- Konu Sahibi elifff_____
-
Çok kötü şeyler söyledi bana evden ayrılmıyım napiyim ki
Bence inattan başka birşey değil. Erkekler yalvarıp ayağına kapanmaz. Sen bilirsin.Anlatmak istemiyorum hiç ama çok kötü şeyler işte
Ben eve gelmiycem akşam dedim oda gayet tamam dedi hoşuna gitti yani
Yok böyle bişey yaşamadım
Bilmiyorum evlendik işte ama oda masum değil bu kadarını bilin yeter
Bugün bana o lafları söyleyerek bıraktı zaten.sormayın amageçmişte eşiniz ne derece hata yaptı da güveninizi sarstı bilmiyorum ama madem bu kadar güvensizdiniz neden evlendiniz? yani şu bdv'de bulunan evli insanların sorunlarına bir baksanız sizinki hiç bir şey değil ki. yok silgi vermiş yok böyle demesine izin vermeyecekti bilmem ne. bence sizin ya ciddi bir güven probleminiz var ve bunu aşamıyorsunuz ya da bir evliliği yürütebilecek durumda değilsiniz. çünkü ben açıkcası sizin burada paylaştığınız konularda eşinizde kabul edilemez bir hata ne bileyim aldatmaya teşebbüs vs bir şey göremedim. siz zaten eşinize bu şekilde güvensiz davranmaya devam ederseniz o bir gün bırakır sizi.
Yok bu olay için demiyorum ama bu olaylarda da suçluYahu gecmiste yaptigi bir hatayla hala hesabini kesmemissin.Hala masum degil diyorsun.Masum degilse hic girismeyecektin bu ise.Her defasinda pisirip pisirip onune iste bu yuzden demeyecektin.Bir ömür boyle gecer mi?Gecmeyecekte.Ya koparacaktin ipleri affetmeyip ya da hesaplasip kendi kafanda sorunu bitirip iliskine kaldigin yerden devam edecektin.Sen hala ayni yerdesin.He bu masum degili bu olay icin diyorsan kiskanclik levelin arşa degdigi icin adamda bir suc goremiyorum.
İstediğim gibi davransa tabi ki takıcak bişey bulmazdım ayrıca o gayet memnun oldu evden ayrılmama
Kız yükseklisans öğrencisi ama sınavlara giriyo bende dedim ki onun bi yetkisi yok sınavlara girmesi yanlış müdahale bile edemez.
Oda kızı savunur nitelikte konuştu.
Bayan hocayıda sabah giderken gördük ben arabaya binmiştim kadın bizim orda oturuyomuş neyse işte bunlar konuştular 5dk güldüler filan ben duyuyorum yani arabadan.
Dünkü yemek konusuda tuz biber oldu
Ben sanmıyorum hiç pişman olup söylediği şeyleri telafi edeceğini benimde midem kaldırmaz zaten bunu,o kızı korudu resmen bana karşı aklıma geldikçe midem bulanıyoSiz su konuda haklisinizdir tahminimce gecmiste guveninizi sarstigi icin sizi huzursuz ediyor herseye parliyorsunuz bu onun sucu ...gecmis gecmiste kaldi unutun ve affedin ki zaten bitmis gitmia annemin tavsiyesidir....babami zamaninda cok kiskanirmis babmda inadina uyuz edermis onu annemde birakmis haline cunku yipratir delirtir erkekler belli noktaya kadar hoslanir bundan sevgi isareti ya ama ileri versiyonlari bunlari kacirtir samimi soyluyorum hakli bile olsaniz haksiz suruma dusersiniz ...madem durum bu noktaya gelsibirkac gun kendinize zaman verin bakalim ne olacak bu sure icerisinde ne kendinizi yiyin nede ona yansitin tin mayin bacim tinmayin onemsemeyin rahat olun yapan delirsenizde yapar sakin olsanizda yapar hemen evliliginizi bitirmeyin saglikli dusunun onunlada tam tersi tarzinda konusun oda rahatlasin ki aciksin bazi seyleri kafasi rahat olsun dinlenin kiskanclikla ilgili videolar izleyin psikoloklarin mumkunse gidin yardim alin hastalik icin degil rahatlamaniz icin uzman bir bakis herzaman iyidir yatin dinlenin ne seviyorsaaniz oyle yaapin davranin du sun me yin kotu sozler soylemis pisman olacaktir sizde tabiki bazen uzaklasmak lazim yakinlasmak icin
Sakin ol bu hayatta hiç bir şey senden önemli değil kendi canına yapacağına at dışarı konuş sürekli o kadının da yaptığı doğru değil sen takma kafaya eşin seni seviyosa daha ne sende esinle konuş bir daha buna izin vermesin sende canını yormamrb herkese
Bu sabah tartıştık,annemlere gidip orada kalcam bi süre sonra nolur bilmiyorum
Nolur biraz eleştirmek yerine destek olup teselli etseniz çok kötü hissediyorum midem çok fena
Kavganın çıkış noktası;dün bi bayan asistan eşim hakkında "x e diyorum ki şu sınavdan para alıyosan nolur beni yemeğe götür banada bi faydası olsun diyorum"dedi.
Dün bi sınavda karşılaştık bu bayanla tanıştık, eşinide eşim tanıyo ama işte fırsat vermiycekti öyle söylemesine.
Tabi sadece bu konu değil,2konu daha var buna benzer.
Özet bu
Yok bu olay için demiyorum ama bu olaylarda da suçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?