Herşey bitti

B
bilmiyorum onun tercihi artık bitti herşey demek ki bahane arıyomuş bunlarınyapmak için

Peki şunu sorayım sosyal medyadan hesaplar açıp kızları arkadaş olarak eklemesine konuşması da mı normal??????
Evet normal.

İnsan sosyal bir canlıdır, konuşması normaldir. Mağara adamı gibi davransa garipsenir esas. Ben şahsen silgi istediğim hoca beni terslese bunu anormal görürüm mesela. Ya da iş arkadaşım bana selam vermese acayip karşılarım.

Ben sosyal medya kullanmayan ve mağara adamı olmayan insanlar tanıyorum ama

Hala kendinde suç bulmuyorsun
İnsanlar seninle dalga geçiyor burada kesin aldatılıyorsun diyerek
Bunu kendine yapma lütfen
Açsın facebook. Sadece öğrencilerini ve arkadaşlarının ekler ne var bunda
Çok nu yakışıklı kocan?

Şimdiye kadar hep okudum yazdıklarınızı, daha önce ki konularınıza da yazdığımı hatırlamıyorum ama bakın çok ciddi bir şekilde tedavi olmalısınız... Bırakın sorular sormayı, yok sosyal hesaplardan konuşursa sorun olur mu? falan diye. Seviyorsa yapar falan diye de birşey yok. Benim istediğim şey çok mu seviyorsa yapsın diyorsunuz iyi de, karşı taraftan bakınca da "sen beni böyle sevdin, niyedeğiştirmeye çalışıyorsun" oluyor. Sevmek tasmalı dolaşmayı kabul etmek değildir, sevmek kişiliğinden dün vermek değildir. En önemlisi sevmek "değiştirmeye çalışmadan, olduğu gibi "sevmektir.

buydu sorum

Hayır ortalamam biri ama ha beni aldatmış ha sosyal medya kullanıp kızları eklemiş aynı benim için

Hayır ortalamam biri ama ha beni aldatmış ha sosyal medya kullanıp kızları eklemiş aynı benim için

o zaman senin evlenmemen lazımdı gerçekten. ya da çalışmayan bir erkek ya da suudi arabistan gibi bir yere gidecektiniz. ya da aşırı dindar muhafazakar bir erkekle evlencektnz.

Mağara adamı ifademin sosyal medya kullanmakla alâkası yok; ben kullanıyorum ama kullanmak şart değil, dediğiniz gibi kullanmayınca da mağara adamı olunmuyor. Ancak siz eşinizden sosyal ilişki kurmamasını bekliyorsunuz. Kastım buydu.

Zaten kurmaması imkansız bşy ben sadece bazı sınırlar içerisinde kursun istedim

Bende üniversite öğrencisiyim. Yeri geldi hocalarimizdan hesap makinesi de aldık zimba da aldik. Odalarına gidip hal hatir da sorduk. Derdi olan arkadaşlarımızı odalarina çağırıp akıl da veren oldu. Hatta okuldan ayrilirken cok saygi duydugum deger verdigim bir hocaminda telefon numarasini aldım. Ama hocalarımıza asilmadik, kotu gozle bakmadik. Hatta tam bir egitimci ogrencisiyle ilgileniyor dedik. Tabi onlarda bize farkli gozle bakmadi. Bir öğrenciye nasıl faydalı olabiliriz diye cirpindilar. Küçük bir universitede nasil daha büyük imkanlar saglayabiliriz fikrinde olan bir çok hocam oldu. Ben eğitimci denilen kisinin fedakar olmasi gerektigini düşünüyorum. Ogreciye faydalı olacagi yerde karım izin vermiyor diye yuz ceviren bir hoca olamaz. Sizde akademisyenseniz bunların farkinda olmalisiniz bence. Haa ben parami alirim ogrenci ne yaparsa yapsin kafasindaysaniz bilemem

Zaten kurmaması imkansız bşy ben sadece bazı sınırlar içerisinde kursun istedim
Aslında burada insanların size anlatmak istediği şu ki, sizin talep ettiğiniz 'belli sınırlar' sosyal ilişkilerin neredeyse tüm parçalarını kapsıyor. Gülümsemeden, ihtiyacı olan birine yardım etmeden, şakalaşmadan sosyal ilişki kurulur mu? Sadece merhabalaşmak sosyal ilişki kabul edilir mi? Kediler bile tanıdıkları insanlara miyavlıyor; sizin hatanız eşinizi bu sosyallik seviyesinde saklamaya çalışmanız.

lorena bu zaten nick değiştirmiş kendi itiraf etti dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…