- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
yeter ama yadönme eve de zaten adamın bayram günü olsun artık bundan sonraki günleri
Hangi konuda meselaEski konularınızı okudum, seansları neden bıraktınız?
Kocanızın yaptığı iş kadınlarla görüşmesi konuşması gereken bir iş öncelikle buu kabul etmezseniz daha çok üzülür yorulursunuz.
Bir de yazılarınızda sizin söylediğiniz şeylere kocanız ne yanıt veriyor yazmamışsınız. Ne diyor adamcağız yani kendini mi savunuyor ne diyor?
Ben çocuk filan düşünmüyorum zatenHastalik bu tek basina asamazsin. Hasta oldugunu kabul etmiyorsun, nasilsa simdi olmasa yarin bosanacaksin cocuk yapmadan ayrilman daha iyi senin. Donme eve bence. Gelecegi yok senin iliskilerinin.
yetmez sana yeter asılY
yeter ama ya
Yok artıkTamam ablası üzülme belki seni kıskandırmak için yapiyo olamaz mı?
Öncelikle sizi çok sevdiği belli eğer sevmeseydi böyle bir dayatmayı kabul etmezdi asla... Benim eşim böyle bir şey yapsa ben bir dakika düşünmem boşanırım sanırım. Sizi üzmek için söylemiyorum eşinizin sizi sevdiğini görmeniz için söylüyorum. Ben erkeklerin yoğunlukta olduğu eşimse kadınların yoğunlukta olduğu yerlerde çalışma hayatımızı sürdürüyoruz. Akademi ortamında böyle şeyler gayet normal anlattığınız 4 olay da normal. Hatta geçen gece ben saat 2 de döndüm eve arkadaşımın yeni maaşını kutladık ve eşim yanımda değildi. Ne arkadaşlarımdan yana ne de eşimin arkadaşlarından yana şimdiye kadar asla yanlış bir tavır görmedim. Yani eşiniz akademi ortamında sizin istediğiniz gibi hareket edemez bu çok garip karşılanır. Mesela eşiniz bir sunum yapmaya konferansa hiç mi gitmeyecek? Yanında bir sürü akademisyen arkadaşı olmak zorunda. Demek istediğim sizi sevdiği hatta çok sevdiği için kabul etmiş isteğinizi ama bu şekilde yaşaması çok zor eninde sonunda pes eder. Sizin davranışınızda psikolojik olarak zararlı bir durum var lütfen ihmal etmeyin çok yakın olduğum bir dostumun hayatı bu şekilde yavaş yavaş mahvoldu. İnanın siz de daha mutlu olacaksınız. Hatta gülüp eğleneceksiniz şu düşüncelerinize. Son olarak tekrar ediyorum anlattığınız 4 olaydaki kadınlar da gayet mesafeli davranmışlar herhangi bir mesafesizlik yokTşk ederim
Şu saydığım dört konuda da haksızmıyım yani
Ben ona en başında söyledim benim eşimin bayan ark olamaz dedim sadece iş sınırları içinde oda işle ilgili kınuşulur dedim oda kabul etti
bana diyene bak çok güldürdün beni gece geceBelli ki sorunlu birisin lütfen artık yazıp durma
Süppper yazmışsın eline sağlıkÖncelikle sizi çok sevdiği belli eğer sevmeseydi böyle bir dayatmayı kabul etmezdi asla... Benim eşim böyle bir şey yapsa ben bir dakika düşünmem boşanırım sanırım. Sizi üzmek için söylemiyorum eşinizin sizi sevdiğini görmeniz için söylüyorum. Ben erkeklerin yoğunlukta olduğu eşimse kadınların yoğunlukta olduğu yerlerde çalışma hayatımızı sürdürüyoruz. Akademi ortamında böyle şeyler gayet normal anlattığınız 4 olay da normal. Hatta geçen gece ben saat 2 de döndüm eve arkadaşımın yeni maaşını kutladık ve eşim yanımda değildi. Ne arkadaşlarımdan yana ne de eşimin arkadaşlarından yana şimdiye kadar asla yanlış bir tavır görmedim. Yani eşiniz akademi ortamında sizin istediğiniz gibi hareket edemez bu çok garip karşılanır. Mesela eşiniz bir sunum yapmaya konferansa hiç mi gitmeyecek? Yanında bir sürü akademisyen arkadaşı olmak zorunda. Demek istediğim sizi sevdiği hatta çok sevdiği için kabul etmiş isteğinizi ama bu şekilde yaşaması çok zor eninde sonunda pes eder. Sizin davranışınızda psikolojik olarak zararlı bir durum var lütfen ihmal etmeyin çok yakın olduğum bir dostumun hayatı bu şekilde yavaş yavaş mahvoldu. İnanın siz de daha mutlu olacaksınız. Hatta gülüp eğleneceksiniz şu düşüncelerinize. Son olarak tekrar ediyorum anlattığınız 4 olaydaki kadınlar da gayet mesafeli davranmışlar herhangi bir mesafesizlik yok
Çok tşk ederim gerçekten yardımcı olmak adına yazdığınız belli ama bunlar benim için çok fazka oda bunun farkında biraz değer verseydi bana dikkat ederdi bence yani bunkadar mı zorÖncelikle sizi çok sevdiği belli eğer sevmeseydi böyle bir dayatmayı kabul etmezdi asla... Benim eşim böyle bir şey yapsa ben bir dakika düşünmem boşanırım sanırım. Sizi üzmek için söylemiyorum eşinizin sizi sevdiğini görmeniz için söylüyorum. Ben erkeklerin yoğunlukta olduğu eşimse kadınların yoğunlukta olduğu yerlerde çalışma hayatımızı sürdürüyoruz. Akademi ortamında böyle şeyler gayet normal anlattığınız 4 olay da normal. Hatta geçen gece ben saat 2 de döndüm eve arkadaşımın yeni maaşını kutladık ve eşim yanımda değildi. Ne arkadaşlarımdan yana ne de eşimin arkadaşlarından yana şimdiye kadar asla yanlış bir tavır görmedim. Yani eşiniz akademi ortamında sizin istediğiniz gibi hareket edemez bu çok garip karşılanır. Mesela eşiniz bir sunum yapmaya konferansa hiç mi gitmeyecek? Yanında bir sürü akademisyen arkadaşı olmak zorunda. Demek istediğim sizi sevdiği hatta çok sevdiği için kabul etmiş isteğinizi ama bu şekilde yaşaması çok zor eninde sonunda pes eder. Sizin davranışınızda psikolojik olarak zararlı bir durum var lütfen ihmal etmeyin çok yakın olduğum bir dostumun hayatı bu şekilde yavaş yavaş mahvoldu. İnanın siz de daha mutlu olacaksınız. Hatta gülüp eğleneceksiniz şu düşüncelerinize. Son olarak tekrar ediyorum anlattığınız 4 olaydaki kadınlar da gayet mesafeli davranmışlar herhangi bir mesafesizlik yok
Elif hanım şöyle söyliyeyim istediğiniz şeyler inanın çok anormal. Çok mesafeli tavırlara bile inanılmaz tepkiler veriyorsunuz. Ben size yazdıklarımı bir daha okumanızı rica edeceğim. Yani bu sizin kişiliğiniz değil inanın bu bir rahatsızlık ve hayatınıza bu yükle devam etmeyin. Bir an önce profesyonel yardım alın eminim eşiniz size yardımcı olacaktır. Ama ilk önce istediğiniz mesafenin normal olmadığını anlamanız gerekiyor hele ki akademi gibi çok iletişim olan bir ortamda... Yani şu kadar anormal istediğiniz şey: ben ondan bir gözünü çıkarmasını istiyorum o ise yapmıyor istese yapardı. İnanın normal bir kıskanma durumu değil anlattığınız şeyler. Ben gerçekten yardımcı olmaya çalışıyorum, kendinize de eşinize de yazık etmeyin bir profesyonele görünün. Eşiniz zaten mesafeli bir beymiş anlattığınız olaylardan bunu çıkarıyorum ve saygılı. Siz eşinizin karşısındaki öğrenci ve iş arkadaşlarına saygısız davranmasını istiyorsunuz ondan bir taraftan da.. Onun binbir emekle geldiği pozisyonu da tehlikeye atıyorsunuz istemeden elbette. Cidden sizi seven bu kişiyi harcamayın ve isteklerinizin normal olmadığını kabul edip bir profesyonele görünün. Sevgiler.Çok tşk ederim gerçekten yardımcı olmak adına yazdığınız belli ama bunlar benim için çok fazka oda bunun farkında biraz değer verseydi bana dikkat ederdi bence yani bunkadar mı zor
İsterse yüz tane bayanın içinde çalılsın o kimseye fırsat vermedikçe mesafeyi koruduğu sürece ben sorun etmem ana sürekli bileyler çıkıyı anlattım bu olaylarda ki gini
Yani çok mu zor bişey istiyorum ben yoksa omu bu kadar fedakarlık yapamayacak kadar aciz,aslında fedakarlık bile değil olması gereken bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?