sene senin gibi gul gibi karisini aldatti

Cok sinirlendim ya
lutfen cok dikkat et kendine kendini toparla ve gereken neyse onu yap
gecmise yanacagina kendini bir an olsun toparlamaya bak
cok zor bir durum gercekten ama ogrendin neyseki
o kadinlar gelmeseydi haberin olmayacakti acida olsa ogrendin gercegi
ALlah sabir versin

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Gerçekten zor bir durum ama lütfen sakinleş. Kendini üzme, kendine zarar veiyorsun, gene haline dua et, eğer o kadınlar gelmese kimbilir kaç yıl daha kanacaktın... Her işte bir sabır hayır var, allahdan sabır iste. Ailenle konuşmayı düşünmez misin? Şu anda sana ailenden başka kimse yardımcı olamaz. Ev kendi eviniz mi kira mı? Kendi eviniz ise evden çıkma, bütün masrafını karşılamak zorunda senin ve çocukların. Ama lütfen öncelikle sakinleş. Haklısın ama gözyaşlarına günah, sakinleş ki yanlış bir şey yapma, yanlış yapma lüksün yok bu şartlarda Biz buradayız yalnız değilsin....

cok üzüldüm. biz rahat rahat uyurken sen neler yasamıssın alllh sabır versın cok zor ama cnm allh cocuklarına saglıklı ömur versın en onemlisi bu kocana gelince koy g.... bi tekme nereye gıderse gıtsın

çok üzüldüm.inanılmaz şeyler olmuş.
yüzsüzce evi basmalar resimler, çene kırmalar, polisler. 2 yıllık beraberlik. ameliyatlık eşi varken kızla buluşmalar. ailesiyle tanışmalar. yapacak tek şey var. bunuda siz ,biliyorsunuz. özürle olacak şey değil bunlar.
yok gerçekten akıl alacak şeyler değil.
affetmeyin sakın. ben olsam asla affetmezdim. evlilik burada bitmiş maalesef. üzgünüm ama öyle.

of gercekten çok uzucu..
kızı bırakmısta mı kız ıntıkam ıçın gelmıs gıbı..
sen benı bıraktın bende senın yuvanı yıkcam gıbı olmuş..barıssanızda aynı seyı tekrar yaparmı acep..
çok dıkkatllı olun..allah kolaylık versın..

canım sınırlerım bozuuldu valla kurken.ya bu erkekler nıye bole nıye bukadar ıradesızler.sen daha ne ıstıon Allahtan gulgıbı karın ıkı evladın.ya o kıza ne demelı hıcmı utanmıyosun.ama malesef bıkadına bunu yapan yıne bı kadın..sanırım bende olsam kesınlıkle affetmezdım tabı bunu aılemın arkamda olmasına ve ayaklarımın ustunde durabılıcek durumda olmama baglıyorum.senın durumunda oleyse aılen sana sdestek olucaksa bı dakka bıle durma.cunku bu sımdı bızaman sonra dıyıcektırkı ılkıne ses etmedı ıkıncıyı yapıcagımı dusunmez fln fılan.yanı bıkere yaptımı bu sutu bozuk adamlar tekrar yapıcaklarına emınım.yasak elma herzaman tatlıdır...

Karısını , çocuklarını bu duruma düşüren adama ne denir bilmiyorum.
Ama onun eşi olarak kalman imkansız görünüyor.
Ailen sana destek olabilecek durum da mı?
Şu anda şokta olmalısın.
Ama ani kararlar verme.

Allah yardımcın olsun..

Bana şerefsizliğin tanımını sorsalardı eğer kocanızın davranış şekli derdim:hulya:
Nasıl bir iğrençliktir bu..karın ameliyatlı iken sevgilinle gezmeler
Yalanın biri bin para zaten..utanma yok..arlanma yok..
Bir de özür diliyor..ne münasebet :umursamaz:
İki seçeneğini var;
Ya affedip ;kendi kendinizi ve hayatınızı mahvedeceksiniz..keza çocuklarınızınkini de..
Yada affetmeyerek onurlu bir şekilde hayata asılarak devam edeceksiniz..
Biraz zorlanırsınız bu aşikar
Emin olun ki kalmak gitmekten daha zor şu durumda
Seçim sizin.

hiçbişey senden ve çocuklarından önemli değil şu hayatta affet demiş eşin ama nasıl inanırsın 2 sene boyunca seni aldatan bi insan bida yapmaz diye nasıl dersin al çocuklarını git ailenin yanına böyle bi durumda sana onlardan başka yardımcı olacak kimse yok tatlım

ailenize açın bu konuyu derim ben.. umarım arkanda dururlar.. affetme diyeceğim sana malesef.. kadının evinize gelmesi, yanında ablasını getirmesi falan... offf... demekkii kadına boşanacağım diyordu sürekli ve kadın baktıki adam boşanmıyor.. foyasını meydana çıkarayım dedi.. o adi k... de bu dayaktan sonra onu kabul edermi bilemem, ama evli adamı kabul eden onuda kabul eder... bırak ne halleri varsa görsünler..

ama rezil etmeden ayrılma derim ikisinide...

canım sen bu durumu aslında 1,5 sene öncesinde farketmıssın ve burayada konus acmıssın ama sanırım konduramadın ve inanmak istemedin zamanında görmezden gelinen bazı hatalar ilerde daha buyuk yıkımlara sebep olabiliyo 2 sene cok önemli bi zaman seni çok ii anlıyorum rabbim yardımcınn olsun sana güç kuvvet versin inşallaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…