herşey boy mu?

merhaba kk üyeleri evet benim derdim boyla alakalı nişanlıyım ve nişanlım benden 8 cm kısa :KK43: ben uzun boylu bi bayanım.1,78 boyum onunki de 1,70 çok çok iyi anlaşıyorum beni çok seviyor.sizce bunu dert etmeli miyim herşey boy mu :KK43:(
Etmelisin. Sana bir sure sonra yoplumsal baskidan dolayi kin besleyecektir. Garanti veriyorum.

Sevmiş, sevilmişsiniz..Boy nedir Allahaskina..insanlar kolu, bacagi olmayanlara aşık olup evleniyor..yakin zamanda cok guzel bir arkadasim iki gözü görmeyen bir insanla evlendi..boy dusuneceginiz en son şey bence..

Önemli olan sevmek tabi de benim için onemli boy. Küçükken bana kendinden sen uzun sevgili koca bulamayacaksin diyorlardı :)))
Boyum 175 sevgilim 188 topuklu da giysem en fazla burnuna doğru geliyorum. Beni minigim diye seviyo bazen :D

Boyun cok cok önemli oldugunu bende sonradan anladim malesef topuklu luksum yoktu hemen hemen ayni boylardaydik benden bir iki cm de kisaydi hatta... Spor ayakkabi giymekten gina gelmisti artk... Ayrildik bitti...

Şu an sevdicegimin yaninda topukluda giyebiliyorum yuksek tabanli ayakkabilarda giyebiliyorum en guzeli bu sanirim :))) haaa birde kanatlarinin altina girebiliyorum :) tamda o güzel boynunun mesafesinde olmak cok güzel :KK36:

valla maalesef ki Türk kadınları genel olarak kısa oldukları için durumunun örneği az.
ama eminim ki, diğer toplumlarda tam böyle bir oran yoktur.

o yüzden bu olaya da diğer bir çok olay gibi bakabilirsin.
genel olarak toplum kendinden olmayanı eksik görür ve o şekilde dedikodusunu yapar. yüzüne de söyleyen olur yakışmıyorsun diye, arkandan da konuşan olur.
ama sen buna ne kadar takacağına karar vereceksin.

konu başka bir şey de olabilirdi.
o yüzden senin savaşın boyla vs değil, toplumla :)
hadi başarılar.

ben de bir arkadaşa katılıyorum, bence çok estetik kadının daha uzun oluşu.

ben kısagillerdenim ama, yapacak bir şey yok.

Back
X