Herşey bitti

kızlar lorenanın kocası da böyle deli gibi kıskanan tiplerden geçmiş konularında çok vardı.bir de lorenanın kıskançlık huyunu biliyor ya adam bazen sırf onu sinir etmek ya da hırsını almak için de bunu kullanıyor.ikisi de aynı yani.

İyi gitsin o zaman kime isterse benim midem koca bi vadi değil
Sizin midenize sigabilecek boyutta insan yok ki
Tedavi olamiyirsaniz kendinize ve karşıya bu hayatı yaşatmak zorunda degilsiniz

Bunu hastalık olarak kabul edin ki gerçekten hastalık ama bulaşıcı hastalık olarak kabul edin
Hayatınıza yalnız devam edin
Çünkü sonu bu olacak belli başkası olsa da bu olacak

İyi gitsin o zaman kime isterse benim midem koca bi vadi değil
Adam seni nasıl sinir edeceğini çözmüş yılların intikamını alıyor onu da yapıcam bunu da yapıcam diye.
Sen boşansan da atlatamazsın, önüne bakamazsın zaten. İç huzurun yok, kendini sevmiyorsun, kendine güvenmiyorsun çünkü.
Hasta olduğunu da kabul etmediğin için umutsuz bir vakasın Elif. Böyle düşününce acıdım şimdi sana.

Çözsün hiç umursamıyomuş gibi davrandım,ayrıca istediğim şeyler çok zor şeylerdi sanki bi kavgada insan sözünden döner mi

Çözsün hiç umursamıyomuş gibi davrandım,ayrıca istediğim şeyler çok zor şeylerdi sanki bi kavgada insan sözünden döner mi
Bir kavgada sözünden dönmemiş adam yılların birikimi o. İstediğiniz çok zor bir şey malesef. Bir insanın yaşamına ipotek koymak istiyorsunuz, susta maymunu gibi oynatmak istiyorsunuz siz. Bir kere geliyoruz hayata, kimse kimsenin sahibi değil.
Siz istediğiniz kadar umursamıyor gibi davranın, sizi tanıyorsa huninizi gönderir yakında.

Sizin anne-babaniz ne diyor bu duruma?
Ne desinler ki onlarda çok üzülüyolar hatta yardım bile almamı istiyolar tüm hata bendeymiş gibi

Hiç zor bişey değil seven değer veren adama bunlar ne ki? Neymiş iki tane kadınla samimi olmak adına beni silebiliyomuş iyi kendisi bilir

Ben ona şuraya gitme buraya gitme arkadaşların çıkma gitme gezme vs filan demedim ki sadece karşı cinsle mesafeli resmi ol dedim bunu yapamıyosa kendi bilir.sosyal medya kullanmıyodu onlarıda açıcakmış bi an kusucak gibi oldum artık

Ayyy evet bu kadarı da iğrençlik, ahlaksızlık artık. Taş olsa çatlar haklısın.

ya tek birşey merak ediyorum içtenlikle cevap verebilirmisiniz acaba?
burda bunca insanın yazdıkları karşısında hala haklı olduğunuza inanıyorsunuz eyvallah ta aileniz bile yardım al dediklerinde takkenizi önünüze alıp acaba herkes bunu söylüyor yanlış davranan ben miyim diye hiç düşünmüyormusunuz?

Elif hala abartıyorsun
Bu hikayenin tek kaybedeni sensin
Kocanın gözü silgi verdi diye mi dışarıda ?
Lütfen kendine gel artık

Anne baban bile seni suçluyor
Hiç durup düşündün mü ?
Elif bu kadar insan bir tek seni suçluyorsa cidden hiç acaba dedin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…