Herşey bitti

Sen doktora ogrencisi misin?
Sanirim cok bossun. Bosluktan esine sarmissin.
Ben ogretim uyesiyim. Eski konularina da baktim. Sadece esinle degil, kendinle de problemlerin var. Kendinle barisik degilsin. Bir uzmana gitmeni tavsiye ederim. Hatta esinle birlikte bir aile danismanina gidin.

Resmen ahlaksız teklifte bulunmuş, eşiniz de sessiz kalarak kabul etmiş. Öyle haklısınız ki! Hemen açın davayı hemen. Zaten daha önce öğrencisine kalem de vermişti. Bu kaçıncı olay!?

Kendimde bile değilken buna dikkat etmem lazımdı haklısın

Saolun ama kurtarcak biley kalmadı artık ortada
Haksız yere suçlamadım
Espri filan değil öylesine gülüşüyolardı iki
Beni tanıyo obyüzden o kadına gırsat vermeyecekti buda 3

Dalga geçenler umurumda değilde gerçekten yardımcınılmak isteyenler tşk ederim
Şimdi ciddi ciddi söyleyin bana nolur
Siz olsanız bi daha hiçbirşeyine karışanayacağınız biriyle devam mı edersiniz ayrılırmısınız???
Aradı bu akşam daha kötü tartıştık canımı yaknak için elinden geleni yaptı sonra yok evden nasıl gidersin filan dediçok kötüydü ben çok kötüyüm şu anda

saçmalamayı bırak da evine dön. Adamı da bu tip şeylerle yorma. Yok ben duramam böyle şeylere takılmaya devam ederim diyorsan da belli ki uygun değilsiniz birbirinize. Niye evli kalacaksın ayrıl o zaman. Böyle daha mutsuzsun. Yalnız olursun ama kafan rahat olur hiç değilse.

Şu an zaten dönemem kendini kaybetmiş gibiydi pazartesiye kdr düşüncem artık

Şu an zaten dönemem kendini kaybetmiş gibiydi pazartesiye kdr düşüncem artık

Eğer kıskançlığından vazgeçemeyeceğini düşünüyorsan boşanmanız hem senin için hem de onun için en hayırlısı. Ne onu bu kadar üzmeye hakkın var ne de kendini.

Sabah zaten dedi eve gelmiycem diye ıda tamam dedi şimdi açmış laf sayıyo eve gitmedim diye bunu kesin biri doldurdu karakteri sağlam değil zaten
Dönsem bile artık kağıt üzerinde bi evlilik olur bu zaten çünkü karşımda beni sevmeyen sanki silah zoruyla evlendirilmiş biri var
Ayrılırsam da kolay kolay atlatamam sanırım işime güvme nasıl devam ederim bilmiyorum tam bi çıkmazdayım

Eğer kıskançlığından vazgeçemeyeceğini düşünüyorsan boşanmanız hem senin için hem de onun için en hayırlısı. Ne onu bu kadar üzmeye hakkın var ne de kendini.
Yani hiçbirşeyine müdahale etmiyceksem artık banbaşka biri olup beni üzen ne varsa yapıcaksa ki yapıcak en iyi bitirmek
Ama nasıl işte ben nasıl atlatıcam bunu

Bu kadar insan ayni seyi soylemis size tedavi olun diye es gecmeyin lutfen,yakin cevrenizden hic kimse boyle bir oneride bulunmadi mi size hic bugune kadar.En azindan gidip konusup rahatlayabilirsiniz yinede normal oldugunu dusunuyorsaniz hareketlerinizin.

Bunun bi faydası yok olmadı yani

Yani hiçbirşeyine müdahale etmiyceksem artık banbaşka biri olup beni üzen ne varsa yapıcaksa ki yapıcak en iyi bitirmek
Ama nasıl işte ben nasıl atlatıcam bunu

Sen eşine güvenmiyorsun belli ki. İşin özü bu. Ben sevgilimin beni sevdiğinden eminsem, başka kadınlar açık açık kur yapsa bile inan umrumda olmaz. Eşim o kadınlara yüz vermediği sürece hepsi vız gelir tırıs gider. Senin bu kıskançlığının altında yatan belli ki eşinin onlara cevap verdiğini ve muhabbeti ilerletebileceğini düşünmen. Güvenmediğin bir adamla hayatı geçirmek inan daha zor. Şimdi ayrılsan ağlarsın 3-5 ay sonra unutursun. İnsanlar evlat acısını unutuyorken bu acı ne ki? Bu şekilde bir ömür mutsuz olacağına, bir kere bir süreliğine mutsuz ol daha iyi

Elif 12 yıldır eşimle birlikteyim hiç bir şeyine karışmıyorum, o da bana karışmıyor. Şöyle düşün: bu evliliği bitirdin diyelim, kiminle evleneceksin? Senin bu kriterlerini ancak bir asker ya da imam karşılayabilir. İş kolu olarak sadece erkeklerle muhatap olan onlar çünkü dalga geçmek için yazmıyorum. Tekrardan söylüyorum, ayrılmadan önce bir uzmanla görüşün, bu tavırların devam ederse, ki eski konularına baktım sorunları büyütme eğilimin var gerçekten, etrafında hiç kimse kalmaz. Çok acı değil mi.. Sana yazık değil mi... Lütfen bir doktora görün ve burada anlattığın olayları ve hissettiklerini doktora da anlat. Eşin gibi seni seven birini bulamayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…