Herşey bitti

bak elif elifff_____ , biz burada dünden beri sana yardımcı olmak isteyen kişiler olarak belli bir vakit harcadık. inan ki bundan gocunmuyorum ama en azından sen şu mutsuz halini düzeltmek için doktora gidebilirsin. destek almak adına. buradaki forumlardan bulup dün ankaradaki iyi psikiyatristleri yazan bir başlık göndermiştim, o başlıktan seçebilirisn. herkes hem fikir bazı tavırlarının aslında sağlıklı olmadığı konusunda, eşin de sütten çıkma ak kaşık değil belki de seni kademe kademe bu hale getirdi onun tavırları. şurada sana yardımcı olmak isteyen insanların emeğine istinaden ve o emeğe karşı bir saygı göstergesi olarak doktora bir seferlik de olsa gidemez misin?

eşin seni bu hale getirmedi, daha nişanlıyken de böyle konular açıyordun, güvenimi sarsttı dediğin konuyu sormuştuk ve

aldatma falan yok kızlar kendi saçma kuruntularıydı, yok şununla konuşmuş vs aynı teraneler, adamın bir şey yaptığı yok!

şu kıza yorum bile yapmayın boş yere yıllardır aynı. silgi verdi diye olay çıkaran biri bu yeter, insanların ne dertleri var!

çok boş bir insansın bir de eğitimci olacaksın. bu kafayla gider bir de çocuk yaparsın sen, önce tedavi ol psikolojin bozuk diyoruz bariz belli

buraya konu açıyorsan her yoruma da açık olacaksın o zaman anladın mı?

yok yahu adamın birşey yaptığı .. adamın normal olmayan tek durumu yıllardır bu eziyete katlanması..

yok eşinin de ileri derecede kıskançlık problemi var, az önce şunu anlattı: eşine sormuş bir erkek bana yemek ısmarla dese ne yaparsın diye o da "öyle bir şey diyemez teklif bile edemez" gibi bir yorum yapmış. belki de eşinin bu halleri kızı bu hale getirdi bilemiyorum.

yav yok be canım adam bunun bu hallerinden sonra atak yapıyor kendisini anlasın diye, bakma sen onun söylediklerine nişanlıyken de her hafta böyle konuları vardı neler neler

yok yahu adamın birşey yaptığı .. adamın normal olmayan tek durumu yıllardır bu eziyete katlanması..
bakın elif hanım bir şey anlattı az önce, adama sormuş bana bir erkek arkadaşım böyle bir şey söylese sen ne tepki verirsin demiş adam da "böyle bir şey düşünülemez" gibi aşırı bir tepki vermiş geçmiş mesajlarda bulabilirsin sanırım adamın da bu konuda yardım alması gerekebilir.

yav yok be canım adam bunun bu hallerinden sonra atak yapıyor kendisini anlasın diye, bakma sen onun söylediklerine nişanlıyken de her hafta böyle konuları vardı neler neler
ay bilmiyorum cidden, ama adamın da o tepkisi sağlıklı gelmedi bana, şimdi düşün kavga halindesiniz ve karşındakini suçluyorsun, onun yaptığı bir şeyin tam tersini söylemen gerekmez mi? Vallahi ikisinin de acilen terapiye başlaması lazım, yıpranmışlar..

Kızlar gördüğünüz gibi hasta olduğunuda kabul etmiyor hala sana yardım etmeye çalışan bir kaç kişi var neyse bi zaman sonra onlarda vazgeçer bizim gibi üzülüyorum sana yardım etmek isteyenlere kk nın yarısından çoğu sana yardım etmeye çalışmıştır değişen tek bir şey yok kızlar inanmıyorsanız Lorena yazıp eski konularına bakın artık gerçek olduğunada inanmıyorum senin

Evet adam da elife aynı baskıyı yapıyo çünkü.. Ama elif kabullenmiş erkeklerle arkadaşlık etmiyor diyalog kurmuyo.

Ben kesinlikle adamın elif yüzünden böyle olduğunu düşünüyorum elif böyle olmasa adam böyle olmazdı

Bilmiyorum elif kendi normal karşılıyo zaten erkeklerle konuşmaması gerektiğini düşünüyo. Eşi ne derece karışıyodur çok etkili midir bişey diyemem gerçekten :))

Evt ya ne aptalım sinirden kafam çalışmadı sanırım.
Yazık tabi ama bundan sonra her haltı yiycek vende ona karışamıycaksam ben evde naparım ben onunla nasıl aynı yerde uyurum
Öyle düşünme şuan tamamen seni kızdırmak için öyle davranıyo sakın oyuna gelme sakin olki şaşırsın

iyi de zaten hasta kendini hatalı görmez ki

bunun ata sözü bile vardır yani

sen kendini normal bulacaksın ama genel kanı normal olmadığının yönünde olunca doktora gideceksin

bir başka konuna da yazmıştım

burdaki konularından çıktı al ve git diye

onları okuyup sonra konuşmaya başlasın doktor diye

silgi, bayılan kız, selam verilen hemşeri, düğüne davet edilenler ve bu konuuuu

Elif hani yaziyorsun ya aldatmasindan korkmuyorum diye sen cidden bizimle dalga mi geçiyorsun?
Hem aldatmasindan korkmuyorsun kendi kaybeder diyorsun hem bunlar benim gözümde aldatmadir diyorsun.
Peki dava açmak için neyi bekliyorsun?

Elif hani yaziyorsun ya aldatmasindan korkmuyorum diye sen cidden bizimle dalga mi geçiyorsun?
Hem aldatmasindan korkmuyorsun kendi kaybeder diyorsun hem bunlar benim gözümde aldatmadir diyorsun.
Peki dava açmak için neyi bekliyorsun?

adamın avukatı kadın olur diye tırsmıyorsa ben de ofiş değilim..

Neden buradaki hanımlar kendinizi yoruyorsunuz?inanın merak ediyorum hanımefendi kendine bir dünya kurmuş bu dünyanın başrolünde biricik eş ve akbaba kadınlar var.kendinize acı çektirmekten zevk alıyorsunuz sanırım.zamanı geldiğinde düşüncelerinizin boş olduğunu anlayacaksınız ama çok geç olacak.ayrıca konu Sahibi bana hiçbir şey yazmayın ben sadece sizin meselelerinize kafa patlatan hanımlara üzülüyorum

Elif seninle ilgili tek dileğim eşinden veya bir başkasından çocuk dünyaya getirmemen. Umarım ve dilerim senin gibi bir hasta ruh çocuk yapmasın. Kimse senin gibi bir anneyi hak etmez çünkü.
Bu temennim, sen gerçekten hastaysan da fakesen de geçerli. Çünkü fakesen ve bu kadar insanı böyle görmekten zevk alıyorsan da hastasın demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…