- 14 Eylül 2015
- 368
- 231
- 18
- Konu Sahibi elifff_____
-
Anlıyorum ama niye kafede çalışıuolar ki başka yer yokmuymuş
Yapmayın nolur böyle yorumlara tutunup kendini haklı görüyorBen lorenayi su bakimdan hakli buluyorum. Neredeyse her konusunu okudugumdan eski konularindaki yorumlardan bildiğim kadarıyla esi de sutten çıkmis ak kasik degil. O da kiskanc ve kisitliyor da. Dolayısıyla ikisi de madem ayni huya sahip sadece lorenanin buna uymasini beklemeyecek kendisi de uyacak. Ha adam da lorena gibi kiskanc olmasa yine onu da suclu bulurdum. Sonucta sevgililik, nisanlilik dönemlerine şahit olduk simdi de evliliklerine. Madem kiza ayak uyduramayacak ayrilsaydi, nisan surecinde de mi anlamadi sanki imkansız. Cok iyi tanıyordu lorenayi evlenmeseydi. Ki bu acidan bakip yazdım ama gerek yok çünkü zatem eşi de onun gibi kiskanc madem ona göre davransin.
Evlilik danışmanı mucize yaratmazBu arada evi falan terketme bence. Evlilikte evi terketmek veya boşanma konusunu sürekli dillendirmek yipratir ikinizi de. Sakince konus. Bu saatten sonra ta bir evlilik danışmanina gidip ikinizde kendinizi biraz degistirmeye torpulemeye çalışın ya da bunu ne o ne sen yapamayacaksaniz bi zahmet empati kursun. Senin yapmani istemeyecegi davranislarda bulunmasin o da. Anlat güzelce. O senin baska erkeklerle bu tarz konusmalarindan hoslanmiyorsa mesela ben de böyle davransam nasil senin hoşuna gitmeyecekse dogal olarak benim de hoşuma gitmiyor de.
cunku elifcigim senin de cok iyi bildigin uzere bir makale yazmak icin ortak istisare gerekir ve kutuphanelerde sessiz olunmasi gerekir. universitede odasinda yazmak istese ogrencilerden zaman kalmaz, asistani ya eve davet edecek ya asistanin evine gidecek, yahut bir kafede insan gibi oturup calisacak.
lutfen artik, seninle ilgileniliyor olmasini ve benim en azindan benzer bir ornek olmami kayda al ve bu konudaki obsesyonu bir nebze koreltelim.
Ya çok alakasız ama sizin meslek neee o kadar güzel cümleler kuruyirsunuz ki okuyrum sizin yorumları
tesekkur ederim. basin mensubuyum.
tesekkur ederim tekrardanAyy belli belli valla helal olsun ben çok beğendim fark ettim üçtür
tesekkur ederim tekrardan
bende artık gerçek olduğuna inanmıyorum. lorena çok yazdımdı sana ama artık konularına inancımı yitirttin banaKızlar gördüğünüz gibi hasta olduğunuda kabul etmiyor hala sana yardım etmeye çalışan bir kaç kişi var neyse bi zaman sonra onlarda vazgeçer bizim gibiüzülüyorum sana yardım etmek isteyenlere kk nın yarısından çoğu sana yardım etmeye çalışmıştır değişen tek bir şey yok kızlar inanmıyorsanız Lorena yazıp eski konularına bakın artık gerçek olduğunada inanmıyorum senin
Benim eşim mesleği gereği, yurtdışına çalışıyor ve müşterileri hep yabancı bayanlar, hem de afet-i devran gibiler. Fuar zamanı da fuar süresince bir sürü yabancı mankenlerle haşır-neşir olmak zorunda. Ben eşime güvendiğim için ve onu bu meslekle kabul ettiğim için, müdahale hakkım yok, çizgiyi aşmadığı sürece. Siz de bile bile lades dediğiniz bir eşi, bu kadar sıkmaya ve müdahale etmeye hak görmeyin kendiniz de. Diğer tüm arkadaşlara katılıyorum, acil tedavi şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?