Herşey bitti

Ben lorenayi su bakimdan hakli buluyorum. Neredeyse her konusunu okudugumdan eski konularindaki yorumlardan bildiğim kadarıyla esi de sutten çıkmis ak kasik degil. O da kiskanc ve kisitliyor da. Dolayısıyla ikisi de madem ayni huya sahip sadece lorenanin buna uymasini beklemeyecek kendisi de uyacak. Ha adam da lorena gibi kiskanc olmasa yine onu da suclu bulurdum. Sonucta sevgililik, nisanlilik dönemlerine şahit olduk simdi de evliliklerine. Madem kiza ayak uyduramayacak ayrilsaydi, nisan surecinde de mi anlamadi sanki imkansız. Cok iyi tanıyordu lorenayi evlenmeseydi. Ki bu acidan bakip yazdım ama gerek yok çünkü zatem eşi de onun gibi kiskanc madem ona göre davransin.

Bu arada evi falan terketme bence. Evlilikte evi terketmek veya boşanma konusunu sürekli dillendirmek yipratir ikinizi de. Sakince konus. Bu saatten sonra ta bir evlilik danışmanina gidip ikinizde kendinizi biraz degistirmeye torpulemeye çalışın ya da bunu ne o ne sen yapamayacaksaniz bi zahmet empati kursun. Senin yapmani istemeyecegi davranislarda bulunmasin o da. Anlat güzelce. O senin baska erkeklerle bu tarz konusmalarindan hoslanmiyorsa mesela ben de böyle davransam nasil senin hoşuna gitmeyecekse dogal olarak benim de hoşuma gitmiyor de.

Anlıyorum ama niye kafede çalışıuolar ki başka yer yokmuymuş

cunku elifcigim senin de cok iyi bildigin uzere bir makale yazmak icin ortak istisare gerekir ve kutuphanelerde sessiz olunmasi gerekir. universitede odasinda yazmak istese ogrencilerden zaman kalmaz, asistani ya eve davet edecek ya asistanin evine gidecek, yahut bir kafede insan gibi oturup calisacak.

lutfen artik, seninle ilgileniliyor olmasini ve benim en azindan benzer bir ornek olmami kayda al ve bu konudaki obsesyonu bir nebze koreltelim.

Yapmayın nolur böyle yorumlara tutunup kendini haklı görüyor
Eşi bu kadar değil esinin bu kadar aşırı davranış sergilediği hiçbir konu hatırlamıyorum

Evlilik danışmanı mucize yaratmaz
Psikiyatri çözebilirse cozer

Esi de konu sahibi de birbirinden inat. Esi aslinda konu sahibini alip evine goturse gidecek, bunu bekliyor ama adam bence bikmis gelmez. Herkesin de bir dayanma sIniri var, o esik enerjisi asilmis artik.
Diyelim ki inatlar yuzunden bosanma asamasina geldiler. O durumda konu sahibi evi terk ettigi icin otomatikman evlilik birlikteligini sarsmaktan suclu bulunur hakimin gozunde. Dahasi Elif elinde delil olmadigi icin adamin yaptiklarini ispatlayamaz. Esi de kiskanclik krizlerine dayanamiyorum diye iki sahit gosterse otomatikman hakli bulunur cunku kiskanclik da bosanma nedeni. Ve bosanirken en kusurlu gorulen taraf karsi tarafa tazminat oder eger karsi taraf tazminat talep ederse.
Bunlar evliligi cocuk oyuncagi saniyor. Flortle karistiriyor. Flortteki gibi nazimi ceksinler diye bekliyorlar. Oysa evlilik paylasimdir. Iyi gunde kotu gunde hayatin tum sorunlarini beraber goguslemektir. Bunlarin dertleri yok kendilerine dert yaratiyorlar.
Konu sahibi adamin icinde varsa adama at gozlugu de taksan, yapacak adam yine yapar. Bunu engelleyemezsin. Ikiniz de birbirinize guvenmiyorsaniz niye evlendiniz? Evlilik guven olmazsa yikilir. Birbirinize guvenmek zorundasiniz. Kimse kimsenin hayatini kisitlayamaz evli bile olsa. Cunku karsi taraf da insan sen de. Evlendiniz diye birbirinizin tapulu mali olmadiniz. Birbirinizi eksiklerinizle, hatalarinizla kabul etmek zorundasiniz. Flortle karistirmayin ve artik ikinizde yuvaniz icin alttan almayi ogrenin. Bu olaylar yipratir sizi ve iliskinizi. Ola ki yurutmeye karar verdiniz, gecmiste yasadiginiz bu olaylar birikir birikir ve bir gun patlak verir.
Ben bu ciftin, dilegim de yuvalarinin yikilmamasi, ailelerin de araya girerek yeniden bir araya gelecegini dusunuyorum. Sadece her ikisi de kim inadini kiracak diye bekliyor. Yalniz bu iliski bu sekilde devam ederse bu yuva eninde sonunda dagilir.
Elif hanim, size saka gelebilir ama yuva yikilmasinin acisi anlatilacak gibi degil, bence hic dusunmeyin bosanmayi. Yasamanizi da istemem. O yuzden aklinizi basiniza alin cocukluk etmeyin yuvaniza donun. Iliskinizi de gozden gecirin. Her seyde de zirt pirt baba evine donmeyin. Bunlar aleyhinize kullanilir sonra. Bosansaniz da uzulen yine siz olursunuz. Adam gider baska biriyle evlenir, siz de ispatlayamadiginiz kuruntulariniza ah vah eder durursunuz. Yapmsyin. Cocuk degilsiniz. Bir daha da iyice dusunmeden, sakinlesmeden acele kararlar vermeyin, evi terk etmek gibi.

Son düzenleme:

Ya çok alakasız ama sizin meslek neee o kadar güzel cümleler kuruyirsunuz ki okuyrum sizin yorumları

bende artık gerçek olduğuna inanmıyorum. lorena çok yazdımdı sana ama artık konularına inancımı yitirttin bana

mrhabalar
Konuyu açıp açmama kobusunda brz kararsız kaldım ama aklıma geldikçe rahatsız oluyorum belkide sizden abarttığımı duymak rahatlatır beni.

Geçen hafta alışverişe çıktık ev için ben kayınvalidem ve nişanlım gittiğimiz bi mağazada hesap ödenirken bi kız geldi kızı kv tanıyomuş, gördü işte bu kızı ve nişanlıma bak x buda bizim ordan işte hemşerimiz dedi,nişanlımda kıza dönüp öylemiii mrb dedi oda mrb dedi.bu kadar ama sinir oldum işte mişanlıma,kıza mrb demek zorunda değildi hmm öylemi diyip geçebilirdi yada mrb yı soğuk birşekilde diyip geçebilirdi sanki kız o an birşeyler dese karşılık verecek gibiydi hayır yani geçiştirerek mrb de geç.tabi ki dillendirmedim bu konuyu birşey söylemedim ama içim içimi yiyo aklıma geldikçe taktım yani.

şu konuna bak Allahaşkına. merhaba dedi diye konu açmışsın eylülde

al bir tane daha

Mrb herkese
Hemen anlatmaya başlıyım
Akşam nişanlımla görüştük düğüne az kaldığı için davetli listesini konuşuyoduk kim gelcek vs diye, herkesi saydık teker teker ama canım çok sıkıldı çünkü işyerinde ki herkes gelmesin istiyorum o ayıp olur dedi( nişanlım ünide araştırma görevlisi bende doktra yapıyorum aynı ünide kadro bekliyorum şu anda).
Bayan asistanların hepsini çağırma dedim o ayıp olur dedi sadece yeni işe giren bi kız var yeni olduğu için onu çağırmayız pek konuşmuşluğumuz yok dedi tmm dedim ama sinir oldum çünkü ayıp olur dedikleri arasında sevmediğim insanlar var onları da çağırmayalım değilmi ama!!

Ama en üzüldüğüm kısmına şimdi geliyorum şimdi nişanlımın bölümünde yükseklisans yapan öğrenciler var bir kız dört erkek onlarıda çağırayım dedi yok artık dedim hadi erkeklerle samimisin kızın ne işi var dedim.(kızdan nefret ediyorum).oda dedi ki bölümdeki bi hocanın oğlunun sünnet yemeğine gelmişti demek ki çağırıyolar hem demez mi hıcam erkek öğrencileri çağırdınız beni niye çağırmadınız diye.
Ben delirdim tabi o kadar sinirlendim ki ne demek bu yaa hesap mı sorcak sana nerde görülmüş hıcanın öğrenciyi düğününe davet ettiği dedim.
Neyse tmam dedi çağırmayız dedi madem istemiyosun.ama yok huzursuz oldum bi kere..

Sonra konu başka bi kıza geldi bu kızda yine nişanlımın bölümünde doktora yapıyo kızın düğünü olmuş nişanlımı çağırmamış ama bölümde tanıdığı nütün hocaları çağırmış dedi ki onu çağırmam o beni çağırmadı niye çağırmadı anlamadım dedi.Ben tabi buna da sinir oldum gelmiş bunu dert ediyo ya inanamıyorum sanki iş arkadaşı o kız orda öğrenci ya çağırmasın!
Yani nişanlımla aynı okuldayız hani öyle samimi filan olduğunu görmedim bu bahsettiğim kızlarla ama niye böyle davranıyo ben görmeden mi samimi oluyo noluyo bilmiyorum
Gelelim son meseleye şimdi bizim nişanlımla telefonlarımız ortadadır hep ben onunkini alır kullanırım o benimkini alır... Sosysl ağ kullanmıyoruz oda sevmiyo bi sosyal ağ var Linkedin dye bugün telinde onu gördüm açtım baktım sadece bi hoca var okuldan o bişeyler göndermiş vs bir o ekli bide amcası ama huzursuz oldum çünkü bayan resimleriçıkmış ortak bağlantınızın olabileceği kişiler diyo ama bende hiç kullanmadım daha önce bilmiyorum Acaba birileriylemi konuşuyo dye geldi aklıma bi msj filanda yoktu ama suratım asıldı kullanmanı istemiyorum dedim o da sildi ama bilmiyorum içim çok huzursuz yarın görüşüp tekrar konuşcaz

ve bir tane daha
öğrencisine silgi verdi diye olay çıkarmışsın

mrb herkese.
Konuya giriyorum hemen belkide haksız olcam ama anlatmazsam patlayabilirim.
Bugün mazeret sınavı vardı eşimin bölümünde binalarımız yakın,aradı beni işin yoksa sen dururmusun 2 öğrenci var dedi gittim yaptım sınavı 2kız öğrenci.sınav bitiminde kzlardan biri silgi verdi bana,hocam bunu az önceki asistan hoca verdi ona verirmisiniz dedi...
Sonrasını tahmin edersiniz kızdım neden silgi veriyosun diye sonuçta öğrenci o nasıl unutuyo silgiyi ya,bu da okulun yardımseveri sanki kendini sevdirmeye mi çalışıyo artık napıyosa...Alttan almadı ne var bunda diğer hocalarda veriyo insanlık yaptım dedi.
Bi daha silgi filan vermemeyi kimseye yardım etmemeyi kabul edene kadar küs kalcam aynı evde yeter artık yüz verdiği ya!
Sabah da toplantı vardı tüm bölümden asistanlar toplanıyo işte toplantıyı yapan da eşim yani koordinatör.
Bayan asistanlar bişey soruyo gülüyolar bu da yüzlerine bakıp gülüyo insan biraz ciddi olur ya lanet olsun bütün sinirlerimi bozdu

Son düzenleme:
Allah allah gerçek mi bu konular bilmiyorum ama konu sahibi biran evvel ciddi yardım almalı !!
Okudukça kendim için yardım almam gerektiğini düşünüyorum yahu sinirlerim zıplıyor gerçekten !!
Okumayayım diyorum ah ben gene okuyorum.

Çünkü hem sevdiğine güvenmek hemde özgüven böyle bir şey.

Biz bile burada artık katlanamıyoruz. Şimdi olmasa bile ilerde bu ayrılığın olması çok kuvvetli bir ihtimal.
Adam öğrencisi ile konuşmayacak mı ya? Sohbette edebilir. Ne oluyor sohbet edince? Ya benim evli hocamın evine gidip eşi hasta diye yemek yapmışlığım var. Ben sushi yapıyorum. Evlerine gidip sushi yapmışlığım var. Arkadaş gibiydik iki tanesi ile. Eşleri ile de.
Gittiğiniz bebek görme misafirliğinde bir dilim daha pasta istedi diye olay yaratmış insansın. O evin sahibi evli bir anneydi ondan neden kıskandın? Sebep sadece ògrenciler değil. Sen gerçekten normal değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…