Gitmeyi dusunuyorum cunku başedemez hale geldim burada dertlesmek açilmak istiyorum sadecehepimiz yaşıyoruz bu tarz şeyleri ve tüketiyor evet kendimden biliyorum.
keşke bir uzmana gitseniz bence çok faydalı olur.
Tatlim birakma kendini lutfen guclu ol hepimizin dertleri var.Umarim oyle olur cok yorgunum cok bezginim
Cok sıkmısım kendimi tüm bitiktirdiklerim çıkıyor belki de.Tatlim birakma kendini lutfen guclu ol hepimizin dertleri var.
Aynen oyle birikimler su yuzeyine cikiyor simdi..bosandin birde buda zor geldi sana..zamana birak acele etme hepsi gececek insallah.Cok sıkmısım kendimi tüm bitiktirdiklerim çıkıyor belki de.
Biliyorum derdi olmayan yok ama bana agir geldi
bende kaldıramıyorum artık kaç yıldır gitmeyeyim kendim aşabilirim belki diye çabaladım ama maalesef olmadıCok sıkmısım kendimi tüm bitiktirdiklerim çıkıyor belki de.
Biliyorum derdi olmayan yok ama bana agir geldi
psikologlar sizi anlamak için orada. Bunun için eğitim alıyorlar. Ama şunu aklınızdan çıkarmayın her mesleğin iyi ve kötü örnekleri olabiliyor. Gittiğiniz psikolog sizi anlamayabilir. Bel ağrısıyla doktora gittiniz doktor bişey olmaz ya diye gönderse başka doktora gidersiniz. İnsanlar psikologlarda böyle durumla karşılaşınca gittim anlamadı işte diye bırakıyor. Böyle yapmayın. Güvendiğiniz biri olmazsa terapi ise yaramaz.Destege ihtiyacim var farkindayim ama bu eski gücümü toplamaya yeter mi bilemiyorum.yada psikolaga kendimi duzgun ifade edebilir miyim ?
Insallah...tabi herseyin bi alisma sureci oluyor kolay degilnbazi seylerAynen oyle birikimler su yuzeyine cikiyor simdi..bosandin birde buda zor geldi sana..zamana birak acele etme hepsi gececek insallah.
Umarim faydasini gorursun tabi bende hayattan zevk almadan yasamak cok zor oluyorbende kaldıramıyorum artık kaç yıldır gitmeyeyim kendim aşabilirim belki diye çabaladım ama maalesef olmadı
son zamanlarda neredeyse hiç konuşmamaya filan başladım daha bir dolu olumsuz düşünce tavır nihayetinde psikologdan randevu aldım haftaya gideceğim umarım faydalı olur
Umarim iyi ve kendimi açabilecegim birini bulabilirim kendimi yakin hissetmezsem zaten anlatamampsikologlar sizi anlamak için orada. Bunun için eğitim alıyorlar. Ama şunu aklınızdan çıkarmayın her mesleğin iyi ve kötü örnekleri olabiliyor. Gittiğiniz psikolog sizi anlamayabilir. Bel ağrısıyla doktora gittiniz doktor bişey olmaz ya diye gönderse başka doktora gidersiniz. İnsanlar psikologlarda böyle durumla karşılaşınca gittim anlamadı işte diye bırakıyor. Böyle yapmayın. Güvendiğiniz biri olmazsa terapi ise yaramaz.
Yapmayin allah aşkina yerin dibine falan girmenize yok☺ siz de bunalmissiniz ve evladiniza sıgınmıssınız bunda hiç bir sey yokValla konu içeriğini okumadan yazmıştım yorumumu başlık ağır geliyor olunca okumadan direk yorum yaptım yapmaz olaydım bosanmissaniz çok sevilip seveceğiniz birini nasip etsin Rabbim. Sonra da hayırlı bir evlat. Yerin dibine girdim ordan yazıyorum nispet olarak yazmamistim gerçekten okumadım özür dilerim
Canım anlattığın kadarıyla "Kaygı Bozukluğu" başlangıcındasın. Sakin olmalısın. Biz ne yaparsak yapalım olacak olana mani olamıyoruz ve her şey insanlar için. Güçlü olmaktan başka çaremiz yok ve en güzel zamanlarını böyle kaygılanarak geçirme lütfen. Bir uzmandan yardım alabilirsin. Allah yardımcın olsun.33 yasindayim kadin hastaligimdan dolayi iki ameliyat geçirdim o dönemler benim için çok zordu.ailem bi takim sınavlardan geçti maddi kayiplarimiz oldu.daha sonra evlendim sevdigim bekledigim adamdi umdugumu bulamadim mutsuz oldum çocuk sahibi olamadim kisacasi neyi tuttuysam elimde kaldi hatta parcalandi.eskiden güçlü bi insandim şimdi ise o güçlü hallerimden hic bisey kalmadi.
Aksine korkaklastim herseyden korkar hale geldim .en basiti bu aralar diş sagligimla ilgili problemler var disim kirildi ve tedavi sureci var tüm detaylarini düşünüyorum o bile bi kaygi kaynagi benim icin bu olay bile beni depresif yapti.
Hersey kaygi kaynagi haline gelebiliyor ornegin babam telefonu acmayinca direk aklima kotu seyler geliyor.
Sonuć da hayat bu basimiza hersey gelebilir ama ben bunlara hazirlikli degilim bunu anladim eskiden boyle degildim. korkuyorum bu hayatla baş edememe hallerimden sevmiyorum bu hallerimi yaşadigi olaylardan sonra benim gibi olan var mi nasil başa çikiyorsunuz tavsiyeleriniz var mi rahatlamaya ihtiyacim var.
Hayatim iskambil kagidindan yapilmis bi ev gibi en ufak bi temasta her sey yerle bir oluyor....
Çok sagol umarim biraz da olsa bu halimden kurtulur gücümü toplarimCanım anlattığın kadarıyla "Kaygı Bozukluğu" başlangıcındasın. Sakin olmalısın. Biz ne yaparsak yapalım olacak olana mani olamıyoruz ve her şey insanlar için. Güçlü olmaktan başka çaremiz yok ve en güzel zamanlarını böyle kaygılanarak geçirme lütfen. Bir uzmandan yardım alabilirsin. Allah yardımcın olsun.
Belki bi psikolog lazım size?33 yasindayim kadin hastaligimdan dolayi iki ameliyat geçirdim o dönemler benim için çok zordu.ailem bi takim sınavlardan geçti maddi kayiplarimiz oldu.daha sonra evlendim sevdigim bekledigim adamdi umdugumu bulamadim mutsuz oldum çocuk sahibi olamadim kisacasi neyi tuttuysam elimde kaldi hatta parcalandi.eskiden güçlü bi insandim şimdi ise o güçlü hallerimden hic bisey kalmadi.
Aksine korkaklastim herseyden korkar hale geldim .en basiti bu aralar diş sagligimla ilgili problemler var disim kirildi ve tedavi sureci var tüm detaylarini düşünüyorum o bile bi kaygi kaynagi benim icin bu olay bile beni depresif yapti.
Hersey kaygi kaynagi haline gelebiliyor ornegin babam telefonu acmayinca direk aklima kotu seyler geliyor.
Sonuć da hayat bu basimiza hersey gelebilir ama ben bunlara hazirlikli degilim bunu anladim eskiden boyle degildim. korkuyorum bu hayatla baş edememe hallerimden sevmiyorum bu hallerimi yaşadigi olaylardan sonra benim gibi olan var mi nasil başa çikiyorsunuz tavsiyeleriniz var mi rahatlamaya ihtiyacim var.
Hayatim iskambil kagidindan yapilmis bi ev gibi en ufak bi temasta her sey yerle bir oluyor....
Evet lazim belki biraz olsun ferahlarim araştiracagim ozele gitmek istiyorum ama baska masraflarimda cikti o yuzden biraz ileri aldimBelki bi psikolog lazım size?
Evet lazim belki biraz olsun ferahlarim araştiracagim ozele gitmek istiyorum ama baska masraflarimda cikti o yuzden biraz ileri aldim
nasılsın?Evet destege ihtiyacim var farkindayim.hersey duzelir mi bilmiyorum ama hayat karsisinda daha dirayetli olmak istiyorum
Iyi olmaya çalisiyorum yeni hayatima alişmaya çalisiyorum 6 seneden sonra kolay olmuyor bazi seyler çalisiyirum yaza sehir degistirmeyi düşünüyorum.kv ve eşim yaşiyorlar eşim halen yaşadigimiz evde devam ediyor.ev kapanmadi ve pişman....nasılsın?
eski eşin kv yaşıyorlar mı?
inşallah çok mutlu olacaksın. ben inanıyorum.Iyi olmaya çalisiyorum yeni hayatima alişmaya çalisiyorum 6 seneden sonra kolay olmuyor bazi seyler çalisiyirum yaza sehir degistirmeyi düşünüyorum.kv ve eşim yaşiyorlar eşim halen yaşadigimiz evde devam ediyor.ev kapanmadi ve pişman....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?