- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi elifff_____
-
diyebilir. herkesin ağzı torbaa değilki büzesin. bugün demez bir patavatsız gelir yarın derBenim bölümümde de erkek asistanlar var tabi ki konuşuyoruz hergün ama kimse bana öyle bişey diyemez mesela beni yemeğe götür yani
Hayır eskisi gibi olmucak dediği içinElif hala abartıyorsun
Bu hikayenin tek kaybedeni sensin
Kocanın gözü silgi verdi diye mi dışarıda ?
Lütfen kendine gel artık
Onlar herşeyi bilmiyolar kiAnne baban bile seni suçluyor
Hiç durup düşündün mü ?
Elif bu kadar insan bir tek seni suçluyorsa cidden hiç acaba dedin mi ?
Ben ona şuraya gitme buraya gitme arkadaşların çıkma gitme gezme vs filan demedim ki sadece karşı cinsle mesafeli resmi ol dedim bunu yapamıyosa kendi bilir.sosyal medya kullanmıyodu onlarıda açıcakmış bi an kusucak gibi oldum artık
Aldatıyomu acabakim olsa bu ahlaksızlık karşısında kusar.. bence iyi dayanmışsın sosyal medyayı açacaksa kesin seni aldatıyor bu, kim bilir kaç kıza yazacak.. kendini kesersin artık..
Aldatıyomu acaba
Aldatıyomu acaba
Hala soruyosun Elif. Aldatmaz olur mu hep bu iyi niyetinden kaybediyosun sen işte.Aldatıyomu acaba
Aldatıyomu acaba
konuşacağını ne biliyorsun. yarın sınav var mı diye sorsa kızlar sorun olur mu?Peki şunu sorayım sosyal medyadan hesaplar açıp kızları arkadaş olarak eklemesine konuşması da mı normal??????
Peki şunu sorayım sosyal medyadan hesaplar açıp kızları arkadaş olarak eklemesine konuşması da mı normal??????
Saçma bi soru olur evt konuşur bana inat konuşcakmış sanırımda ne önemi var ben bitirdim artıkkonuşacağını ne biliyorsun. yarın sınav var mı diye sorsa kızlar sorun olur mu?
Ben izin vermem ama karşındaki kişiliksiz yapmak istiyosa yaparBuna izin verdim deme sakın
Erkek adamın kız arkadaşı olur mu yahu?
Ne konuşuyorlarmış acaba?
Yemek tarifleri mi? Araba parçaları mı? Ortak ne konu olabilir ki?
Ne sormuştunuz tekrar sorabilirmisniz kafam o kadar dalgın kibenim bir önceki syafada yazdığıma da cvp vereblir misiniz
Ben izin vermem ama karşındaki kişiliksiz yapmak istiyosa yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?