Herşey geçiyor yavaş yavaş korkuyorum sadece:s

__ysmn__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
265
1
0
İstanbul
çok uçuk yaşadım hep herşeyi ölümden korktum ama bu kadar yaklaşmamıştım hiç istanbula evime döndüm gelene kadar içimde skıntı vardı zaten neyin ne olduğunu bilememiştim tatilimi kısa erteleyip eve dönmek istemiştim bir an önce evime adım atmk için sabırsızlanıyordum evt evime gelmştim ferahlamıştım bir iki saat geçti durduk yere bir sinirle odama gidiyordum odamın kapıısını açıcakdım sadece kapı kolundan değilde camı itiyordum hep elim genelde terlediği için kapı kolundan acmazdım camı ittim elimi nasıl vurduysam cama girmiştim camdan cektiğimde elim yoktu sanki koşuordum anne dye her yer kkandı acile kaldırıldım biras geç kalsaydım gerçekten gidiyordum allah korudu annemn dualarıyla çok acılar cektim tek elimle öğrenmeye basladım herşeyi pes ettim çok ağladım elim düzelcekdi düzelmeye basladı şimdi bile tek elimle yazıorum dikişlerm alınmasına tam bir hafta kaldı evt çok iz kalcak belkide elimde ama o izler bana çok şey gösterdi .şimdi sadece korkuorum sürekli br ağlamak var acaba bir yerde bir aksilik cıkıcakmı diye :S

evet atlattım çok şükür damarlarıma geldi bir kaçı ama iyiym kan kaybından giderken son anda yetştim parmaklarımı oynatamıyordum kolumda et yoktu bir kaçında hepsi geçiyor artık rabbime şükürler olsun..

amin saolun arkadaşlar dualarınız benle olsun şu dikişlerde alınsın iz kalsın yada kalmasın birşey istemiyorum pskolojim bozuldu biras korku yaşıorum ağlıyorum ama onuda atlatıcam inş.

Kan sozcugu dahı etkıler benı.
ıcım bır tuhaf olur.
Rabbım acıl sıfalar versın.
Daha beterınden korusun.

Cam kesiği hayatta en korktuğum şeeylerden biridir.. çok geçmiş olsun canım, allahım göstermesin birdaha bilmiyorumkismile

Cam neşter gibi keser şükret tendonlarına falan gelmemiş yara izleri problem değil. Dikişler alındıktan sonra 10 gün içinde adam gibi hareket ettirmeye başlarsın. Ama deri dahil eskisi gibi olması 1 seneyi bulur. En sonunda da beyaz izler kalır. Çoğu insanın başına gelir böyle şeyler. En dikkatsiz olduğun anı bulur bir de.

geçmiş olsun geçen sene sinir krizi anında aynı şey benim başıma gelmişti ,kapıyı çarpmıştım düştü falan , Allah korumuş pek birşey olmamıştı üç beş yara sadece ,, insan ne ara kırıldığını düştüğününü anlamıyor tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm bende sinir harbinde çokçok büyük hata yapmıştım 2001 ekim 10da ama malesef benim izlerim hiç geçmicek her baktıgımda 79dikiş benimle

allah razı olsun hepinizden evet ucuz atlattım izler kalır diyorlar çok acıdı cnm bir hafta elimi kıpırtmama lazım dediler elini kaybedersn bile diyen oldu genede ağladım ama destekçi oldum kendime az kaldı geçiçek izde kalsa geçiçek herşey...

allah kmsenin başına vermesin akacak kan durmazmış gerçekten annem kan gördüğünde bayılırdı hayatında ilk defa soğuk kanlıı oldu gereken müdahaleyi yaptı ben kan kaybettkçe herkesi kanlar içinde gördüke o beni sakinleştirdi allah razı olsun annemden

Bakma sen onlara bebeğim. Pozitif düşün senin elin o istediğini yaptırabilirsin ona sinirler falan zedelenmediği sürece nereye kaybedermişsin. Doktor mu onu diyen, onların ölür dediği yaşar, yaşar dediği ölür ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…