Herşey bitti

yani sen çalışan ve iş ortamını bilmesen inan seni anlamaya çalışacağım ama sen de işyerinde ne kadar farklı insanın olabileceğini biliyorsun. benim eşim ketumdur, mesafelidir hem de herkesle ama bazen iş yerindeki kadınlar ona baya samimi şeyler söyleyebiliyor. eşim konuşkan ve laubali olsa anlayacağım ama onun nasıl olduğunu bildiğimden kadının bu samimiyetine şaşıryorum. şimdi bunun için eşime mi kızayım??
ben de çalışıyorum hamileyim. bazı erkekler karnıma bakmaya utanırken, kimisi de ooo bebek var, ne hızlısınız diyebiliyor, öyle bir muhabbetimiz olmasa bile! veya bir kere bana biri "şu yöresel yemeğinizi yap da yiyelim" dedi. ki o kişiyle sadece iş hakkında konuşuruz. şimdi eşim bana millete niye bu samimiyeti veriyrosun dese haklı mı olur?

böyle bir ihtimal olamaz mı?

Ailen de farkinda sorun sadece kiskanligin degil. Cok ciddi baska sorunlarin da var. Asiri uclarda yasiyorsun duygularini. Sevse yapardi diyorsun ya buna inanan insan, sevse ucurumdan atlardi ben dersem atlamadi cumlesine de inanmali. Sevse her seyi yapacak insan bunu da yapar sonucta sevgi olcutse yapip yapmamaya. Yapilacak sey var yapilmayacak sey var.

Saka amacli biri bana yemek teklif edebilir ben bunu engelleyemem. Gitmem yemege o teklif etti diye gidecek değilim sonuçta. Karşımdaki insan şakaya vuruyorsa ben de şakaya vururum olayı kapatirim bir şekilde. Is hayatinda bazi seyleri alttan alman gerekebilir. Olmadi mi bana 'kahve ismarlayayim size' diyen. Asilma amacli miydi degil mıydı bilemem ama ben bu teklifi laubalilige izin verdigim icin almadim mesela. Ki suratsiz, ters, ofkeli bir insanimdir.Adam etti teklifi, agzi torba degilki buzesin. Tesekkur ederim ben kahve sevmiyorum dedim reddettim. Ben boyle laubalilikten hoslanmam desem pat diye bu nerenin delisi derdi. Yani adamı tersleyecegim bir durum hissetmedim, o ortam yoktu yapamazdim, ancak manyak gibi dururdum yaparsam. O zaman ben de tesekkur ettigim icin esimi aldatmis oldum ya da kahve sevmem dedim ama bana boyle tekliflerde bulunma demedigim icin gözüm var adamda.
İnsanlar senin düşündüğünü tepkileri vermeyebilir. Herkesin başından savma yolu farklıdır. Kadının o sözü eşine ilk söylediği ortamı, öncesini, kadının ses tonunu, eşinin cevabını hiçbir şeyi bilmeden kesin ve net bir şekilde bu boyleyse böyle olmalı diyorsun.

Elif hala abartıyorsun
Bu hikayenin tek kaybedeni sensin
Kocanın gözü silgi verdi diye mi dışarıda ?
Lütfen kendine gel artık
Hayır eskisi gibi olmucak dediği için

Anne baban bile seni suçluyor
Hiç durup düşündün mü ?
Elif bu kadar insan bir tek seni suçluyorsa cidden hiç acaba dedin mi ?
Onlar herşeyi bilmiyolar ki

dünyadaki bütün kadınlar kocama hasta sendromu..
tamam diyelim bu kadında sorun var..
öncekilerde mi aynı..
herkes yanlış ,kötü, bi tek siz mi iyisiniz.. doğrusunuz..
çok acil psikologa gitmeniz gerekiyor...

kim olsa bu ahlaksızlık karşısında kusar.. bence iyi dayanmışsın sosyal medyayı açacaksa kesin seni aldatıyor bu, kim bilir kaç kıza yazacak.. kendini kesersin artık..

Aldatıyomu acaba

Hani eşinin kuzenini kıskanıp (16 yaşında çocuk yaaaaa) telefonunu silmiştin ya kocanın telefonundan; işte onunla aldatıyor hem de....

Acil yatarak hastaneden çıkmamacasına tedavi olman gerekiyor. Kafanda kurup kurup kıskançlık komasına girip gidip kocanı öldürürsün diye korkuyorum vallahi....

Benim eşim mesleği gereği, yurtdışına çalışıyor ve müşterileri hep yabancı bayanlar, hem de afet-i devran gibiler. Fuar zamanı da fuar süresince bir sürü yabancı mankenlerle haşır-neşir olmak zorunda. Ben eşime güvendiğim için ve onu bu meslekle kabul ettiğim için, müdahale hakkım yok, çizgiyi aşmadığı sürece. Siz de bile bile lades dediğiniz bir eşi, bu kadar sıkmaya ve müdahale etmeye hak görmeyin kendiniz de. Diğer tüm arkadaşlara katılıyorum, acil tedavi şart.

Benim böyle eşim olcak ya gider tedavi olur ya boşarım onu..bildiğin boşarım ya laf değil. Hoş ben başta evlenmem bu yapıda biriyle canıma kastım mı var ki karşımdaki kişiyle beraber karanlığa gömüleyim. Bazı imsanlar sabırlı mı desem mazoşist mi desem bilemedim ama garipler yani. Bazen de Türk kızlarına taktıkları lakapların mantıklı olduğunu düşündürüyor bazıları

Peki şunu sorayım sosyal medyadan hesaplar açıp kızları arkadaş olarak eklemesine konuşması da mı normal??????

Peki şunu sorayım sosyal medyadan hesaplar açıp kızları arkadaş olarak eklemesine konuşması da mı normal??????

Buna izin verdim deme sakın
Erkek adamın kız arkadaşı olur mu yahu?
Ne konuşuyorlarmış acaba?
Yemek tarifleri mi? Araba parçaları mı? Ortak ne konu olabilir ki?

konuşacağını ne biliyorsun. yarın sınav var mı diye sorsa kızlar sorun olur mu?
Saçma bi soru olur evt konuşur bana inat konuşcakmış sanırımda ne önemi var ben bitirdim artık

Buna izin verdim deme sakın
Erkek adamın kız arkadaşı olur mu yahu?
Ne konuşuyorlarmış acaba?
Yemek tarifleri mi? Araba parçaları mı? Ortak ne konu olabilir ki?
Ben izin vermem ama karşındaki kişiliksiz yapmak istiyosa yapar

Ben izin vermem ama karşındaki kişiliksiz yapmak istiyosa yapar

İyi de karşısındakine izin veren de sizin eşiniz değil mi? Eşiniz onları eklemese kızlar hiç bir şey yapamaz.
Eşinizin onları engellemek gibi bir seçeneği varken siz diyorsunuz ki sohbet ediyorlar. Yok artık, daha neler! Neyin sohbeti bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…