- Konu Sahibi elifff_____
-
belki de doğru doktora gitmediniz, gerçekten bu konuda isim yapmış doğru kişilerle çalışın, araştırın...Bunun bi faydası yok olmadı yani
Sanmyorum belki 1yıl sürcel bunu atlatmam o yüzden korkuyorum çok sarsıcı olcakSen eşine güvenmiyorsun belli ki. İşin özü bu. Ben sevgilimin beni sevdiğinden eminsem, başka kadınlar açık açık kur yapsa bile inan umrumda olmaz. Eşim o kadınlara yüz vermediği sürece hepsi vız gelir tırıs gider. Senin bu kıskançlığının altında yatan belli ki eşinin onlara cevap verdiğini ve muhabbeti ilerletebileceğini düşünmen. Güvenmediğin bir adamla hayatı geçirmek inan daha zor. Şimdi ayrılsan ağlarsın 3-5 ay sonra unutursun. İnsanlar evlat acısını unutuyorken bu acı ne ki? Bu şekilde bir ömür mutsuz olacağına, bir kere bir süreliğine mutsuz ol daha iyi
Ben karışmıycam diyip eve dönsemde sadece rol yapmış olurum öylesi bana çok tersElif 12 yıldır eşimle birlikteyim hiç bir şeyine karışmıyorum, o da bana karışmıyor. Şöyle düşün: bu evliliği bitirdin diyelim, kiminle evleneceksin? Senin bu kriterlerini ancak bir asker ya da imam karşılayabilir. İş kolu olarak sadece erkeklerle muhatap olan onlar çünkü dalga geçmek için yazmıyorum. Tekrardan söylüyorum, ayrılmadan önce bir uzmanla görüşün, bu tavırların devam ederse, ki eski konularına baktım sorunları büyütme eğilimin var gerçekten, etrafında hiç kimse kalmaz. Çok acı değil mi.. Sana yazık değil mi... Lütfen bir doktora görün ve burada anlattığın olayları ve hissettiklerini doktora da anlat. Eşin gibi seni seven birini bulamayabilirsin.
Bu zaten büyük bi dertAllah sana gerçek bi dert verecek o zaman göreceksin.... tövbe ya
Evet enteresan bir durummuşİş arkadaşlarının birbirine yemek ısmarlama şakası yapmasında bir laubalilik yoktur ki... Lütfen diğer konuları da okuyun, Elif hanımın durumu kıskançlık olarak değerlendirilebilecek bir durum değil. Kendisinin profesyonel yardım alması gerekiyor. Bunu da onu üzmek ve üstüne gitmek için değil, onun iyiliğini düşündüğümüzden ve evliliğini kurtarmasını istediğimizden söylüyoruz.
Ben de diyorum ki bir uzmana görünsen, başka biriyle beraber olmaktan da öte kafanda çok fazla büyütüyorsun başka şeyleri de sanırım. Yalnız kalırsın dediğimde sadece karşı cinsle ilişki açısından söylememiştim, bu tavırları ne bir iş arkadaşı ne de bir arkadaş kabul etmez. Elif bence evine dön, eşine doktora gitmek istediğini söyle, en azından denemiş olursun. Baktın değişmiyorsun, o zaman ayrılırsın. Denemekten ne çıkar ki o kadar emek vermişsin bir de bu yolu denesen?Sanmyorum belki 1yıl sürcel bunu atlatmam o yüzden korkuyorum çok sarsıcı olcak
Ben karışmıycam diyip eve dönsemde sadece rol yapmış olurum öylesi bana çok ters
Ben kimseyi istemiyorum ki üzüntüden harap oldum bi günde
Bu zaten büyük bi dert
Bu gune kadar bir suru erkekten silgi almıştım yuva yıkıcı bir kadin olduğumdan haberim yoktu..
Ben de bazen sınavlarda kalemi silgisi olmayan ogrencilere kalem silgi veriyorum.Ahlaksizligi iyice ele almışım demek ki.
Artık eskisi gibi olmayacakmış, ben de bunu kabul edemem
Yok artık dinlemeyecekmiş beni dinlemiş kıymetini bilmemişim nasıl dinlediyse artık.nasıl olacakmış?
eskiden öğrencisine silgi veriyordu şimdi vermeyecek miymiş ya da silginin yanında kalemde mi verecekmiş?
Yok artık dinlemeyecekmiş beni dinlemiş kıymetini bilmemişim nasıl dinlediyse artık.
Bende ben bunu kabul etmem dedim bitti
Adamın gözü dışarda elinden gelse okuldakintüm kadınları sahiplenir
Kv annemlere gitmiş eve geri dönsün diye beni de aradı konuşamadım doğru düzgün kendimde değilim artk
Sabah açtı saydı yine yok bunu yapcsm yok şunu yapcam yok o kızı sınavlara götürcem bilmem be lapattım bendevyüzüne bahane arıyomuş bi ..yemek içinadamın gözü dışarda falan değil senin gözün hep hep onun üstünde.
Ne çocuğu ya o çok mu masumcocuk kurtuldu mu dersin ?
EvetNe çocuğu ya o çok mu masum
Ne çocuğu ya o çok mu masum
Çok iyi tanıyosun sanırım
il tabi ama nedense herkes bana yüklendi herkeshayır değil ikiniz de aynısınız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?