Herşey bitti

ama lorena hanımın dediğine göre merhaba bile tehlikeli bir merhaba var bir de merhaba var
yani kadın ona bile karşı

lorena hanfendi bak ben de ankaradayım gel seni götüreyim bir psikoloğa ciddiyim bak kendini de burdakileri de yeterince tükettin

ama lorena hanımın dediğine göre merhaba bile tehlikeli bir merhaba var bir de merhaba var
engellileri tenzih ederek yazıyorum yanlış anlaşılmasın lorena o zaman dilsiz ve kör bir eş seçmeliymiş sorun morun kalmazdı o zaman

Sevgili elifff_____

Uzun sayfalar evvel yazdım, baktım konu devam; yine yazmak istedim. Benim eşim de akademisyen, üstelik yurt dışında görevliyiz. Ve eşim buraya Türkiye'den gelen öğrencileri için gerektiğinde kiralarına kefil de oluyor, yurt sorunları için referans da oluyor.

Lütfen yapma, hiç yakışık almayan bir bakış açısı bu senin için. Daha evvel de yazdım; benim burada eşim asistanı ile kafede oturup 5-6 saat makale de çalışıyor. Dışarıdan gören biri için tablo ise aynen şu 'aaaa semurun kocası bir kızla kafede' yapma lütfen. Az evvel genç bir arkadaş ne gğzel yazmış; biz hocalarımıza yaptıkları için minnet duyardık diye... Budur çünkü işin özü.

Valla inanın ne desem bilemiyorum. Bir yandan üzülüyorum da hakikaten, çünkü ortada elle tutulur bir hastalık var ama kendisi bunu kabul etmiyor.

elif elifff_____ bak hepimiz aynı düşünüyoruz. seni suçlamıyoruz da, hatayı sende aramıyoruz. aksine bunun bir rahatsızlık olduğunu ve tedavi olman gerektiğini söylüyoruz. yani grip olan bir insan ne kadar suçluysa sen de o kadar suçlusun. yani amacımız seni suçlamak değil aksine düştüğün bu zor durumdan nasıl kurtulabilirsin onu sağlamak. ama önce kabul etmen gerekiyor... ben cidden senin için çok üzgünüm...çok yakın bir arkadaşımın hayatı aynı hastalıktan mahvoldu, senelerce kendine gelemedi, çok parlak bir kariyeri çok sevdiği bir eşi vardı...

değil mi? yani kendi hayatımı düşündüm kendi tavırlarımı... bana bir hocam elifin eşi gibi davransa ben daha çok art niyet ararım, saygısız bulurum. örnek de verdim, bir erkek arkadaşımızın yeni maaşını kutladık bölümce, o da evliydi ben de evliyim aramızda bekarlar da vardı, konu konuyu açtı gece 2 de döndük eve, hepimiz eşine selam söyledik ona da hayırlı olsun dileklerimizi gönderdik. ben yılışık mı oluyorum?

Çok fazla giremiyorum siteye ama sizin konunuzu görünce dayanamadım.
Tahminimce sosyal fobi var sizde , normal hayatta da içine kapanık , sosyal olmayan birisiniz.
Kendinizi en iyi ifade edebildiginiz kişi Eşiniz (di) . belki de fark etmeden diğer insanlarla kuramadiginiz bağı somurerek Eşinizden bekliyorsunuz.
Siz insanlara soğuk olduğunuz için tek dunyaniz Eşiniz olmuş , belki de çocukluktan gelen kendinize karşı güvensizliğiniz var, belki de kendinizi sevmiyorsunuz.
Durumunuz hiç iyi değil , acilen doktora görünmelisiniz. Kötü amaçla söylemiyorum.Siz tedavi olmadıkça yine hayatı zehir olacak sizsiniz.

şu konudaki her yorumu özellikle konu sahibininkileri okudum ve anladım ki, benim de sevgilimin de midesi koca bir vadi ikimizin de sosyal hesapları var, birbirimizde şifrelerimiz yok. ikimizin de karşı cinsten arkadaşları var, onlarla gülüşebiliyoruz. demek ki bizim mideler vadi, hatta konya ovası
hadi yine benim adam arada ufak kıskançlıklar yapıyor bende hiç biri yok

Tabii ki her şeyin dozu var, bu dozu kacıran insanlar var. Ama ben arkadaşımızın eşinin korkusunu duyduğu bir mizaçta olmadığını dğşünğyorum. Sizin tepkileriniz ve davranışlarınız gayet normal, ne Mutlu bu bağı Kuran'lara :)

inanın her yerde var öyle insanlar maalesef, ama biz cidden ailece görüştüğümüz de olur, bazen bekarları kızlı erkekli çağırırım kahve çay yaparız sohbet ederiz. eşim iş yerinde yakın kadın arkadaşları ile dışarı çıkar, onlar bize gelir vesaire...çünkü insanın arkadaşa da ihtiyacı oluyor, önemli olan cinsiyeti değil ki kafa yapınızın uyması düzgün insanlar olmaları...inşallah hepimizin hayatında da böyle insanlar olur, kötülere denk gelmeyiz. ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

Yaptığınız davranışlar çok guzel. Ve tahmin ediyorum ki sizin icinizden gelen normal şeyler olabilir ama bir öğrenci için yeri geldiğinde çok şey. Bu sadece öğrenci için değil tüm insanlar için böyle. Örnek aldığınız birinden yardım almak, sana guveniyorum lafını duymak çok büyük birşey. Ama konu sahibi için cinnet sebebi. Evet işi belki öğrenciyle ilgilenmek değil ders anlatmak olabilir (bu mantikta cok insan var) ama verilen bir selam, bir hal hatir sorma sadece okulda degil her ortamda cok insani bir durum. Konu sahibide farkina varir insallah.

elifff_____ bir çok pasif kullanıcı senin için siteye girdik ve yazdık. azıcık değer bekliyoruz söylediklerimize, tedavi olursan herşey düzelebilir, sen de daha mutlu biri olabilirsin. boşamak istiyorsan eşini o zaman boşa...

Arkadaşlar üzülüyorum artık boşa yazıyorsunuz kendisini yıllardır tanıyoruz tedavi olmuyor olmuyor olmuyoooorrrr.
Zaten bi insan beni değil onları tercih etti diye saçma salak şeylere inanırmı yahu ortada da hiç bişey yok olsa hadi o kızları seçti desek haklısın desek ama yok işte ne anlıyor ne kabul ediyor, bide bize allttan alttan laf sokuyor midem geniş değil diye göya. Öyle 2 güne kocasız kalırsın canım

Ben teşekkür ederim

Cok teşekkür ederim sözleriniz için

offf
hayatımda bir erkeği kıskanmadım
kendilerini bi şey zannettiriyorsunuz sonra
ha bi de onları siz de bi şey zannediyorsunuz ya
ona yanıyorum
zaten hep sizin kocalar süper

En mantiklisi su: esinle konus. Aile danismanina gidelim de. Tekrar deneyin. Evine don ve tekrar dene. Bosanmak en son cozum olsun. Cunku bosanmanin acisini kaldirabilecek durumda degilsin. Yuva bu kadar kucuk seyler icin yikilmaz. Hakim bile kanit ister. Opusurken sarilirken fotograflar... oyle yan yana konusurken olanlari kabul etmezler. Ne var yani sokakta iki kisi konusuyor derler.
Esini ara ve konusun. Konusmakla halledemiyorsaniz aile danismanina gidin. Hatta ara direk aile danismanina gidelim de. Ve evine don lutfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…