Herşey bitti

Üfff eliffff ne var bunda kadın sanki köpüklü jakuzı demiş

Yemek ya yemek

Hiç tanımadığın insanla da yersin ne olacak ki ayrıca da eşin değil kadın demiş belki de sırf senin ününü duyduğu içindir

Hayat zor bunun için annenin evine gidiyorsan senin için daha zor

Destek olun diyorsun da desteğimiz yaptığının normal olmadığını söyleyip seni tedaviye yönlendirmelerden başka bir şey olamaz ki

Eşimin nereden baksan yırmı yıllık tanıdıgı bır banka muduresı var,sureklı tanısmamı ıstemısdır bır turlu kısmet olmamısdı gecenlerde gıttım zıyaretıne ve o neydı aman Allahım super mını bır elbıse,saclar topuz,makyajı,ayakkabısı anlatılır gıbı degıl top modeller halt etmıs yanında dıyebılırım,ve emın olun en ufak bır kıskanclık hıssıne kapılmadım kendısını hos sohbet ve samımı buldum şahsıyete degılde gorsellıge bakmıs olsaydım bende farklı dusunurdum belkı..

Anlatmak istemiyorum hiç ama çok kötü şeyler işte

Ben eve gelmiycem akşam dedim oda gayet tamam dedi hoşuna gitti yani

Yok böyle bişey yaşamadım
Bence inattan başka birşey değil. Erkekler yalvarıp ayağına kapanmaz. Sen bilirsin.

geçmişte eşiniz ne derece hata yaptı da güveninizi sarstı bilmiyorum ama madem bu kadar güvensizdiniz neden evlendiniz? yani şu bdv'de bulunan evli insanların sorunlarına bir baksanız sizinki hiç bir şey değil ki. yok silgi vermiş yok böyle demesine izin vermeyecekti bilmem ne. bence sizin ya ciddi bir güven probleminiz var ve bunu aşamıyorsunuz ya da bir evliliği yürütebilecek durumda değilsiniz. çünkü ben açıkcası sizin burada paylaştığınız konularda eşinizde kabul edilemez bir hata ne bileyim aldatmaya teşebbüs vs bir şey göremedim. siz zaten eşinize bu şekilde güvensiz davranmaya devam ederseniz o bir gün bırakır sizi.

İstediğim gibi davransa tabi ki takıcak bişey bulmazdım ayrıca o gayet memnun oldu evden ayrılmama

Bilmiyorum evlendik işte ama oda masum değil bu kadarını bilin yeter

Yahu gecmiste yaptigi bir hatayla hala hesabini kesmemissin.Hala masum degil diyorsun.Masum degilse hic girismeyecektin bu ise.Her defasinda pisirip pisirip onune iste bu yuzden demeyecektin.Bir ömür boyle gecer mi?Gecmeyecekte.Ya koparacaktin ipleri affetmeyip ya da hesaplasip kendi kafanda sorunu bitirip iliskine kaldigin yerden devam edecektin.Sen hala ayni yerdesin.He bu masum degili bu olay icin diyorsan kiskanclik levelin arşa degdigi icin adamda bir suc goremiyorum.

Bugün bana o lafları söyleyerek bıraktı zaten.sormayın ama

valla çok zor bir kadınsınız gerçekten,
Allah kocanızın yardımcısı olsun !
Adamı fanusa kapatsaydınız keşke olmadı öyle
Hatta sen otur ben sana bakarım de yani gerçekten normal değil davranışlarınız ,
Gerçi adam evde otursa tv 'de birşey görse ona da laf söyleyecek boyuta gelmişsiniz.

''''Çok kötü şeyler söyledi bana evden ayrılmıyım napiyim ki''''' diye yazmışsınız.

ZATEN bu adam bu davranışlarınızdan bıkmış olsa gerek ki artık söylemiştir,yılmıştır.
Yani taş olsa ÇATLAR,ne bekliyordunuz acaba .
Sizin istediğiniz otur otur ,kalk kalk resmen yönetim ilan edip kendinize göre organize ediyorsunuz adamı !

Sonrada '''''Ben eve gelmiycem akşam dedim oda gayet tamam dedi hoşuna gitti yani'''''' e adamda seçenek bırakmamışsınız ki daha ne yapsın !

Siz su konuda haklisinizdir tahminimce gecmiste guveninizi sarstigi icin sizi huzursuz ediyor herseye parliyorsunuz bu onun sucu ...gecmis gecmiste kaldi unutun ve affedin ki zaten bitmis gitmia annemin tavsiyesidir....babami zamaninda cok kiskanirmis babmda inadina uyuz edermis onu annemde birakmis haline cunku yipratir delirtir erkekler belli noktaya kadar hoslanir bundan sevgi isareti ya ama ileri versiyonlari bunlari kacirtir samimi soyluyorum hakli bile olsaniz haksiz suruma dusersiniz ...madem durum bu noktaya gelsibirkac gun kendinize zaman verin bakalim ne olacak bu sure icerisinde ne kendinizi yiyin nede ona yansitin tin mayin bacim tinmayin onemsemeyin rahat olun yapan delirsenizde yapar sakin olsanizda yapar hemen evliliginizi bitirmeyin saglikli dusunun onunlada tam tersi tarzinda konusun oda rahatlasin ki aciksin bazi seyleri kafasi rahat olsun dinlenin kiskanclikla ilgili videolar izleyin psikoloklarin mumkunse gidin yardim alin hastalik icin degil rahatlamaniz icin uzman bir bakis herzaman iyidir yatin dinlenin ne seviyorsaaniz oyle yaapin davranin du sun me yin kotu sozler soylemis pisman olacaktir sizde tabiki bazen uzaklasmak lazim yakinlasmak icin

Ay yazık adama ya
Bi de kuzu kuzu gelip günün raporunu veriyo galiba bu bana şunu dedi şu bana böyle dedi diye bnm de böyle bi sevgilim vardı o kıskançlık yaptıkça ben de yaptım ve kuskançlık seviyelerimiz gün geçtikçe arttı en son o bnm kız arkadaşımın evine gitmeme ben de onun erkek arkadaşlarıyla cafede maç izlemesine izin vermez hale geldik bunun sonu kısa net ve huzur dolu bir şekilde Ayrılık :)

Yok bu olay için demiyorum ama bu olaylarda da suçlu

İstediğim gibi davransa tabi ki takıcak bişey bulmazdım ayrıca o gayet memnun oldu evden ayrılmama

ama adam senin istediğin gibi davranmak zorunda değil sen onu çözemiyorsun.. senin çocuğun bile senin istediğin gibi davranmak zorunda değil.. ha istediğin gibi davranmasını istiyorsan bir canlının, o zaman evine köpek al..

Eee sana ne yüksek lisans öğrencisinden kız olsa ne olur erkek olsa ne olur kimsenin işine müdahale etme

Konuşup gülüşen adam asosyal değil ve olmayacak

Ben hiç tanımadığım adamların arabalarında şehir dışına gittim ne ben eşimi ne de o adam eşini aldattı

Sokakta konuştuklarında ne olmuş çok merak ettiysen kalk arabadan in ayy merak ettim neye güldünüz bana da söyle de ki sosyalleşme çayı molasında ne konuşacağım deme

İşte mesela bu yemek geyiği de muhtemelen çay molasındaki bir sohbettir

Ben sanmıyorum hiç pişman olup söylediği şeyleri telafi edeceğini benimde midem kaldırmaz zaten bunu,o kızı korudu resmen bana karşı aklıma geldikçe midem bulanıyo

Sakin ol bu hayatta hiç bir şey senden önemli değil kendi canına yapacağına at dışarı konuş sürekli o kadının da yaptığı doğru değil sen takma kafaya eşin seni seviyosa daha ne sende esinle konuş bir daha buna izin vermesin sende canını yorma

Elif elinde bir kumanda adamin ensesinde bir çip olsun istiyor.Bakislarini,kafasini cevirecegi yönü kendi belirlersin.Bir dişi yaklaştiginda elife sinyal gitsin adam gorunmez olsun.Ne guzel dunya.
Elifin evliligi bir defada sarsilmaz ama en sonunda yikilacagi aşikar.Simdiden sen de o da hatta ailelerinizde alistirsin buna kendini.

Ylisans yapan kız benden daha değerliymiş demek ki onu koruduğuna göre şimdi gitsin onun dibine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…