Herşey bitti

Ne zaman kızları takip etmeye basladi veya sana öyle söyledi ?
Söylemedi ama eminim yapacağına bana inat yapıcak bunu
kendi psikolojik sorunlu ama yetmedi bütün k.k yı delirtecek sonunda bu kadın
E okumayın yahu zorla mı okutuyorum
Gülümseme olsa neyse bende hocalarımla konuşurken gülümserim hep ama onlar sesli gülüştüler çok çirkindi
Anlıyorum ama niye kafede çalışıuolar ki başka yer yokmuymuş
Çok saol evt sen ve senin gibiler yardımcı olmaya çalışıyo içtenlikle bunun farkındayım ama dalga geçenlerde bolca var neyse ciddiye almıyorum onları
Bilmşyorum ben tamamen kendimi suçlamıyorum eşimde çok ama çok hatalı

Öyle dememeliydim belki ama herkesin yaşantısı darklı öyle değil mi sizin normal karşıladığınız bi durum beni eahatsız edebilir

Eksik olmayın ama ben kabullenemiyorum sadece benim hatalı olduğumu kabullenemem.
Bugün yine aradı dedim ki kendini yerime koy bi erkek sana deseki elife dedim ki beni yemeğe götür ne düşünürsün.cevap:öyle bişey olamaz kimse öyle bişey diyemez!
Bide utanmadan kadınla arkadsş ol diyo sana mı sorcam dedim bundan sonra slm slm o kadar

O aptal hesapları kullanan bi kocayla olacağıma kocasız kalırım evet
Onlar için beni üzmesi onları tercih ettiği şöin değilde ne için

Gelmez o bencecle danışmanına fikan ama mantıklı bi fikir tabi ki

Bunu dedalarca açıkladım o aldatıcak diye korkmadım hiç kendi kaybeder dedim benim tek eahatsız olduğum şey karşı cinsle yakın olması bunu ben mi anlatamıyorum

Anladığım kadarıyla eşinde de benzer problemelr var. bak hep aynı şeyi söylüyorusn elif, "ben sadece kendimi suçlamıyorum, sadece kendimi hatalı görümüyorum" diye. ben de hep aynı şeyi söylüyorum sana " ben seni suçlamıyorum ben seni hatalı görmüyorum, bu tavırların hatalı biri olduğundan dolayı değil, bir rahatsızlığın olduğundan kaynaklanıyor" diye.. yani hatalı davranmakla suçlu olmakla rahatsız olmak arasında fark var. lütfen yanlış anlama, hepimiz çeşitli rahatsızlıklar yaşıyoruz, benim de var, çevremdeki insanların da var. ama ben böyle bir rahatsızlığım olduğunda aynı gripken doktora gider gibi doktora gidiyorum, sana da naçizane bunu tavsiye ediyorum. zaten eşin de anladığım kadarıyla sağlıklı değil bu konuda, beraber gidin doktora...yok eğer kabul etmezse sen kendin git ondan sonra bitireceksen bitir.

Anlıyorum o zaman şöyle söyliyim ben ni rahatsızlığım olduğunu düşünmüyorum belkide vardır ana herşey ettiğimiz kavgaların hepsi bundan kaynaklanmıyo eminim eşim de doğru düzgün davransaydı,verdiği sözleri tutsaydı
Çok mu zordu ben anlamıyorum

paranoya belirtileri

"
Kişinin dayanaksız olarak başkaları tarafından sömürüldüğü, aldatıldığı ve zarar verildiği düşüncesine kapılması.
Başkalarına karşı kin tutar, onur kırıcı hareketleri ve görmezden gelinmeyi asla unutmaz.
Sıradan sözleri bile aşağılanmak, gözdağı verilmek olarak algılar.
Kimseye sır vermek istemez, söyleyeceklerinin kötü niyetle kullanılacağını düşünür.
İş arkadaşlarının ve dostlarının bağlılığından ve güvenilirliğinden kuşku duyar.
Sadece kendinin algıladığı hareketlerden dolayı öfke ve saldırı tepkileri gösterir.
Eşi ve arkadaşlarının sadakatinden kuşku duyar.
Bu belirtilerin dört tanesinin bir arada olması, paranoya rahatsızlığını düşündürtmelidir. Bu kişiler genel anlamda geçimsiz ve sürekli sorunlar yaşayan kişilerdir. Karşısındaki kişilere sert tepkiler vererek, beklentilerini karşılamaya çalışırlar. Çevresindeki kişileri kontrol etme isteği duyarlar. Eleştirilere kapalıdırlar. Eleştiri karşısında hemen cephe alırlar. Fakat kendileri başkalarını eleştirmekten geri kalmazlar. Yapılan işlerde sürekli başkalarını suçlar, tehdit durumunda yasal olarak başvurular yaparlar. Gerçekle alakası olmayan düşüncelere kapılırlar. Kendilerini devamlı olarak büyük görürler, savunma durumuna geçerek karşısındaki insanları bunaltırlar. "

Keşke sorsaydın ben bunu merak ederdim mesela,ne kadar kızarsan kız evi terketmen hiç doğru olmamış cicim aylarınız sizin şuan yazık değilmi geçen günlerine
Evt ya ne aptalım sinirden kafam çalışmadı sanırım.
Yazık tabi ama bundan sonra her haltı yiycek vende ona karışamıycaksam ben evde naparım ben onunla nasıl aynı yerde uyurum

Hatta

"Tedavi edilmediğinde toplumdan kopma, ilişkilerin bozulması ve kopması, değişik sorunlar yaşatacak bir rahatsızlıktır. Hastalıklarını kendileri bile kabul etmezler. Tedavi için öncelikle bu sorunların çıkmasını sağlayan nedenler tespit edilmelidir. Kişinin çocukluğuna kadar inerek, iş ve aile çevresini incelemek gerekir. Bunlar tespit edildiğinde seanslar ve ilaçlar yardımıyla kolay bir tedavi süreci yaşanır. "

bu arada bunların hepsi alıntı, benim uzmanlık alanım değil, belki de gerçekten böyle bir hastalığa sahip değilsin ama ben senin yerinde olsam kendi sağlığım ve mutluluğum için şüphelenir ve doktora giderdim.

Bencede değilim eşim olcak o adam beni bu hale getirdi
Doktora gitsem bi faydası olmaz çünkü ben tamamen kendimi hatalı görmüyorum tabi hatam car tamamen değil ve isteklerimin aşırı olduğunuda düşünmüyorum

ben de tam dediğin gibi düşünüyorum aslında, eşinin de sağlıklı olmadığını anlattın, belki de ilişkiniz seni bu hale getirdi. bu ilişkinin seni getirdiği bu durumdan kurtul bence. doktora sen kendini hatalı gör diye git demiyorum zaten, bu ilişkinin seni getirdiği durumdan kurtul, eski elif ol, üzerindeki yorgunluğu at diye doktora git diyorum.

tamamen sen hatalısın eşinin şu andaki tepkisi , sana inat kızları ekliycem vs demesi de sırf senin hataların yüzünden.. herşeyi abartman yüzünden..
ne zaman normal olmadığın konusunda ikna olursun ki ailen bile tedavi ol diyormuş.. işte o zaman sağlıklı bir ilişki kurabilirsin.. şimdi eşinden ayrılsan bile hayatına girecek herkesle aynı sorunları yaşayacaksın.. o zaman evliliğine bir şans ver ve kendini hatalı davrandığın ve sorunlu olduğun konusunda ikna et git tedavi ol...

bu sorun inan ki bütün hayatın boyunca bir yük sana..

yemeğe gittim geldim hala inatlaşıyor burdakilerle elif hanım pes doğrusu artık kendinizi yormayın kızlar anlamıyorrrrrrrr

yemeğe gittim geldim hala inatlaşıyor burdakilerle elif hanım pes doğrusu artık kendinizi yormayın kızlar anlamıyorrrrrrrr

biliyorum ve çoğu kişide biliyor aslında:)
ama cidden üzülüyorum çünkü farkında değil .. kapatmış kendini tamamen .. bariz bir psikolojik sorunu var tek yapması gereken kabul etmek.. gerisi çorap söküğü gibi gelecek..

çok haklısın ama yardım almak istemiyor burda da sadece kendi istediğini yazanları dinliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…