- Konu Sahibi Pinkrose14141
İstemediler dediğinize göre konusu açılıyor. Acaba çok mu ısrarcı davranıyorsunuz. Hani "ne zaman evleniriz" gibi şeyler mi soruyorsunuz ?Tanıştım tabi erkek arkadaşlarım da istemediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemediler dediğinize göre konusu açılıyor. Acaba çok mu ısrarcı davranıyorsunuz. Hani "ne zaman evleniriz" gibi şeyler mi soruyorsunuz ?Tanıştım tabi erkek arkadaşlarım da istemediler
Evet soruyorum ne yalan söyleyeyim. Ama isteyen kişi bundan etkilenir mi kiİstemediler dediğinize göre konusu açılıyor. Acaba çok mu ısrarcı davranıyorsunuz. Hani "ne zaman evleniriz" gibi şeyler mi soruyorsunuz ?
Bu fikri kafamdan atsam çok iyi olacak da işte..Bu işler güzelliğe vs bakmıyo bence evliliğe aşırı meraklı durman kaçırıyor olabilir
İnan güzelim dünyanın sonu değil, sor bakalım evlilere bekarlık dönemine gitmek ister mi istemez mi, yani tadını çıkar kendine zehir etmeBen de inansam keşke![]()
E o zaman konuşmayıp öylece oturup konuşmazsanız nasıl anlaşacaksınızBakımlıyım ama demek ki güzel değilim sıkıcıyım doğru konuşmayı pek sevmiyorum
Evet soruyorum ne yalan söyleyeyim. Ama isteyen kişi bundan etkilenir mi ki
Konuşuyoruz da kasılıyorum çoğunluklaE o zaman konuşmayıp öylece oturup konuşmazsanız nasıl anlaşacaksınız
Merhaba nasılsın demekle mi kalıyor
Hiçmi kendinizden bahsedip karşınızdakinden bişeyler konuşmuyorsunuz
O kadar haklısınız ki ama benim derdim değersiz hissetmek bilmiyorumİnan güzelim dünyanın sonu değil, sor bakalım evlilere bekarlık dönemine gitmek ister mi istemez mi, yani tadını çıkar kendine zehir etme
Tabi ki de etkilenir. Hele de erkekler. Toplum onlara daha çok kaçanı kovalama rolü veriyor. Aptalca ama öyle.Evet soruyorum ne yalan söyleyeyim. Ama isteyen kişi bundan etkilenir mi ki
İşte karşındaki insan da bu tavrınızdan istemiyor olabilirKonuşuyoruz da kasılıyorum çoğunlukla
Çalışıyormusunuz, kendi paranızı kazanmak özgüveni çok arttırıyor, çok daraldınız çıkın kendinize yeni ciciler alın, bir güzel çıkın kahve içmelere, kafanızı dinleyin, değersiz hissetmek için size öyle hissettiren biri olması gerekir, bu bilinçaltınızın mutsuzluğunuza uydurduğu kılıf, sayısız sevgilisi olmuş bir kadın olarak söylüyorum keşke hiç sevgilim olmasaydı keske onların zararlarından korunsaydım, eşimde bana öyle diz çöküp evlenme teklifi falan etmedi o filmlerde sadece, kocaman bir gülümseyin ve özgüveninizi yükseltin kimseyi umursamayın mutlu olmaya bakın, siz kendinizi sevmezseniz başkası sevmez demi, sizi sevende hayatını sizinle birleştirir.O kadar haklısınız ki ama benim derdim değersiz hissetmek bilmiyorum![]()
Öğretmenim evet sosyal değilim haklısınızİşte karşındaki insan da bu tavrınızdan istemiyor olabilir
Çalıyormusun evdemisin
Sosyal çevren arkadaşların yokmu
Yazdıklarından sanki seni bu biraz muhafazakar gördüm tabiki kişilikle de alakalı olabilir
Öğretmenim.Çalışıyormusunuz, kendi paranızı kazanmak özgüveni çok arttırıyor, çok daraldınız çıkın kendinize yeni ciciler alın, bir güzel çıkın kahve içmelere, kafanızı dinleyin, değersiz hissetmek için size öyle hissettiren biri olması gerekir, bu bilinçaltınızın mutsuzluğunuza uydurduğu kılıf, sayısız sevgilisi olmuş bir kadın olarak söylüyorum keşke hiç sevgilim olmasaydı keske onların zararlarından korunsaydım, eşimde bana öyle diz çöküp evlenme teklifi falan etmedi o filmlerde sadece, kocaman bir gülümseyin ve özgüveninizi yükseltin kimseyi umursamayın mutlu olmaya bakın, siz kendinizi sevmezseniz başkası sevmez demi, sizi sevende hayatını sizinle birleştirir.
Şaşırdım :))Öğretmenim evet sosyal değilim haklısınız
Ne güzel mesleğiniz de var, bence hiç üzülmeyin, acaba siz mi seçicisiniz ondan mı kaçıyorlar aklıma bu geldiÖğretmenim.
Öyle biri hiç olmayacak gibi geliyor
Hayır çok seçici değilim. GerçektenNe güzel mesleğiniz de var, bence hiç üzülmeyin, acaba siz mi seçicisiniz ondan mı kaçıyorlar aklıma bu geldi
Doğru söylüyorsunuz odundan farkım yokYa valla konuda sorulan sorulara bile tek cümle cevap yazıyorsun sosyal olmadığın cevaplarından bile belli
karşındaki kişi merhaba derse “merhaba”nasılsının diye sorduğunda “iyiyim” bişeyler içmek istermisin diyorsa “çay”ee gerisi yok
Biraz akıcı konuş havadan Sudan başla hoşlantılara geç yaf bizmi öğretelim MB nin öpretmenine![]()