- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi elifff_____
-
Söylemedi ama eminim yapacağına bana inat yapıcak bunuNe zaman kızları takip etmeye basladi veya sana öyle söyledi ?
E okumayın yahu zorla mı okutuyorumkendi psikolojik sorunlu ama yetmedi bütün k.k yı delirtecek sonunda bu kadın
Gülümseme olsa neyse bende hocalarımla konuşurken gülümserim hep ama onlar sesli gülüştüler çok çirkindiAslında burada insanların size anlatmak istediği şu ki, sizin talep ettiğiniz 'belli sınırlar' sosyal ilişkilerin neredeyse tüm parçalarını kapsıyor. Gülümsemeden, ihtiyacı olan birine yardım etmeden, şakalaşmadan sosyal ilişki kurulur mu? Sadece merhabalaşmak sosyal ilişki kabul edilir mi? Kediler bile tanıdıkları insanlara miyavlıyor; sizin hatanız eşinizi bu sosyallik seviyesinde saklamaya çalışmanız.
Anlıyorum ama niye kafede çalışıuolar ki başka yer yokmuymuşSevgilielifff_____
Uzun sayfalar evvel yazdım, baktım konu devam; yine yazmak istedim. Benim eşim de akademisyen, üstelik yurt dışında görevliyiz. Ve eşim buraya Türkiye'den gelen öğrencileri için gerektiğinde kiralarına kefil de oluyor, yurt sorunları için referans da oluyor.
Lütfen yapma, hiç yakışık almayan bir bakış açısı bu senin için. Daha evvel de yazdım; benim burada eşim asistanı ile kafede oturup 5-6 saat makale de çalışıyor. Dışarıdan gören biri için tablo ise aynen şu 'aaaa semurun kocası bir kızla kafede' yapma lütfen. Az evvel genç bir arkadaş ne gğzel yazmış; biz hocalarımıza yaptıkları için minnet duyardık diye... Budur çünkü işin özü.
Çok saol evt sen ve senin gibiler yardımcı olmaya çalışıyo içtenlikle bunun farkındayım ama dalga geçenlerde bolca var neyse ciddiye almıyorum onlarıelifelifff_____ bak hepimiz aynı düşünüyoruz. seni suçlamıyoruz da, hatayı sende aramıyoruz. aksine bunun bir rahatsızlık olduğunu ve tedavi olman gerektiğini söylüyoruz. yani grip olan bir insan ne kadar suçluysa sen de o kadar suçlusun. yani amacımız seni suçlamak değil aksine düştüğün bu zor durumdan nasıl kurtulabilirsin onu sağlamak. ama önce kabul etmen gerekiyor... ben cidden senin için çok üzgünüm...çok yakın bir arkadaşımın hayatı aynı hastalıktan mahvoldu, senelerce kendine gelemedi, çok parlak bir kariyeri çok sevdiği bir eşi vardı...
Öyle dememeliydim belki ama herkesin yaşantısı darklı öyle değil mi sizin normal karşıladığınız bi durum beni eahatsız edebilirşu konudaki her yorumu özellikle konu sahibininkileri okudum ve anladım ki, benim de sevgilimin de midesi koca bir vadiikimizin de sosyal hesapları var, birbirimizde şifrelerimiz yok. ikimizin de karşı cinsten arkadaşları var, onlarla gülüşebiliyoruz. demek ki bizim mideler vadi, hatta konya ovası
hadi yine benim adam arada ufak kıskançlıklar yapıyor bende hiç biri yok
Eksik olmayın ama ben kabullenemiyorum sadece benim hatalı olduğumu kabullenemem.elifff_____ bir çok pasif kullanıcı senin için siteye girdik ve yazdık. azıcık değer bekliyoruz söylediklerimize, tedavi olursan herşey düzelebilir, sen de daha mutlu biri olabilirsin. boşamak istiyorsan eşini o zaman boşa...
O aptal hesapları kullanan bi kocayla olacağıma kocasız kalırım evetArkadaşlar üzülüyorum artık boşa yazıyorsunuz kendisini yıllardır tanıyoruz tedavi olmuyor olmuyor olmuyoooorrrr.
Zaten bi insan beni değil onları tercih etti diye saçma salak şeylere inanırmı yahu ortada da hiç bişey yok olsa hadi o kızları seçti desek haklısın desek ama yok işte ne anlıyor ne kabul ediyor, bide bize allttan alttan laf sokuyor midem geniş değil diye göya. Öyle 2 güne kocasız kalırsın canım
Gelmez o bencecle danışmanına fikan ama mantıklı bi fikir tabi kiEn mantiklisi su: esinle konus. Aile danismanina gidelim de. Tekrar deneyin. Evine don ve tekrar dene. Bosanmak en son cozum olsun. Cunku bosanmanin acisini kaldirabilecek durumda degilsin. Yuva bu kadar kucuk seyler icin yikilmaz. Hakim bile kanit ister. Opusurken sarilirken fotograflar... oyle yan yana konusurken olanlari kabul etmezler. Ne var yani sokakta iki kisi konusuyor derler.
Esini ara ve konusun. Konusmakla halledemiyorsaniz aile danismanina gidin. Hatta ara direk aile danismanina gidelim de. Ve evine don lutfen...
Bunu dedalarca açıkladım o aldatıcak diye korkmadım hiç kendi kaybeder dedim benim tek eahatsız olduğum şey karşı cinsle yakın olması bunu ben mi anlatamıyorumDeğil 46 546 sayfa olsa bu konu Elif'e haksızlığını anlatamazsınız arkadaşlar. Onun gözünde kocası her an aldatmaya hazır bir zampara,etrafındaki bütün kadınlar da kocasını kapmaya çalışan çakallar :)
Anlıyorum o zaman şöyle söyliyim ben ni rahatsızlığım olduğunu düşünmüyorum belkide vardır ana herşey ettiğimiz kavgaların hepsi bundan kaynaklanmıyo eminim eşim de doğru düzgün davransaydı,verdiği sözleri tutsaydıAnladığım kadarıyla eşinde de benzer problemelr var. bak hep aynı şeyi söylüyorusn elif, "ben sadece kendimi suçlamıyorum, sadece kendimi hatalı görümüyorum" diye. ben de hep aynı şeyi söylüyorum sana " ben seni suçlamıyorum ben seni hatalı görmüyorum, bu tavırların hatalı biri olduğundan dolayı değil, bir rahatsızlığın olduğundan kaynaklanıyor" diye.. yani hatalı davranmakla suçlu olmakla rahatsız olmak arasında fark var. lütfen yanlış anlama, hepimiz çeşitli rahatsızlıklar yaşıyoruz, benim de var, çevremdeki insanların da var. ama ben böyle bir rahatsızlığım olduğunda aynı gripken doktora gider gibi doktora gidiyorum, sana da naçizane bunu tavsiye ediyorum. zaten eşin de anladığım kadarıyla sağlıklı değil bu konuda, beraber gidin doktora...yok eğer kabul etmezse sen kendin git ondan sonra bitireceksen bitir.
Anlıyorum o zaman şöyle söyliyim ben ni rahatsızlığım olduğunu düşünmüyorum belkide vardır ana herşey ettiğimiz kavgaların hepsi bundan kaynaklanmıyo eminim eşim de doğru düzgün davransaydı,verdiği sözleri tutsaydı
Çok mu zordu ben anlamıyorum
Sormadım hiç o sinirleEşine sordunmu olay sonrası neye gülmüşler o kadar
Keşke sorsaydın ben bunu merak ederdim mesela,ne kadar kızarsan kız evi terketmen hiç doğru olmamış cicim aylarınız sizin şuan yazık değilmi geçen günlerineSormadım hiç o sinirle
Evt ya ne aptalım sinirden kafam çalışmadı sanırım.Keşke sorsaydın ben bunu merak ederdim mesela,ne kadar kızarsan kız evi terketmen hiç doğru olmamış cicim aylarınız sizin şuan yazık değilmi geçen günlerine
HattaAnlıyorum o zaman şöyle söyliyim ben ni rahatsızlığım olduğunu düşünmüyorum belkide vardır ana herşey ettiğimiz kavgaların hepsi bundan kaynaklanmıyo eminim eşim de doğru düzgün davransaydı,verdiği sözleri tutsaydı
Çok mu zordu ben anlamıyorum
Bencede değilim eşim olcak o adam beni bu hale getirdiHatta
"Tedavi edilmediğinde toplumdan kopma, ilişkilerin bozulması ve kopması, değişik sorunlar yaşatacak bir rahatsızlıktır. Hastalıklarını kendileri bile kabul etmezler. Tedavi için öncelikle bu sorunların çıkmasını sağlayan nedenler tespit edilmelidir. Kişinin çocukluğuna kadar inerek, iş ve aile çevresini incelemek gerekir. Bunlar tespit edildiğinde seanslar ve ilaçlar yardımıyla kolay bir tedavi süreci yaşanır. "
bu arada bunların hepsi alıntı, benim uzmanlık alanım değil, belki de gerçekten böyle bir hastalığa sahip değilsin ama ben senin yerinde olsam kendi sağlığım ve mutluluğum için şüphelenir ve doktora giderdim.
Bencede değilim eşim olcak o adam beni bu hale getirdi
Doktora gitsem bi faydası olmaz çünkü ben tamamen kendimi hatalı görmüyorum tabi hatam car tamamen değil ve isteklerimin aşırı olduğunuda düşünmüyorum
yemeğe gittim geldim hala inatlaşıyor burdakilerle elif hanım pes doğrusu artık kendinizi yormayın kızlar anlamıyorrrrrrrr
çok haklısın ama yardım almak istemiyor burda da sadece kendi istediğini yazanları dinliyorbiliyorum ve çoğu kişide biliyor aslında:)
ama cidden üzülüyorum çünkü farkında değil .. kapatmış kendini tamamen .. bariz bir psikolojik sorunu var tek yapması gereken kabul etmek.. gerisi çorap söküğü gibi gelecek..
çok haklısın ama yardım almak istemiyor burda da sadece kendi istediğini yazanları dinliyor
Bencede değilim eşim olcak o adam beni bu hale getirdi
Doktora gitsem bi faydası olmaz çünkü ben tamamen kendimi hatalı görmüyorum tabi hatam car tamamen değil ve isteklerimin aşırı olduğunuda düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?