Herşey bitti

" Farzetki o buraya ne yazdığını okuyacak "forumunda ne yazdïğıma bak, ne demek istediğimi , neçektiğimi , anlarsın

Bir adım öteye götüreyim mi eleştiriyi
Bu zihn
Neden bosanmiyorsunuz?
Belli ki istediğiniz şekilde olmayacak
2015 yılındayiz hiç kimse istediğiniz şekilde olamaz
Çünkü istekleriniz normal değil.
Rahatsizsiniz.
Bakın İncitmek istemiyorum ama bu kadar kişi aynısını söylüyor
Tek başına bir hayat daha kolay olmaz mı sizin için ?

konu sahibi seni nerdeyse bütün k.k tanıyor ben de onlardan öğrendim senin hastalıklı kıskançlığını acaba bir sen mi doğrusun burdaki bütün kadınlar sana düşman gibi davranıyorsun herkes doğruları yazmış oysaki dalga konusu olmuşsun buralar da eski nick inle .keşke akademik yönünle bilginle esprilerinle meşhur olsaydın

Herkes senin huyunu öğrenmiş. Seni iyice delirtmeye çalışıyolar bence. Sen de onların ağzına iyice laf ver e mi? Aferin sana. O kadına giren çıkan yok. Olan senin evliliğine olacak. Arkandan da bi güzel gülmüşlerdir. Aaa inanmıyorum benimki güzel kadınları kaçırmazdı ama seni beğenmemiş demek ki diyemedin mi orda kadına?

Hayır olmaz çünkü sosyal problemleri var eşinden başkasıyla arkadaşlık edemiyor çünkü. En büyük hata göz göre göre durumu normalleştren üstünü örten ailesinin..

Şu söylediğiniz şeylerin inanın tutarlı bir tarafı yok, Elif hanım niçin böyle aşağılık bir durumda bıraksın ki kendini. Kendisi de akademisyen hatırlatırım. Niye bu şekilde kendini küçültücü laflar etsin? Asıl bu şekilde davranması onun arkasından gülünmesine sebep olur. Anlatılan olaydaki kadının hareketinde herhangi bir yanlış tutum yok.

Zor işte ZOR! İnsan ilişkilerinden anlamadığınız hayatınızın odak noktasına kocacığınızı yerleştirip kafayı ona takmanızdan belli ama size göre doğru olan demek ki ona göre doğru değil evlenceğiniz zaman da öylesine bir söz vermiş. Peki o size herhangi bir söz verdirtti mi evlenmeden önce malum mantık dışı hareketleriniz var biraz daha sakin olmalısın gibi bir söz verdirtti mi size? Eğer böyle devam ederseniz cidden kaybeden siz olursunuz çalışma hayatınızı da mahvedersiniz. Eminim okuldaki bütün bayanlar sizden uzak duruyodur aman üstüme atlamasın diye. Yahu yaptığı meslek gereği en önemli olan şey insanlarla iletişimi, etkileşimi siz bu adamdan hangi kafayla kadınlarla konuşmamasını beklersiniz.

Ya şurayada gelip ay kocası öyle bildi konu sahibinin üstüne çok gidiyorsunuz diye bik bik konuşmayın yıllardır çok iyi tanıyoruz artık kendisini ne söylerseniz söyleyin düşüncesi değişmez.
O kızı korudu şu kıza silgi verdi bebek ziyaretine giitimiz kadının pastasından 2. Dilimi yedi yahu yazarken şaşkınlık geçiriyorum hala bunlar ne bi okuyun sonra bıdı bıdı yapın

Akademisyen her şeyi bitişik yazıyor. :) şey kelimesi ayrı yazılır. Bunu ilkokulda öğrenmiştim ben.

Kadında tabiki yanlış bir şey yok. Sorun elifte. Ama muhtemelen artık herkes bunların huyunu ezbere biliyo. Birazcık değişime çabalasa. Biraz rahat bıraksa kendini. Sinirlendiyse kadından çıkarsın orda sinirini ve bitirsin. Kocasıyla niye kavga ediyor. Sen hayatında böyle akademisyen gördün mü? Kendini yeterince küçültmedi mi zaten? Yıllardır neler yazıyor bu üye haberin var mı? İkinci üyeliği bu hem de :)

Ya şimdi onlarım bölümünde sınavım var öğleden sonra, gitmek istemiyorum napıcam ben

İlerde boşanırsanız napmayı planlıyosunuz acaba? Belli ki zamanında sevgilinize nefes aldırtmamak için aynı okulda çalışmaya girişmişsiniz ama işle aşkı da cılkını çıkarırcasına birbirine karıştırmayın bu ne yahu?

Hahah bir gramer nazi daha :)) canım bu telefonlar falan bende imla bırakmadı işim de çok imlaya dayalı değil, ama eleştirinde haklısın dikkatli olmak doğru kullanmak lazım. Yani orada kadından çıkarsa sinirini kocasının da kendisinin de kariyerini yakar ve çok utanç verici bir çıkış bence -hani başkası yerine utanırsın ya. Haklısın daha önceki konuları da biliyorum... Bence hepimiz profesyonel yardım konusunda destek olmalıyız. Başka türlü aşılabilecek gibi durmuyor.

hmm gecmisinizi bilmiyorum ama çok elestirilmissiniz
ben kendi fikrimi soyliyecegim Seven insan kıskanır ama haddinden fazlaysa zarar verir iliskiye
sizin Tepkinizin derecesini bilmiyorum ama bir bayan benim eşimle bu şekilde konussaydi ve gelip banada lakayt bi sekilde söylese benide rahatsız ederdi arızayı bende cikarirdim. ayni sekilde bunu size bir erkek iş arkadaşınız söylese eşinizde çıkarır klasik türk erkeği ise.
durum degerlendirmesinde vukaatlari varmı dereceleri nedir eşinizin onada bakılır
Çok stresten mideniz agriyordur geçmiş olsun
Bence kimse bu kadar sevilmeye kiskanilmaya kendini harab etmeye değmez relax olun lutfen
bir fincan Melisa çayı yapıp kendinize biraz düşünmenizi tavsiye ediyorum eğer hala aynı hissediyorsanız yolları ayırmayı ozman düşünün

Geçen gün başıma tuhaf bişey geldi işte. Erkeklerin arasında çalışıyorum bir sürü eğitimsiz adamın arasında. Hiç kimse beni rahatsız etmemişti. bi adama numaramı verdim. İş için istediğini düşünüp. 5 dk sonra ilk taciz mesajı geldi. Akşam eve gelince yine mesaj atmış şero. Sinirden ağladım eşime anlattım. Nasıl numaramı verdm hayvana. Bir de çok gülümsedim çok yardımcı oldum işte dedim. Kendimi suçluyodum. Bana dediği tek şey iş arkadaşlarına cep telefonunu tabiki vericeksin. Sen kimse hakkında kötü düşünmemeye devam et. İnsanlara gülümse çok güzel gülüyosun dedi. Senin suçun değil o adam şerefsiz dedi. Bi daha ağladım :)

Senin konunu okuyunca iyi ki bu adamla evlenmişim dedim..

Son düzenleme:
İş arkadaşlarının birbirine yemek ısmarlama şakası yapmasında bir laubalilik yoktur ki... Lütfen diğer konuları da okuyun, Elif hanımın durumu kıskançlık olarak değerlendirilebilecek bir durum değil. Kendisinin profesyonel yardım alması gerekiyor. Bunu da onu üzmek ve üstüne gitmek için değil, onun iyiliğini düşündüğümüzden ve evliliğini kurtarmasını istediğimizden söylüyoruz.

valla bana kalırsa hepsinde de abartmışsın
ben ki karşı cinsle iletişim konusunda rahat bi insan değilim
ama şu yazdıklarında bişey yok

1- eğer sen kızı haksız yere suçladıysan ben olsam ben de karşı tarafı korurum
2- arabanın önünde senin görebileceğin yerde konuşmuş kadın komik bişey söylediyse buzdolabı gibi soğuk mu dursaydı? sanki senden gizli köşelerde kadınla fingirdiyor gibi konuşuyosun o hocaya ettiğin bir ayıp bu.
3- kadını tersleyip ne diyosun sen mi deseydi? eşime söyledim kıskanç bi insan olmasına rağmen o bile, napsaydı adam ağzının ortasına mı çaksaydı yani dedi? eşine daha önceden nasıl bi dialoğunuz var da bu kadın sana yemek ısmarlatmak istiyor diye konuşurdun iki trip atardın biterdi.
4- hoparlörü açtırmak ne ya? böyle bir saygısızlığı zaten eşin kabul eder mi? açıklamasını da yapmış cuma 5 e kadar olur demiş, ofisine kız atıp ofis fantezisi yapacak hali yok di mi? analizlerle ilgiliymiş işte.

adama güvenmiyorsan boşan.

Evlilik guven uzerine kurulur. Guven olmazsa o evlilik de yurumez. Esinizi o kadar SIk bogaz ederseniz aldatmadiysa da aldatir sonunda. Cunku durmadan esinizin her yaptigina bir sey buluyorsunuz. Adama bir nefes aldirin tahu. Sanki butun kadinlar esinizin pesinden kosuyormus gibi. Cok mu zor buldunuz bu adami?Bulunmaz hint kumasi mi? Sizin isiniz gycunuz yok mu baska? Adamla ugrasmaltan baska birsey yapmiyorsunuz sanki? Adsmi o kadar hayatinizin merkezine koymussunuz ki, sanki dunyadaki butun kadinlar esinize asik... esiniz de potansiyel sapikmis gibi davraniyorsunuz. Adama hareket alani birakin. Yoksa kacirirsiniz. Bu evlilik biterse de cok uzulursunuz. Adamin da sabri bir yere kadar. O kadar gozunuzde buyutmeyin esinizi. Merkezinizden cikarin. Kendinizle ygrasin. Onanin o zaman daha huzurlu olacaksiniz. Acilen de nir uzmana gidin bence. Kendiniz icin. Cunku bu durum normal degil. Isin kotu tarafi siz bunu kabul etmiyorsunuz.

Esinin sucu ne onu suclamissin savunmaya gecmis adam bir seyler soylemis isterr istemez.
Esin firsat verdi diye de düşünme herkesin nasil davranscagini bilemez insan mesafeli olsan da samimi davranan oluyor hele ki okul ortami.

Olası boşanmada kurtulacaklar;
1. kıskanılan eş
2. elifff
3. 2 tarafın da ailesi
4. öğrenciler
5. bizler.

Sizinki artık ne psikologluk ne başka bir şeylik; direkt ya hipnoz ya da yatılı terapi.
Her şeyi geçin, heeeerrrrr şeyi, stres var ya stres, ne kadar çok hastalığın tetikleyicisi. Birazcık kendinizi seviyorsanız, lütfen ciddi bir yerden ciddi bir tedavi alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…