Herşey görsellik midir?

Kötü bir gün geçirdim mesajınız gözlerimi doldurdu teşekkür ederim beni anladığınız için. Kalbim kırılıyor evet onca kişinin içinde sürekli aynı konular dönünce artık çok utanıyorum suçluymuşum gibi hissediyorum çok değişik bir duygu oluşuyor. Sanki onların herşeye hakları var benim yokmuş gibi
Din de bile kısasa kısas vardır. Onlar sizi hassas noktanız ile vuruyorsa sizde onları vurmaktan çekinmeyin ve onların dostluğunu kaybetmekten korkmayin çok dost olsalar halden anlayip destek olurlar . Destek olmak yeme sen kilolusun demek değil hangi mantığa sigar böyle destek ! Destek olmak hergun size enerji vermek bugün daha güzelsin çünkü bugün birseyler için çaba sarfediyorsun demek dikkat ederseniz bugün daha zayıfsın demedim çünkü yeri gelir veremeyebilirsiniz zira kilo verme sürekli bir eylem değil duraklama dönemleri oluyor ama önemli olan istikrar . Ama tavsiyem sizde çekinmeyin hassas noktalarına değinmekten anca öyle susuyorlar inanın ben de yapı olarak sizin gibiyim bir iki uc sabreder hatta kendimi sorgularım dediğiniz gibi farklı konularda sizin girdiğiniz psikolojiye girdiğim de oldu herkesin herseye hakkı var benim yok gibi geldi ... o yüzden sizi anlıyorum kimse kendi yaptığı hatayı kabul de etmez sonuçta akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını beğenmiş siz tatlı dille uyarsanız aaa canim senin iyiliğin derler sizde iyilik kisvesi altında sorun onlara . Olayın rahatsiz ediciliigini anlayınca onlar da seyreltecektir hareketlerini. Hasta da bi alem hastaneye gidecek kadar derdi var hemşirenin kilosuna mi takmış. Biraz şaşırtıcı geldi tabi siz oralarda neler neler goruyorsunuzdur

Benim bulunduğum çevrede de fazla kilolarıyla övünür insanlar. Bir davete gideriz çok zayıfsın burada kadınları kilolu severler, görümcelerime neden zayıf bu kalçası yok göbeği yok diye sorarlardı, hamileyim 6 kiloya yakın aldım göbeğim çıktı geçenlerde birisi gördü sen daha da zayıflamışsın neden öyleeee? Tamamen kusur aramak, özgüveni düşürmeye çalışmak,aslında çoğu yönden takdir edip dışarıdan bir kulp bulmaya çalışmak, kötü niyet kalbi bozukluk başka da bir şey değil. Artık soranlara gülüp geçiyorum açıklama dahi yapmıyorum. Siz kendinizle barışık olun yeter, çünkü elalem her türlü her konuda konuşur.

Cevap veriyorum çok salak olmadığı müddetçe evet bizim toplumumuzda herşey biraz görsellik. Fakat ben size de kızdım. Bir Güler iki Güler ama doz kaçtığı insanlar haddini aştığı anda arkadaş dost falan demem bozardım. Ayarını da giderek arttırırdım. Fakat her söylenene gülerseniz muhatap durması gereken yeri bilemez. Haddini hududunu bilmeyen insanlara şurda duracaksın diyerek bir çizgi çekmek en sevdiğim huyumdur, önce kendinizi sevin sonra onları. Tavsiye ederim.

Kendileri bile farkında değil ama ego tatmin ediyorlar, kendileri üst mercii ya sanki. Kilonun sağlıksız olduğunu biz bilmiyorduk çünkü iyi ki söylediler. Kiloluysan herkes diyetisyen kesiliyor. Ki belki kilo vermek istemiyoruz, istiyorsak da tavsiye istenmeyen konuda tavsiye vermek hadsizlik bence, kilo konusu olmasa başka konuda böyle milleti eleştirip akıl vermeye kalksak biz haksız oluruz ama kilo olunca herkes kendine hak görüyor.

Back
X