- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.620
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
Neden bosanmiyorsunuz?Çok tşk ederim gerçekten yardımcı olmak adına yazdığınız belli ama bunlar benim için çok fazka oda bunun farkında biraz değer verseydi bana dikkat ederdi bence yani bunkadar mı zor
İsterse yüz tane bayanın içinde çalılsın o kimseye fırsat vermedikçe mesafeyi koruduğu sürece ben sorun etmem ana sürekli bileyler çıkıyı anlattım bu olaylarda ki gini
Yani çok mu zor bişey istiyorum ben yoksa omu bu kadar fedakarlık yapamayacak kadar aciz,aslında fedakarlık bile değil olması gereken bana göre
mrb herkese
Bu sabah tartıştık,annemlere gidip orada kalcam bi süre sonra nolur bilmiyorum
Nolur biraz eleştirmek yerine destek olup teselli etseniz çok kötü hissediyorum midem çok fena
Kavganın çıkış noktası;dün bi bayan asistan eşim hakkında "x e diyorum ki şu sınavdan para alıyosan nolur beni yemeğe götür banada bi faydası olsun diyorum"dedi.
Dün bi sınavda karşılaştık bu bayanla tanıştık, eşinide eşim tanıyo ama işte fırsat vermiycekti öyle söylemesine.
Tabi sadece bu konu değil,2konu daha var buna benzer.
Özet bu
Bir adım öteye götüreyim mi eleştiriyi
Bu zihn
Neden bosanmiyorsunuz?
Belli ki istediğiniz şekilde olmayacak
2015 yılındayiz hiç kimse istediğiniz şekilde olamaz
Çünkü istekleriniz normal değil.
Rahatsizsiniz.
Bakın İncitmek istemiyorum ama bu kadar kişi aynısını söylüyor
Tek başına bir hayat daha kolay olmaz mı sizin için ?
Şu söylediğiniz şeylerin inanın tutarlı bir tarafı yok, Elif hanım niçin böyle aşağılık bir durumda bıraksın ki kendini. Kendisi de akademisyen hatırlatırım. Niye bu şekilde kendini küçültücü laflar etsin? Asıl bu şekilde davranması onun arkasından gülünmesine sebep olur. Anlatılan olaydaki kadının hareketinde herhangi bir yanlış tutum yok.Herkes senin huyunu öğrenmiş. Seni iyice delirtmeye çalışıyolar bence. Sen de onların ağzına iyice laf ver e mi? Aferin sana. O kadına giren çıkan yok. Olan senin evliliğine olacak. Arkandan da bi güzel gülmüşlerdir. Aaa inanmıyorum benimki güzel kadınları kaçırmazdı ama seni beğenmemiş demek ki diyemedin mi orda kadına?
Çok tşk ederim gerçekten yardımcı olmak adına yazdığınız belli ama bunlar benim için çok fazka oda bunun farkında biraz değer verseydi bana dikkat ederdi bence yani bunkadar mı zor
İsterse yüz tane bayanın içinde çalılsın o kimseye fırsat vermedikçe mesafeyi koruduğu sürece ben sorun etmem ana sürekli bileyler çıkıyı anlattım bu olaylarda ki gini
Yani çok mu zor bişey istiyorum ben yoksa omu bu kadar fedakarlık yapamayacak kadar aciz,aslında fedakarlık bile değil olması gereken bana göre
Şu söylediğiniz şeylerin inanın tutarlı bir tarafı yok, Elif hanım niçin böyle aşağılık bir durumda bıraksın ki kendini. Kendisi de akademisyen hatırlatırım. Niye bu şekilde kendini küçültücü laflar etsin? Asıl bu şekilde davranması onun arkasından gülünmesine sebep olur. Anlatılan olaydaki kadının hareketinde herhangi bir yanlış tutum yok.
Ya şimdi onlarım bölümünde sınavım var öğleden sonra, gitmek istemiyorum napıcam ben
Hahah bir gramer nazi daha :)) canım bu telefonlar falan bende imla bırakmadı işim de çok imlaya dayalı değil, ama eleştirinde haklısın dikkatli olmak doğru kullanmak lazım. Yani orada kadından çıkarsa sinirini kocasının da kendisinin de kariyerini yakar ve çok utanç verici bir çıkış bence -hani başkası yerine utanırsın ya. Haklısın daha önceki konuları da biliyorum... Bence hepimiz profesyonel yardım konusunda destek olmalıyız. Başka türlü aşılabilecek gibi durmuyor.Akademisyen her şeyi bitişik yazıyor. :) şey kelimesi ayrı yazılır. Bunu ilkokulda öğrenmiştim ben.
Kadında tabiki yanlış bir şey yok. Sorun elifte. Ama muhtemelen artık herkes bunların huyunu ezbere biliyo. Birazcık değişime çabalasa. Biraz rahat bıraksa kendini. Sinirlendiyse kadından çıkarsın orda sinirini ve bitirsin. Kocasıyla niye kavga ediyor. Sen hayatında böyle akademisyen gördün mü? Kendini yeterince küçültmedi mi zaten? Yıllardır neler yazıyor bu üye haberin var mı? İkinci üyeliği bu hem de :)
hmm gecmisinizi bilmiyorum ama çok elestirilmissinizmrb herkese
Bu sabah tartıştık,annemlere gidip orada kalcam bi süre sonra nolur bilmiyorum
Nolur biraz eleştirmek yerine destek olup teselli etseniz çok kötü hissediyorum midem çok fena
Kavganın çıkış noktası;dün bi bayan asistan eşim hakkında "x e diyorum ki şu sınavdan para alıyosan nolur beni yemeğe götür banada bi faydası olsun diyorum"dedi.
Dün bi sınavda karşılaştık bu bayanla tanıştık, eşinide eşim tanıyo ama işte fırsat vermiycekti öyle söylemesine.
Tabi sadece bu konu değil,2konu daha var buna benzer.
Özet bu
İş arkadaşlarının birbirine yemek ısmarlama şakası yapmasında bir laubalilik yoktur ki... Lütfen diğer konuları da okuyun, Elif hanımın durumu kıskançlık olarak değerlendirilebilecek bir durum değil. Kendisinin profesyonel yardım alması gerekiyor. Bunu da onu üzmek ve üstüne gitmek için değil, onun iyiliğini düşündüğümüzden ve evliliğini kurtarmasını istediğimizden söylüyoruz.hmm gecmisinizi bilmiyorum ama çok elestirilmissiniz
ben kendi fikrimi soyliyecegim Seven insan kıskanır ama haddinden fazlaysa zarar verir iliskiye
sizin Tepkinizin derecesini bilmiyorum ama bir bayan benim eşimle bu şekilde konussaydi ve gelip banada lakayt bi sekilde söylese benide rahatsız ederdi arızayı bende cikarirdim. ayni sekilde bunu size bir erkek iş arkadaşınız söylese eşinizde çıkarır klasik türk erkeği ise.
durum degerlendirmesinde vukaatlari varmı dereceleri nedir eşinizin onada bakılır
Çok stresten mideniz agriyordur geçmiş olsun
Bence kimse bu kadar sevilmeye kiskanilmaya kendini harab etmeye değmez relax olun lutfen
bir fincan Melisa çayı yapıp kendinize biraz düşünmenizi tavsiye ediyorum eğer hala aynı hissediyorsanız yolları ayırmayı ozman düşünün
Anlatıcak biy yokki evt geçmişte üzdü beni geçti gitti ama bakın aldatma filan değil
Şimdide anlattım zaten olanları
Yksklisans öğrencsi kuzı koruması...
O bayan hocayla gülüşmesi ki ben arabadan duydum...
Kadının beni yemeğe götür demesine izin vermesi...
Bide dün bi kızcaradı kız bizim okuldamı öğrenci başka fakültede mi anlamadım
Estğfurallah rahatsız etmedinşz filan dedi hemde bi jaç kez dedi eşim dedi yani hiç bi öğrenciyle öyle konuştuğunu duymamıştım
Sonra evt hoca bana verdi,cuma olur dedi 5e kadarda okuldayız filan dedi
İşte sorduğumda güya eşimin hocası bunun ni analizini yapıp eşine vermiş oda bu kıza vercekmiş artık yalanmı gerçek mi bilmiyorum çok şüphelendim hayır yani kim ki o kız sen öyle ezile büzüle konuşuyosun,hoperlörü açtırmadım aptal gibi duyamadım herleyi kafam onada takıldı şimdi ben bu dört okaydan sonra nasıl eve döneyim nasıl hazmedeyim bunları o kadar geniş değil midem çok şükür
Ben asıldı demiyorum ki zaten öyle bişey olacağınıda sanmıyorum.tahammül edemediğim şey herhangi bir bayanın eşime yakın davranması onunda buna izin vermesi art niyet olsun yada olmasın hiç farketmez rahatsız olduğum şey ssmimiyet
Dediğim gibi duyduklarımdan sonra eve dönemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?