- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Kendimde bile değilken buna dikkat etmem lazımdı haklısınAkademisyen her şeyi bitişik yazıyor. :) şey kelimesi ayrı yazılır. Bunu ilkokulda öğrenmiştim ben.
Kadında tabiki yanlış bir şey yok. Sorun elifte. Ama muhtemelen artık herkes bunların huyunu ezbere biliyo. Birazcık değişime çabalasa. Biraz rahat bıraksa kendini. Sinirlendiyse kadından çıkarsın orda sinirini ve bitirsin. Kocasıyla niye kavga ediyor. Sen hayatında böyle akademisyen gördün mü? Kendini yeterince küçültmedi mi zaten? Yıllardır neler yazıyor bu üye haberin var mı? İkinci üyeliği bu hem de :)
Saolun ama kurtarcak biley kalmadı artık ortadaİş arkadaşlarının birbirine yemek ısmarlama şakası yapmasında bir laubalilik yoktur ki... Lütfen diğer konuları da okuyun, Elif hanımın durumu kıskançlık olarak değerlendirilebilecek bir durum değil. Kendisinin profesyonel yardım alması gerekiyor. Bunu da onu üzmek ve üstüne gitmek için değil, onun iyiliğini düşündüğümüzden ve evliliğini kurtarmasını istediğimizden söylüyoruz.
Haksız yere suçlamadımvalla bana kalırsa hepsinde de abartmışsın
ben ki karşı cinsle iletişim konusunda rahat bi insan değilim
ama şu yazdıklarında bişey yok
1- eğer sen kızı haksız yere suçladıysan ben olsam ben de karşı tarafı korurum
2- arabanın önünde senin görebileceğin yerde konuşmuş kadın komik bişey söylediyse buzdolabı gibi soğuk mu dursaydı? sanki senden gizli köşelerde kadınla fingirdiyor gibi konuşuyosun o hocaya ettiğin bir ayıp bu.
3- kadını tersleyip ne diyosun sen mi deseydi? eşime söyledim kıskanç bi insan olmasına rağmen o bile, napsaydı adam ağzının ortasına mı çaksaydı yani dedi? eşine daha önceden nasıl bi dialoğunuz var da bu kadın sana yemek ısmarlatmak istiyor diye konuşurdun iki trip atardın biterdi.
4- hoparlörü açtırmak ne ya? böyle bir saygısızlığı zaten eşin kabul eder mi? açıklamasını da yapmış cuma 5 e kadar olur demiş, ofisine kız atıp ofis fantezisi yapacak hali yok di mi? analizlerle ilgiliymiş işte.
adama güvenmiyorsan boşan.
silgi kız silgiResmen ahlaksız teklifte bulunmuş, eşiniz de sessiz kalarak kabul etmiş. Öyle haklısınız ki! Hemen açın davayı hemen. Zaten daha önce öğrencisine kalem de vermişti. Bu kaçıncı olay!?
Resmen ahlaksız teklifte bulunmuş, eşiniz de sessiz kalarak kabul etmiş. Öyle haklısınız ki! Hemen açın davayı hemen. Zaten daha önce öğrencisine kalem de vermişti. Bu kaçıncı olay!?
silgi kız silgi
Dalga geçenler umurumda değilde gerçekten yardımcınılmak isteyenler tşk ederim
Şimdi ciddi ciddi söyleyin bana nolur
Siz olsanız bi daha hiçbirşeyine karışanayacağınız biriyle devam mı edersiniz ayrılırmısınız???
Aradı bu akşam daha kötü tartıştık canımı yaknak için elinden geleni yaptı sonra yok evden nasıl gidersin filan dediçok kötüydü ben çok kötüyüm şu anda
Şu an zaten dönemem kendini kaybetmiş gibiydi pazartesiye kdr düşüncem artıksaçmalamayı bırak da evine dön. Adamı da bu tip şeylerle yorma. Yok ben duramam böyle şeylere takılmaya devam ederim diyorsan da belli ki uygun değilsiniz birbirinize. Niye evli kalacaksın ayrıl o zaman. Böyle daha mutsuzsun. Yalnız olursun ama kafan rahat olur hiç değilse.
Şu an zaten dönemem kendini kaybetmiş gibiydi pazartesiye kdr düşüncem artık
Yani hiçbirşeyine müdahale etmiyceksem artık banbaşka biri olup beni üzen ne varsa yapıcaksa ki yapıcak en iyi bitirmekEğer kıskançlığından vazgeçemeyeceğini düşünüyorsan boşanmanız hem senin için hem de onun için en hayırlısı. Ne onu bu kadar üzmeye hakkın var ne de kendini.
Bunun bi faydası yok olmadı yaniBu kadar insan ayni seyi soylemis size tedavi olun diye es gecmeyin lutfen,yakin cevrenizden hic kimse boyle bir oneride bulunmadi mi size hic bugune kadar.En azindan gidip konusup rahatlayabilirsiniz yinede normal oldugunu dusunuyorsaniz hareketlerinizin.
Yani hiçbirşeyine müdahale etmiyceksem artık banbaşka biri olup beni üzen ne varsa yapıcaksa ki yapıcak en iyi bitirmek
Ama nasıl işte ben nasıl atlatıcam bunu
Elif 12 yıldır eşimle birlikteyim hiç bir şeyine karışmıyorum, o da bana karışmıyor. Şöyle düşün: bu evliliği bitirdin diyelim, kiminle evleneceksin? Senin bu kriterlerini ancak bir asker ya da imam karşılayabilir. İş kolu olarak sadece erkeklerle muhatap olan onlar çünkü dalga geçmek için yazmıyorum. Tekrardan söylüyorum, ayrılmadan önce bir uzmanla görüşün, bu tavırların devam ederse, ki eski konularına baktım sorunları büyütme eğilimin var gerçekten, etrafında hiç kimse kalmaz. Çok acı değil mi.. Sana yazık değil mi... Lütfen bir doktora görün ve burada anlattığın olayları ve hissettiklerini doktora da anlat. Eşin gibi seni seven birini bulamayabilirsin.Dalga geçenler umurumda değilde gerçekten yardımcınılmak isteyenler tşk ederim
Şimdi ciddi ciddi söyleyin bana nolur
Siz olsanız bi daha hiçbirşeyine karışanayacağınız biriyle devam mı edersiniz ayrılırmısınız???
Aradı bu akşam daha kötü tartıştık canımı yaknak için elinden geleni yaptı sonra yok evden nasıl gidersin filan dediçok kötüydü ben çok kötüyüm şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?