Herşey geçiyor yavaş yavaş korkuyorum sadece:s

geçmiş olsun cnm bende sinir harbinde çokçok büyük hata yapmıştım 2001 ekim 10da ama malesef benim izlerim hiç geçmicek her baktıgımda 79dikiş benimle

Ben de tek parmağa 11 dikiş sığdırdım da 79 da fazlaymış canım. Benim sevgilimin dudağına da 3 dikiş atıldı, dikişlerin çıkma zamanı gelmeden bu tuttu söktü iz kalır demişlerdi 3 gün sonra da tamamen düzeldi androit gibi iz falan da kalmadı.

ben cnm iki ameliyat geçirdim sag bacagımda topuktan dize kadar 79 dikiş var platin takıldı çıkarıldı ayagım ters dönmüştü çevirdiler 3ana kemik kırılmıştı onları onardılar bitane daha ameliyat var ama topallama ihtimalim %90die olmuyom böyle topallamıyom hiç yoktansa

benim parmaklarımda sorun yok kolum ve baş parmak kısmımda var kemiğe geldiği için baş parmağımı kıpırtamıorum:S oda olucak ama kolumun için gözüküyordu ilk halinde şimdi çok şükür görüntü olarakda iyi gibi

zaten o ilk korku çok fena bişi ya heryer kan kanı durduramıyolar oanm ıyanasın ambulansa oynatılıyo biyerlerin onamı aglıyasın sonum ne olcak kesiceklermi acaba die onamı üzülesinki benimki kangrene kadar gidiyodu vakıf gureba sagolsun müdehale etti hemen yoksa dizden aşagısı yoktu rabime şükür düzeldi

bir yerden mi düşmüştün canım nasıl oldu o kadar ya :S

evet cnm 5.kattan düşmüştüm cam silerken işte dikkat etmemenin bedelimi desek gençligin verdigi delilikmi desek korkusuzlukmu desek 18metreden çakılmıştım aşagıya tek ayak kırıgıyla kurtardım

ah yawrum.. gene müthiş birşey ya o kadarla kurtulmak usturuplu düşmüşsün herhalde. çok korkarım ben o cam silme işinden ya. ben küçükken bizim camları erkek temizlikçi temizliyordu adam 11. kattaki evin camını dışardan siliyordu töbe estafirullah

evet cnm agaçlar önlemiş çarpa çarpa inmişim bunada şükür neyse kızın konusunu dagıtmıyım bn aklıma geldi öyle işteee

allah korumuş gerçekten çok kötü birşey ben sadece hatırladığım herkesn üzerinin kanlar olduğuydu bnm yüzüm heryerm kandı en son titremeye baslamıştım gidiyorum die kelimei şahadet bile getirmiştim snradan annem destek oldu dualarla rabbim kurtardı

yok cnm ne dağıtması seninki daha kötü rabbm korumuş

cnm dikişler alındıkan sonra muhtemelen bir takım egzersizler önercek sakın canın yanıyo die yapmamazlık yapmaki sinirler kaslar çalışmaya başlasın yoksa hareket kaybı oluyo sinirlerle kaslarda kapalı hareketsiz durdugundan

Kanamaz mı nasıl kanamıştır tabi .. Neyse ki geçmiş bitmiş o an. Daha da iyi olur gençken insanın her yeri çok çabuk iyileşiyor valla. Gece gece çenem düştü benim de.

evet cnm 5.kattan düşmüştüm cam silerken işte dikkat etmemenin bedelimi desek gençligin verdigi delilikmi desek korkusuzlukmu desek 18metreden çakılmıştım aşagıya tek ayak kırıgıyla kurtardım
:1shok:
gecmis olsun kizlar
herseyin basi saglik:Saruboceq:

Icim tuhaf oldu canim ya cok gecmisler olsun beterinden korusun anneciginin duasi seni korumus insallah kisa zamanda duzelirsin moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…