- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
bilmiyorum onun tercihi artık bitti herşey demek ki bahane arıyomuş bunlarınyapmak içinİyi de karşısındakine izin veren de sizin eşiniz değil mi? Eşiniz onları eklemese kızlar hiç bir şey yapamaz.
Eşinizin onları engellemek gibi bir seçeneği varken siz diyorsunuz ki sohbet ediyorlar. Yok artık, daha neler! Neyin sohbeti bu?
Evet normal.Peki şunu sorayım sosyal medyadan hesaplar açıp kızları arkadaş olarak eklemesine konuşması da mı normal??????
Ben sosyal medya kullanmayan ve mağara adamı olmayan insanlar tanıyorum amaEvet normal.
İnsan sosyal bir canlıdır, konuşması normaldir. Mağara adamı gibi davransa garipsenir esas. Ben şahsen silgi istediğim hoca beni terslese bunu anormal görürüm mesela. Ya da iş arkadaşım bana selam vermese acayip karşılarım.
Ben sosyal medya kullanmayan ve mağara adamı olmayan insanlar tanıyorum ama
yani sen çalışan ve iş ortamını bilmesen inan seni anlamaya çalışacağım ama sen de işyerinde ne kadar farklı insanın olabileceğini biliyorsun. benim eşim ketumdur, mesafelidir hem de herkesle ama bazen iş yerindeki kadınlar ona baya samimi şeyler söyleyebiliyor. eşim konuşkan ve laubali olsa anlayacağım ama onun nasıl olduğunu bildiğimden kadının bu samimiyetine şaşıryorum. şimdi bunun için eşime mi kızayım??
ben de çalışıyorum hamileyim. bazı erkekler karnıma bakmaya utanırken, kimisi de ooo bebek var, ne hızlısınız diyebiliyor, öyle bir muhabbetimiz olmasa bile! veya bir kere bana biri "şu yöresel yemeğinizi yap da yiyelim" dedi. ki o kişiyle sadece iş hakkında konuşuruz. şimdi eşim bana millete niye bu samimiyeti veriyrosun dese haklı mı olur?
böyle bir ihtimal olamaz mı?
Hayır ortalamam biri ama ha beni aldatmış ha sosyal medya kullanıp kızları eklemiş aynı benim içinHala kendinde suç bulmuyorsun
İnsanlar seninle dalga geçiyor burada kesin aldatılıyorsun diyerek
Bunu kendine yapma lütfen
Açsın facebook. Sadece öğrencilerini ve arkadaşlarının ekler ne var bunda
Çok nu yakışıklı kocan?
Hayır ortalamam biri ama ha beni aldatmış ha sosyal medya kullanıp kızları eklemiş aynı benim için
Evt farklı farklı insanlar var yılışık olanda var resmi olanda.buydu sorum
Esin de ayrılmak istiyor mu ?Evt farklı farklı insanlar var yılışık olanda var resmi olanda.
O ihtimalde var tabi ama tek konudan tartışmadık ki
Yok konuşmadık bilmiyorum onun ne istediğiniEsin de ayrılmak istiyor mu ?
Bitsin olarak kesin konustunuz mu
Mağara adamı ifademin sosyal medya kullanmakla alâkası yok; ben kullanıyorum ama kullanmak şart değil, dediğiniz gibi kullanmayınca da mağara adamı olunmuyor. Ancak siz eşinizden sosyal ilişki kurmamasını bekliyorsunuz. Kastım buydu.Ben sosyal medya kullanmayan ve mağara adamı olmayan insanlar tanıyorum ama
Zaten kurmaması imkansız bşy ben sadece bazı sınırlar içerisinde kursun istedimMağara adamı ifademin sosyal medya kullanmakla alâkası yok; ben kullanıyorum ama kullanmak şart değil, dediğiniz gibi kullanmayınca da mağara adamı olunmuyor. Ancak siz eşinizden sosyal ilişki kurmamasını bekliyorsunuz. Kastım buydu.
Aldatildigini düşünüyorsan boşanman en doğrusu.Hayır ortalamam biri ama ha beni aldatmış ha sosyal medya kullanıp kızları eklemiş aynı benim için
Ne zaman kızları takip etmeye basladi veya sana öyle söyledi ?Yok konuşmadık bilmiyorum onun ne istediğini
Aslında burada insanların size anlatmak istediği şu ki, sizin talep ettiğiniz 'belli sınırlar' sosyal ilişkilerin neredeyse tüm parçalarını kapsıyor. Gülümsemeden, ihtiyacı olan birine yardım etmeden, şakalaşmadan sosyal ilişki kurulur mu? Sadece merhabalaşmak sosyal ilişki kabul edilir mi? Kediler bile tanıdıkları insanlara miyavlıyor; sizin hatanız eşinizi bu sosyallik seviyesinde saklamaya çalışmanız.Zaten kurmaması imkansız bşy ben sadece bazı sınırlar içerisinde kursun istedim
ağzına sağlıkYa eliff artık sürekli bize soru sorma senin sitediğin cevapları burda sana kimse vermiyor anla artık hastasın senin çaren tedavi soru cevap değil
lorena bu zaten nick değiştirmiş kendi itiraf etti dünkızlar lorenanın kocası da böyle deli gibi kıskanan tiplerden geçmiş konularında çok vardı.bir de lorenanın kıskançlık huyunu biliyor ya adam bazen sırf onu sinir etmek ya da hırsını almak için de bunu kullanıyor.ikisi de aynı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?