Koca çok matah birşey değil o kadar kasmayın, evlilikte mutluluk kaynağı değil. Ben sizin kafanızdaki bir arkadaşıma bir gün aile mahkemelerininn duruşma günü önünde bekle insanları gözlem yap, o çok istediğin evlilik insanları ne hallere sokuyor gör demiştim, sözümü dinlemiş, uzun nir süre o taliplerini geri çevirdi daha sonra tam kafama yatan biri olsun diye. Çünkü önemli olan doğru insanla evlilik. Kendinize illa bir erkek tarafından sahiplenilmesi gereken bir mal muamelesi yapmayın. Bakın erkekler avcıdır ve hep kaçanın peşindedir. Kimse sürekli evlilik beklentisi ile konuşan biri ile olmak istemez. Önce siz değerlisiniz bunun bir farkına varın. Ciddi anlamda sizin gibi iş güç sahibi eğitimli kadınların, koca bulamadım mevalinden açtığı konuları görünce üzülüyorum. Yani mutluluğunuz bir adamın hayatınızda olmasına mı bağlı, bakın bu kafa yapısı ile görücü falan bir şekilde evlenseniz bile büyük ihtimal ya aldatılır ya da kötü muameleye maruz kalırsınız. Erkek hayatında olan kadının gitmesinden çekinmeli, kendine muhtaç olmadığını görmeli ki ayağını denk alsın. Öncelikle bence yapmanız gereken şey kendinizin farkına varın, ne yapmak sizi mıtlu ediyorsa onu yapın. Normal erkek arkadaşlarınız olsun. Öyle hayatınıza giren adamlara potansiyel koca adayı gözüyle bakmaktan vazgeçin. Tek başına mutlu olduğun an seninle mutlu olmak isteyen birini de bulursun