• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hersey bugün son buldu

Seldos47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
379
113
103
Kızlar merhabalar anlatmakla anlatmamak arasında kaldım 22 yaşındayım 8 aydır konuştuğum bi insan vardı ilk zamanlar hersey güzeldi hatta hala güzel calismiyordu lise mezunuydu benim le ise üniversite de tanıştı üniversite ye yakın bir yerde ikamet ediyordu arkadaş tavsiye si ile görüştük bizim orda da yazligimiz vardı üniversite çevresinde arkadaşlarıma sordum iyi insan dedi tanıyan bi kişi çıkmış ti oysa çevredendi o kızın da ortaokul arkadaşı diye neyse benle tanisirken de bos tu askerliği tecil ettirmisti yeni yapmış gelmişti o yüzden 24 yaşında askerden dönmüş benmle ciddi düşündüğünü söyleyip güvenlik sertifika si Aldi ise girdi biz 3 aylık konusurken hergün görüştük cafelerde oturduk arkadaslarimizla hiç yanlız bırakmadı beni beraber ağladıkk bana Kıyamadi hastalandim beni yurttan aldirtti hastanede başımda bile durdu kan rajatsozligim vardi hapini kullandinmi diye soruyordu 3 ay tedavim bitene kadar simdi üniversite m bitti oda ise girdi ayri segirlerdeyiz 2 saat mesafeli . Onun buldugu is uzaktı ailesinden ayrı kalacaktı ailesinin yanina tek cumartesi pazar geliyor akrabasinda kalıyor çalıştığı ilcede odaya tikali çıkmıyor arada çarşıya iniyor hep beni arıyor ama olduğu yere gidince yani ailesinin yanına arkadaşlarının yanına diyeyim beni unutuyor.... kavgaya yer arar oldu sanki benle inatlasiyor bense üniversite de 3 ay hep yanyana olduktan sonra gitmisyi yani mart ayinda is icin baska ilceye bende 3 ay tek kaldım ama onun olduğu semte gittim hafta da 2 kere cumartesi pazarda o geliyordu yalnız birakmiyodum uzulmesin diye ama üniversite m bitti geldim ailesiyle tanışmam için çağırdı beni ama kendisi çok Asabi artık vazgecmem gerektiğini anladım biz bi AVM ye gittik gezmeyi seven biri değilim gel bakalım bi dedim bekleme mız gerekiyor du birini bi saat zaman geçsin diye oda milletin önünde bağırdı ya almiycan niye giriyoruz falan bende üzüldüm sonra geldi Özür diledi bi konu oluyor tartışma konusu başım ağrıyor diyo onda bu huy var sorun cozemiyorux sanki sus tamam kapa şunu ama sorun olcak bişey karsimiza cikicak dün pazardi evden döndü bana yazmadı sinirlenmış asabiya noldu dedim sen yazmadın dedi ben de dedim arkadaşınla bulusucaaktinn sen bana haber vermen gerek inatlasma dedim bende ,,,,normal de sevmem ve Asabi yapim vardı onla yendim ben buyum dedi napim dedi böyle 15 gündür kavga oldu gel tanış diyo yalvariyor kavga olmasın diye bi anda o zaman bitsin guvenmiyomusun diyo sıkma diyo bişey de demiyorum cumartesi pazar ara de burdayım yazma istersen dedim ama olmuyo napmaliyim bide bana son Mesaj pişman olucaksin diyo ben Bi yerde olsam eve geldim vs derdim okudugnuz için teşekkür ederim yszmiycaktim cekindim ama emek var ortada

Son düzenleme:
Ya kusura bakmayin yazarken bile Ağlıyorum toparliyamadim tam hiç bişeyi tecil ettirmiş o yüzden 24 yaşında geldi askerden çok kırıldım ben çok Üzgünüm suan

Benim beyin felç bu nasıl yazı :kızgın:
Kusura bakma hızlı hızlı yazdım üzülerek cesaretimi toparladimda lakin bidaha dönüp okuyamadim içimden geldiği gibi baktım şimdi okudum baya devrik cumeller de olmuş üyeliğimi silsem artık napsam bilmiyorum inatlasiyor benimle ben yaparım yazmazsan yazmam yazicaksin ben bi yerde olsam da sen yaz diyor

Ya kusura bakmayin yazarken bile Ağlıyorum toparliyamadim tam hiç bişeyi tecil ettirmiş o yüzden 24 yaşında geldi askerden çok kırıldım ben çok Üzgünüm suan
Canim bence mutlu etmiyorsa zorlama

Evet lise mezunu üniversite ye 1.2 ay gidip bırakmış o çevrede oturduğu icin arkadaş vesile oldu iyi insan diye tanidikmista arkadaşım içine kapanik bi insandı herseyden bunalan

Burcin kardes cok tuhaf anlatiyorsun.
Valla bu iletinde bile iki cumlen var ama iki dakikadir anlam veremeyecegim kadar karisik.
Sevgilin miydi icine kapanik olan?

Bir de asabiymis kavga falan etmissiniz ve ayrilmissiniz bu mudur?
Simdi de ailemle tanis diyor galiba.
Yani olay boyleyse bence bir resti cek.
Ben sinirli insanlari sevmem, dilinin de ayari yok belli ki.
Bir dusun tasin.

Canim bence mutlu etmiyorsa zorlama
Canim güzel bir mesaj için teşekkür ederim öncelikle hep bana kızıyor bende artık ne diyim yani olmuyosa olmuyor onca hayal vardı yaşadığımız yer 2 saatlik uzaklıkta hani otobüs seferiyle de gidilir ama çok sinirli ve inatçı dua oku diyorum onuda yapmıyor hep Asabi büyümüş bende Asabi yim yani elbet karşıma iyiler çıkar diye düşündüm

Burcin kardes cok tuhaf anlatiyorsun.
Valla bu iletinde bile iki cumlen var ama iki dakikadir anlam veremeyecegim kadar karisik.
Sevgilin miydi icine kapanik olan?

Bir de asabiymis kavga falan etmissiniz ve ayrilmissiniz bu mudur?
Simdi de ailemle tanis diyor galiba.
Yani olay boyleyse bence bir resti cek.
Ben sinirli insanlari sevmem, dilinin de ayari yok belli ki.
Bir dusun tasin.
Evet kardeşim o içine kapanık bir laf diyorum onu hemen olumsuz a çekiyor ben kirilsam öf ya ona mi kırıldın diyor
Bende sinir sevmiyorum defalarca uyardı ne sinir ne inat ilişki de olmaz diye bi mağazaya girsek hadi çık çık almiycaksin diyo ne kadar beni sevse de laflar i ağır diyorum kendimi bazen suçluyorum sevdi bıraktım diye 2 hafta önce de böyle oldu sonra aksam mesaj attı yapamıyorum sensiz diye yalnız kalınca aklına geliyorum suan başka ilçe de yaşıyor arabasıyla arkadaşıyla eve cikacakmis o zaman arkadaşı olucak yanında beni hiç sormaz o zaman diyorum

Evet kardeşim o içine kapanık bir laf diyorum onu hemen olumsuz a çekiyor ben kirilsam öf ya ona mi kırıldın diyor
Bende sinir sevmiyorum defalarca uyardı ne sinir ne inat ilişki de olmaz diye bi mağazaya girsek hadi çık çık almiycaksin diyo ne kadar beni sevse de laflar i ağır diyorum kendimi bazen suçluyorum sevdi bıraktım diye 2 hafta önce de böyle oldu sonra aksam mesaj attı yapamıyorum sensiz diye yalnız kalınca aklına geliyorum suan başka ilçe de yaşıyor arabasıyla arkadaşıyla eve cikacakmis o zaman arkadaşı olucak yanında beni hiç sormaz o zaman diyorum
Hep yazdı Allaha Şükür güvenlik işi olduğu için oturuyor sakin bi banka da çalışıyor ama çok konussak ne yazar hemen laf diyor ailemin durumu iyi ben sadace dedim ev almamiz için çalış et sen ev olmasa evlenmiycekmisin diyo Hâlbuki ev arsa var dedim bana degil kendine yap ileride yine lazım olucak bişey demiyorum hedef koy kendine dedm

bence bir düzenle yazını
sen bildiğin için olayları sana anlaşılır geliyordur da çok karmaşık olmuş

Canim güzel bir mesaj için teşekkür ederim öncelikle hep bana kızıyor bende artık ne diyim yani olmuyosa olmuyor onca hayal vardı yaşadığımız yer 2 saatlik uzaklıkta hani otobüs seferiyle de gidilir ama çok sinirli ve inatçı dua oku diyorum onuda yapmıyor hep Asabi büyümüş bende Asabi yim yani elbet karşıma iyiler çıkar diye düşündüm
Ya yaşadığın şeyleri büyütme her sevgilinin yaşadığı şeyler.
Başkasıyla da bunu yasayacaksin
Ayrılık gitsin en fazla 1 sene üzülürsün

Back
X