Herşey geçiyor yavaş yavaş korkuyorum sadece:s

Çok Çok geçmiş olsun kızlar...Rabbim sevdiklerinize bağışlamış.
İnşallah bu günleri atlatıp eski sağlığına kavuşursun.
Herşeyin başı sağlık sıhhat gerisi boş...

Çok çok geçmiş olsun canım, benim de iki elimde birden cam kesiği var, ikisinde de başparmağımı kaybediyordum neredeyse, seni çok iyi anlıyorum. Ama geçiyor. İzler için de çok iyi ilaçlar var, 6 ayda yok denecek kadar azaltıyor, doktorun zaten illaki biliyordur, danışırsın.

Icim tuhaf oldu canim ya cok gecmisler olsun beterinden korusun anneciginin duasi seni korumus insallah kisa zamanda duzelirsin moralini bozma

annecim benim o olmasa zaten basta en büyük morel kaynağım o oldu sonra tüm sevdiklerim iz kalcak istersen estetk amelyatı yaparız dediler ilkden olumlu baktım aslında erkek arkadaşım varsın iz kalsın bişiy olmaz sen iyisin yha yeter dediler bende geçiçekse birgün ameliyatsız geçer dedim dualarınız benle olsun dikişlerim aksilik cıkmadan alınsn...:

cnm oynatamıyordun dimi benim kemik kısmına gelmis pansuman yaparken bile ağrısına dayanamıorum bir uyuşukluk var acaba geçiçekmi en çok ordan korkuorum

cnm oynatamıyordun dimi benim kemik kısmına gelmis pansuman yaparken bile ağrısına dayanamıorum bir uyuşukluk var acaba geçiçekmi en çok ordan korkuorum

Oynatamıyordum tabiiki canım. Benim ikisi de kemiğe geldi, kemiğe kadar açılmıştı zaten, o hissettiğin ağrı kemiğe gelen darbenin şiddetinden oluyor. Uyuşukluk ve sancı oluyor evet ama geçiyor. Mümkün mertebe elini hareket ettirmemeye çalış, dinlendir. Dikişler alındıktan sonra da sızlayacak bir süre ama azalacak tabii. Ben parmağımı bükemiyordum ve öyle kalacak sanmıştım ama kalmıyor tabiiki. Sonra doktor sana bir takım egzersizler gösterecek muhtemelen onları da düzenli yaparsan hiçbir şeyin kalmaz, rahat ol.

hiç oynatmıyorum dediğin gibi egzersiz söyledi doktor çok sızlıyor burkamıorum bende dediiğin gibi olur inş bi o kısımdan korkuorum görüntüsü pek önemli değil alıştım artık kmse bakamıor pansumanda elime bi ben bakıorum daha bi umutlanıorum gecicek diye

dikişler alınırken nasıl acıdımı çok :s

Yok hic acımadı dikiş alınırken, ama ben hep alınınca geçecek acısı sanmıştım :)) yanılmışım, sızlamaya devam edecek tabii ama düşündüğün kadar geç iyileşmiyor, daha çabuk düzeliyorsun. Hatta bana ne olmuştu, başparmağımı büktüğümde işaret parmağım da bükülüyordu, dalga geçiyolardı benimle sakın eline silah alma istem dışı birini vurursun diye :)) korkmuştum baya öyle kalacak diye ama egzersiz yapa yapa geçti gitti. Senin de iyileşir hiç merak etme, iltihap kaptırmamaya çok dikkat et yalnız, pansumanını falan hiç ihmal etme.

yok cnm bugünde var pansumanım 2 günde bir yapılıyor dediğim gibi sadece o kemik kısmının acısına dayanamıorum canımı alıyolar sanki ama gecicek inş. parmaklarını oynatmaya calış dedi doktor doku kaybı oluyor dedi ama baş kısım oynamıyor işde dikişler alınsın bolbol egzersiz yapacağım..

canm bazı şeylerin kıymetini bu kötü olayla da olsa anlamış olman çok güzl..insanlar olarak acıyla yoğruluorz hep, sen de bunları atlatacaksın büyük bi olgnlkla allahn iznyle..

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

Bende böle bi talihsizlik yaşadım parmağım kopuyordu az daha... parmak kırıldı dikişler atıldı ve 3 ay geçmesine rağmen hala kullanamıyorum ama ona baktıkça o kadar çok şey hatırlıyorum ki sanki bi işaretti bu olay...
İnsan psikolojisini çok kötü etkiliyor ama geçer canım geçecektir...

insana büyük ders dimi ben izlerime baktıkça hayatta çok şeyi hatırlıycam ben bir gece yarısı ölümle burun buruna kanlar içinde hastanenin acil kapısından giriceğimi hiç düşünmemişdim yaşıycağım aklıma gelmezdi hayatı uzun gerçekten çok uzun sanıyormuşum ne acılar varmış belkide benden beterleri...bu yüzden istemiyorum estetik ameliyatı izlerime baktıkça çok şeyi hatırlıcam geçiçekse allahım tarafından geçsin izler..rabbim şifalar versin herkese dikişlerim cıktığında yazacağım size inş. çok çabuk cıkar...

ağrılarım geçti kadar az şuan çarşamba benim tahminime göre dikişler alıncak ama işde doktora bağlı bakalım ne diyecek bugün pansumandan geldim kemik kısmı ağrıor pansuman yapılırken işde bakalım geçiçekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…