• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hersey bugün son buldu

Canim ben seninle dalga gecmedim arkadasa takildim olayin senle alakasi yok inan ki
bir önceki mesajımda da yazdim bir konu acmak istediğinde kendini anlatamayacagini düşünüyorsan ozelden ingilizce yaz ben tercume eder, sana yardimci olurum bu konuda samimiyim
Kusura bakmayın ben bir an sizde dalga geçtiniz sandim

Üniversite okudun mezun oldun!!yazıya bak!!
Relax ol bir sakin belli ki seviyorsun tanışma faslı girince tedirgin oldun aslında o da tedirgin olmuş belli ki
Bak şunu söyleyeyim öküzle evlilik olmuyor olsa da Mutlu olunmuyor
Çok seviyorsun ama çok da Can'ın yanıyor :( bilmem anlatabildim mi ??

Teşekkür ederim size yardımlarınız için zorlandim zaten anlatirken
Ben burada yardimci olma amacli yazdim diğer konu senin dil bilginle dalga geçmek değil, arkadaşa takilmak sadece
Bu forumda biz eski uyeler az bucuk birbirimizi taniyoruz. Yuz yuze olmasa da üslup olarak ;) sen alinma gucenme
Dil konusunda sorun yasaman normal, biz anlayabildigimiz ölçüde sana yardimci oluruz merak etme ;)

Ozur
Ilk sayfayı okudum anladigim kadariyla yazacağım
Bu adamin ofke kontrolü yok bas basayken kizsa tamam ama avmde bağırmak nedir yaa herkesin icinde?
Sirf hastayken yaninda oldu diye herseyi sineye mi cekmek lazim?
Onunkisi emekse sen de emek vermissindir illa ki
Simdi ofkesinin bir sebebi ezikligi bence
Son mesajda icine kapanik demissin
Masallah sana hic sessiz kalmamis
Ezik erkek sendromu diyorum ben :KK66:
Sessiz icine kapanik ama lise mezunu olarak üniversite mezunu kizla çıktığı icin erkekligine zeval gelme korkusu yaşadığı icin senin üzerinde ustunluk kurmaya calisiyor
Boyle bir tipi cekmek istiyorsan devam et
Bir de ailesiyle tanismak icin neden ayagina çağırıyor? Ben sevgiliyken aileyle tanışmaya sıcak bakmiyorum. Siz once kendi aranizdaki sorunları aşın, ondan sonra iş evlilik asamasina gelirse; karşılıklı ailelerle tanışırsiniz :KK66:
Özrü dilerim ilk mesajı okuyamadim bende öyle düşünüyorum işte eziklik ten korkarak bana baskı kuruyor ee ben de onu hiç ezmedim anlamsız geldi ama ne diyim ben onu kabil etmiş ken öyle o beni küçük düşüru yor

Tesk
Ben burada yardimci olma amacli yazdim diğer konu senin dil bilginle dalga geçmek değil, arkadaşa takilmak sadece
Bu forumda biz eski uyeler az bucuk birbirimizi taniyoruz. Yuz yuze olmasa da üslup olarak :KK66: sen alinma gucenme
Dil konusunda sorun yasaman normal, biz anlayabildigimiz ölçüde sana yardimci oluruz merak etme :KK66:[/QUOTE
Teşekkür ederim size yardimlariniz için :)

Üniversite okudun mezun oldun!!yazıya bak!!
Relax ol bir sakin belli ki seviyorsun tanışma faslı girince tedirgin oldun aslında o da tedirgin olmuş belli ki
Bak şunu söyleyeyim öküzle evlilik olmuyor olsa da Mutlu olunmuyor
Çok seviyorsun ama çok da Can'ın yanıyor :KK43: bilmem anlatabildim mi ??
Anladım ben evet teşekkürler napalım bitti artık sürekli ezilmek istemem 1 ay denedim bu hareketlerini hafta da 3 kez kavgayla a

Ozur

Özrü dilerim ilk mesajı okuyamadim bende öyle düşünüyorum işte eziklik ten korkarak bana baskı kuruyor ee ben de onu hiç ezmedim anlamsız geldi ama ne diyim ben onu kabil etmiş ken öyle o beni küçük düşüru yor
iste sen onu oldugu gibi kabul etmissin ama o edememis bunun ezikligini de ofkeyle disa vuruyor
Hala bir umut var diyorsan al karsina konus bak ben boyle üzülüyorum, sana deger veriyorum, bana herkesin icinde bagirmandan memnun degilim kendini duzelt
Sorun benim üniversite olmam, senin lise mezunu olman mi diye de acikca sor

iste sen onu oldugu gibi kabul etmissin ama o edememis bunun ezikligini de ofkeyle disa vuruyor
Hala bir umut var diyorsan al karsina konus bak ben boyle üzülüyorum, sana deger veriyorum, bana herkesin icinde bagirmandan memnun degilim kendini duzelt
Sorun benim üniversite olmam, senin lise mezunu olman mi diye de acikca sor
Bu sefer yine kiziyor işte boşversene bitirdim ben ben ezilmem onun karşısında daha

Walla canim ciddi dusunuyosan bosver dusunme cunku bu insan senle su anda boyle kedi kopek gibiyse evlenince omrunu yer bitirir yol yakinken ayril

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Ayrı şehirlere düştüğünüz an bitmiş bence olay.

Back
X