- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi elifff_____
-
evetNe çocuğu ya o çok mu masum
piskolata verecekmişnasıl olacakmış?
eskiden öğrencisine silgi veriyordu şimdi vermeyecek miymiş ya da silginin yanında kalemde mi verecekmiş?
ve sabırlı
Aşk bitti kabul etÇok iyi tanıyosun sanırım
İyi gitsin o zaman kime isterse benim midem koca bi vadi değilAşk bitti kabul et
Zaten kimse buna katlanamazdi
Bitecekti ve bitti
Dışarıda. Hayat var bunu farketti
Sizin midenize sigabilecek boyutta insan yok kiİyi gitsin o zaman kime isterse benim midem koca bi vadi değil
Adam seni nasıl sinir edeceğini çözmüş yılların intikamını alıyor onu da yapıcam bunu da yapıcam diye.İyi gitsin o zaman kime isterse benim midem koca bi vadi değil
Çözsün hiç umursamıyomuş gibi davrandım,ayrıca istediğim şeyler çok zor şeylerdi sanki bi kavgada insan sözünden döner miAdam seni nasıl sinir edeceğini çözmüş yılların intikamını alıyor onu da yapıcam bunu da yapıcam diye.
Sen boşansan da atlatamazsın, önüne bakamazsın zaten. İç huzurun yok, kendini sevmiyorsun, kendine güvenmiyorsun çünkü.
Hasta olduğunu da kabul etmediğin için umutsuz bir vakasın Elif. Böyle düşününce acıdım şimdi sana.
Bir kavgada sözünden dönmemiş adam yılların birikimi o. İstediğiniz çok zor bir şey malesef. Bir insanın yaşamına ipotek koymak istiyorsunuz, susta maymunu gibi oynatmak istiyorsunuz siz. Bir kere geliyoruz hayata, kimse kimsenin sahibi değil.Çözsün hiç umursamıyomuş gibi davrandım,ayrıca istediğim şeyler çok zor şeylerdi sanki bi kavgada insan sözünden döner mi
Ne desinler ki onlarda çok üzülüyolar hatta yardım bile almamı istiyolar tüm hata bendeymiş gibiSizin anne-babaniz ne diyor bu duruma?
Hiç zor bişey değil seven değer veren adama bunlar ne ki? Neymiş iki tane kadınla samimi olmak adına beni silebiliyomuş iyi kendisi bilirBir kavgada sözünden dönmemiş adam yılların birikimi o. İstediğiniz çok zor bir şey malesef. Bir insanın yaşamına ipotek koymak istiyorsunuz, susta maymunu gibi oynatmak istiyorsunuz siz. Bir kere geliyoruz hayata, kimse kimsenin sahibi değil.
Siz istediğiniz kadar umursamıyor gibi davranın, sizi tanıyorsa huninizi gönderir yakında.
Ayyy evet bu kadarı da iğrençlik, ahlaksızlık artık. Taş olsa çatlar haklısın.Ben ona şuraya gitme buraya gitme arkadaşların çıkma gitme gezme vs filan demedim ki sadece karşı cinsle mesafeli resmi ol dedim bunu yapamıyosa kendi bilir.sosyal medya kullanmıyodu onlarıda açıcakmış bi an kusucak gibi oldum artık
Ne desinler ki onlarda çok üzülüyolar hatta yardım bile almamı istiyolar tüm hata bendeymiş gibi
Hiç zor bişey değil seven değer veren adama bunlar ne ki? Neymiş iki tane kadınla samimi olmak adına beni silebiliyomuş iyi kendisi bilir
Yok artık dinlemeyecekmiş beni dinlemiş kıymetini bilmemişim nasıl dinlediyse artık.
Bende ben bunu kabul etmem dedim bitti
Adamın gözü dışarda elinden gelse okuldakintüm kadınları sahiplenir
Kv annemlere gitmiş eve geri dönsün diye beni de aradı konuşamadım doğru düzgün kendimde değilim artk
Ne desinler ki onlarda çok üzülüyolar hatta yardım bile almamı istiyolar tüm hata bendeymiş gibi
Hiç zor bişey değil seven değer veren adama bunlar ne ki? Neymiş iki tane kadınla samimi olmak adına beni silebiliyomuş iyi kendisi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?