geçmiş olsun cnm bende sinir harbinde çokçok büyük hata yapmıştım 2001 ekim 10da ama malesef benim izlerim hiç geçmicek her baktıgımda 79dikiş benimle
Ben de tek parmağa 11 dikiş sığdırdım da 79 da fazlaymış canım. Benim sevgilimin dudağına da 3 dikiş atıldı, dikişlerin çıkma zamanı gelmeden bu tuttu söktü iz kalır demişlerdi 3 gün sonra da tamamen düzeldi androit gibi iz falan da kalmadı.
amin cnm bnm ama artık kendimi sakinleştirmeyi durdurmayı ögrendim acı tecrübede olsaaavarsın izler geçmesn yaralar kapansın yaşıyoruz yha çok şükür rabbim hepimize en iyi yolu göstersin..
ben cnm iki ameliyat geçirdim sag bacagımda topuktan dize kadar 79 dikiş var platin takıldı çıkarıldı ayagım ters dönmüştü çevirdiler 3ana kemik kırılmıştı onları onardılar bitane daha ameliyat var ama topallama ihtimalim %90die olmuyom böyle topallamıyom hiç yoktansa
bir yerden mi düşmüştün canım nasıl oldu o kadar ya :S
evet cnm 5.kattan düşmüştüm cam silerken işte dikkat etmemenin bedelimi desek gençligin verdigi delilikmi desek korkusuzlukmu desek 18metreden çakılmıştım aşagıya tek ayak kırıgıyla kurtardım
ah yawrum.. gene müthiş birşey ya o kadarla kurtulmak usturuplu düşmüşsün herhalde. çok korkarım ben o cam silme işinden ya. ben küçükken bizim camları erkek temizlikçi temizliyordu adam 11. kattaki evin camını dışardan siliyordu töbe estafirullah
yok cnm ne dağıtması seninki daha kötü rabbm korumuş
allah korumuş gerçekten çok kötü birşey ben sadece hatırladığım herkesn üzerinin kanlar olduğuydu bnm yüzüm heryerm kandı en son titremeye baslamıştım gidiyorum die kelimei şahadet bile getirmiştim snradan annem destek oldu dualarla rabbim kurtardı
:1shok:evet cnm 5.kattan düşmüştüm cam silerken işte dikkat etmemenin bedelimi desek gençligin verdigi delilikmi desek korkusuzlukmu desek 18metreden çakılmıştım aşagıya tek ayak kırıgıyla kurtardım
gecmis olsun kizlarçok uçuk yaşadım hep herşeyi ölümden korktum ama bu kadar yaklaşmamıştım hiç istanbula evime döndüm gelene kadar içimde skıntı vardı zaten neyin ne olduğunu bilememiştim tatilimi kısa erteleyip eve dönmek istemiştim bir an önce evime adım atmk için sabırsızlanıyordum evt evime gelmştim ferahlamıştım bir iki saat geçti durduk yere bir sinirle odama gidiyordum odamın kapıısını açıcakdım sadece kapı kolundan değilde camı itiyordum hep elim genelde terlediği için kapı kolundan acmazdım camı ittim elimi nasıl vurduysam cama girmiştim camdan cektiğimde elim yoktu sanki koşuordum anne dye her yer kkandı acile kaldırıldım biras geç kalsaydım gerçekten gidiyordum allah korudu annemn dualarıyla çok acılar cektim tek elimle öğrenmeye basladım herşeyi pes ettim çok ağladım elim düzelcekdi düzelmeye basladı şimdi bile tek elimle yazıorum dikişlerm alınmasına tam bir hafta kaldı evt çok iz kalcak belkide elimde ama o izler bana çok şey gösterdi .şimdi sadece korkuorum sürekli br ağlamak var acaba bir yerde bir aksilik cıkıcakmı diye :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?