Herşey bitti

Sanmyorum belki 1yıl sürcel bunu atlatmam o yüzden korkuyorum çok sarsıcı olcak

Ben karışmıycam diyip eve dönsemde sadece rol yapmış olurum öylesi bana çok ters
Ben kimseyi istemiyorum ki üzüntüden harap oldum bi günde

Allah sana gerçek bi dert verecek o zaman göreceksin.... tövbe ya
Bu zaten büyük bi dert

Evet enteresan bir durummuş

Ben de diyorum ki bir uzmana görünsen, başka biriyle beraber olmaktan da öte kafanda çok fazla büyütüyorsun başka şeyleri de sanırım. Yalnız kalırsın dediğimde sadece karşı cinsle ilişki açısından söylememiştim, bu tavırları ne bir iş arkadaşı ne de bir arkadaş kabul etmez. Elif bence evine dön, eşine doktora gitmek istediğini söyle, en azından denemiş olursun. Baktın değişmiyorsun, o zaman ayrılırsın. Denemekten ne çıkar ki o kadar emek vermişsin bir de bu yolu denesen?
Ankara'daymışsın sanırım burada doktor önerileri verilmiş :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-psikolog-oneri-olan-arkadaslar-varmi.550133/

Sizi tanımak için eski konularınıza göz gezdirdim.açtığınız konular gerçekten bir derdi olan insanlara hakaret niteliğinde. Sizin gerçek olduğunuza inanmadim açıkçası !! Sayet gerçekse eğer dualarinizda önce Allahtan akıl fikir isteyin lütfen. Ve en kısa zamanda diğer arkadaslarinda ısrarla dediği gibi profosyonel destek alın.

ayyyy konuların o kadar karışık ki bırak adamı kıskanmayı ya sen gözetmen değilsin.bence ya pskolojik destek al veyahut eşinle beraber grup tedavisi al eşinde cok normal değil cünküü.grup tedavisi alın ki sağlıklı bir evliliğiniz olsun şimdi sadece sana yüklenilmemeli oda sütten cıkma değil neticede.ya grup tedavisi alın veyahut o dik baş sen dik baş bitip gider herkes bir tarafta.ama bu şekilde giderseniz diğer evliliklerinizde sağlıklı olmaz.

nasıl olacakmış?

eskiden öğrencisine silgi veriyordu şimdi vermeyecek miymiş ya da silginin yanında kalemde mi verecekmiş?
Yok artık dinlemeyecekmiş beni dinlemiş kıymetini bilmemişim nasıl dinlediyse artık.
Bende ben bunu kabul etmem dedim bitti
Adamın gözü dışarda elinden gelse okuldakintüm kadınları sahiplenir
Kv annemlere gitmiş eve geri dönsün diye beni de aradı konuşamadım doğru düzgün kendimde değilim artk

adamın gözü dışarda falan değil senin gözün hep hep onun üstünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…