Herşey çok kötü gidiyor :(

Evlenme meraklisi nasil bir sifattir ya her genç kizin hayalidir mutlu bir yuva bence oncelikle pozitif bakarak baslasin bugun olmadi die uzuldune yarin iyiki olmamis dersin dusunki hatta bence oyle esin olacak o Adam henüz karsina cikmadiki bunlara kismet olmuyorsun mutlu ve enerji dolu ol yoksa bu karamsarlik her kiside ayni tepkiyi vermene neden olur nasilsa buda kacacak diyip sen yakinlasmassin ve normal hayatinida etkilersin
Teşekkür ederim daha dikkat edeceğim artık

Koca çok matah birşey değil o kadar kasmayın, evlilikte mutluluk kaynağı değil. Ben sizin kafanızdaki bir arkadaşıma bir gün aile mahkemelerininn duruşma günü önünde bekle insanları gözlem yap, o çok istediğin evlilik insanları ne hallere sokuyor gör demiştim, sözümü dinlemiş, uzun nir süre o taliplerini geri çevirdi daha sonra tam kafama yatan biri olsun diye. Çünkü önemli olan doğru insanla evlilik. Kendinize illa bir erkek tarafından sahiplenilmesi gereken bir mal muamelesi yapmayın. Bakın erkekler avcıdır ve hep kaçanın peşindedir. Kimse sürekli evlilik beklentisi ile konuşan biri ile olmak istemez. Önce siz değerlisiniz bunun bir farkına varın. Ciddi anlamda sizin gibi iş güç sahibi eğitimli kadınların, koca bulamadım mevalinden açtığı konuları görünce üzülüyorum. Yani mutluluğunuz bir adamın hayatınızda olmasına mı bağlı, bakın bu kafa yapısı ile görücü falan bir şekilde evlenseniz bile büyük ihtimal ya aldatılır ya da kötü muameleye maruz kalırsınız. Erkek hayatında olan kadının gitmesinden çekinmeli, kendine muhtaç olmadığını görmeli ki ayağını denk alsın. Öncelikle bence yapmanız gereken şey kendinizin farkına varın, ne yapmak sizi mıtlu ediyorsa onu yapın. Normal erkek arkadaşlarınız olsun. Öyle hayatınıza giren adamlara potansiyel koca adayı gözüyle bakmaktan vazgeçin. Tek başına mutlu olduğun an seninle mutlu olmak isteyen birini de bulursun
Haklısınız bunu hissettirince kaçıyorlar işte böyle düşünsem bile hissettirmemeliyim bakalım bundan sonra daha dikkat edeceğim bunlara

İyi geceler kızlar...
O kadar kötüyüm ki.. Geçen görücü gelmişti konu açmıştım hatırlayanlarınız vardır. Evet ses çıkmadı ama ben esas bu olayla ilgili değil daha önce de yaşadığım için bu kadar çok kırgınım ve üzgünüm. Şimdiye kadar erkek arkadaşlarım oldu ama iş ciddiyete binince kaçtılar. Hep gezmek tozmak hiçbiri evlenmek istemedi benimle. Acaba çok mu iticiyim diyorum neden kimse beni istemiyor? Geçen sene de bir çocukla tanıştırıldım biz evet deseydik aileler tanışacaktı. Ondan da red cevabı aldım. Hatta biri daha vardı önce biz tanıştık yok dedi beğenmedi. Evlenecek kız değilim herhalde artık böyle düşünüyorum. Çok kafama takıyorum bu işi. Bir türlü ciddi düşünen gelmiyor. Evlenme meraklısı diyenleriniz olacaktır ama olay bu değil. Değersiz hissediyorum kendimi. Moralim çok bozuk kızlar sadece sizinle dertleşmek istedim. :KK12::KK12:
Boşver hiç evlenme . Evlenince daha değersiz hissedersen daha m i iyi hayırlı kisii karşına çıkar inşallah .. seni gerçekten seven

Ilişkiye başlarken amacınız evlilik olmasa, yani iyi vakit geçirmeye karşınızdakini tanımaya çalışın. Hatta evlilik düşüncesini atın kafanızdan. Rahat olun. Belli ki ürkütücü geliyorsunuz karşınızdakine.

İyi geceler kızlar...
O kadar kötüyüm ki.. Geçen görücü gelmişti konu açmıştım hatırlayanlarınız vardır. Evet ses çıkmadı ama ben esas bu olayla ilgili değil daha önce de yaşadığım için bu kadar çok kırgınım ve üzgünüm. Şimdiye kadar erkek arkadaşlarım oldu ama iş ciddiyete binince kaçtılar. Hep gezmek tozmak hiçbiri evlenmek istemedi benimle. Acaba çok mu iticiyim diyorum neden kimse beni istemiyor? Geçen sene de bir çocukla tanıştırıldım biz evet deseydik aileler tanışacaktı. Ondan da red cevabı aldım. Hatta biri daha vardı önce biz tanıştık yok dedi beğenmedi. Evlenecek kız değilim herhalde artık böyle düşünüyorum. Çok kafama takıyorum bu işi. Bir türlü ciddi düşünen gelmiyor. Evlenme meraklısı diyenleriniz olacaktır ama olay bu değil. Değersiz hissediyorum kendimi. Moralim çok bozuk kızlar sadece sizinle dertleşmek istedim. :KK12::KK12:
erkekler evlenmek istemiyor gezip tozup yiyip içip öpüşüp sevişmek istiyorlar...bir çiçekle bahar olmaz diyorlar..evliliği çoook ileri yaşlarda yapmak istiyorlar..hani elden ayaktan düşüp kendine baktırmak için..birde günümüzde evlilikler çabuk bitiyor en ufak sorunda çiftler soluğu mahkemede alıyor..düğün masraflı oluyor türkiyede..neden masraf yapayım ki diyorlar.belki bundandır kaçmalarının nedeni..

Back
X