Herşey gözüme batıyor

Yedi yıl sabretmişsiniz okulunu bitirmesini de bekleyin bence. Şimdilik karar vermeyin...hayatını düzene koyabilmesi için sizin endişelendiginiz hususları giderme yoluna gidecek mi gitmeyecek mi biraz bekleyin. Bunları düşünüp şimdiden uzulmenize hiç gerek yok. Sizinle birlikte olmadığı zamanlarda siz de arkadaşlarınızla güzel vakit geçirin. Çıkın dolasin alışveriş yapın, kuaföre gidin. Umarım ilişkiniz sağlıklı bir şekilde devam eder her şey yoluna girer.

Dilinde sürekli evlilik var çünkü sizi başka şekilde elinde tutamayacağını biliyor, bu kesin.

Askerliğini yaptı mı?
Boş zamanlarında çalışır mı?
Ekonomik olarak ihtiyaçlarını kim karşılar?

Belki de bu saatten sonra işsiz, güçsüz (eminim daha askerliğini de yapmamıştır) ona kimsenin bakmayacağını düşünüyor.
Ya da yıllarca siz onu derleyip, topladınız, idare ettiniz ve size çok alışmış sizsiz olmaktan korkuyor....
Bedelli yaptı. 1 gün bile çalışmamış staj harici. Maddi desteği ailesi sağlıyor. Ailesinin maddi durumu Türkiye şartlarına göre baya iyi. Sanırım onlara güveniyor.
Yıllarca bana mi güvendi bilmiyorum ama bende bu sürede başka pencereden bakmaya başladım

Yedi yıl sabretmişsiniz okulunu bitirmesini de bekleyin bence. Şimdilik karar vermeyin...hayatını düzene koyabilmesi için sizin endişelendiginiz hususları giderme yoluna gidecek mi gitmeyecek mi biraz bekleyin. Bunları düşünüp şimdiden uzulmenize hiç gerek yok. Sizinle birlikte olmadığı zamanlarda siz de arkadaşlarınızla güzel vakit geçirin. Çıkın dolasin alışveriş yapın, kuaföre gidin. Umarım ilişkiniz sağlıklı bir şekilde devam eder her şey yoluna girer.
7 senedir birlikte değiliz o okulunun 7. Senesinde biz 4 seneye yakın bir süredir birlikteyiz

7 senedir birlikte değiliz o okulunun 7. Senesinde biz 4 seneye yakın bir süredir birlikteyiz
Pardon canım...yine de dört yıl uzun bir süre...sevip emek vermişsiniz. Sizi kaybetmeyi göze alamayacaksa bir şeyler yapar diye ümit ediyorum. Sorumsuzluk konusunda diğer arkadaşlar kadar ümitsiz değilim. 11 yıl önce evlendigim eşimle şimdiki arasında çok fark var. İki kredi kartı borcu birikmişti o zamanın parası 30.000 geçiyordu ...çalıştığını yemiş gezmiş ...ama şimdi aldığımız evin borcunu ödediğimiz gibi evimizi büyütmeyi hayal ediyoruz, ikimiz de ogretmeniz. Ve ikinci evliliğimiz ikimizin de....dürüst , merhametli, kibar bir insansa peşini bırakmayın Allah iyi bir iş fırsatı çıkarır inşallah karşısına. Dediğim gibi okulu bitirsin güzel kardeşim gidişata göre karar verirsiniz.

7.sınıf mühendislik öğrencisi olması bana göre normal.En yakın kız arkadaşımda bu kadar senede bitirdi neler çekti ben bilirim.
Konu sahibinin erkek arkadaşına gelince bu çocuğun kendi ayakları üzerinde durması için daha çok fırın ekmek yemesi gerekir.

Ya 3 saat mesajlaşmayınca noluyor yani?
Bu kadar mı birinin sürekli "bak ben buradayım, gitmedim, seni seviyorum" onayına ihtiyacınız var?

İnsan bir film izliyor 2 saat sürüyor.
Arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum bazen 4 saat 5 saat bakmıyorum.
Okçuluğa gidiyorum bazen sabah 10 akşam 5 bakmıyorum.
Yanımızda da bir çocuk var Allahım her ok atışından önce mesaj yazıyor kıza, kimsenin de konuşası gelmiyor onunla çünkü çocuğa bakıp bir şey anlatıyorsun adam sürekli telefonuna gömülü.
Dışarıdan sosyal becerisi düşük biri gibi gösteriyor bu hali onu.
Biz kendi aramızda eğleniyoruz, gülüşüyoruz falan o telefonunda.

7. senesi olup bitirememesine gelince orada haklısın.
Sorumsuz görünüyor dışarıdan.
Hırsı olmayan tipleri çekici bulmam ben de.
Aslında okulunu okuyor.Siz çok çalışkan biri istiyosunuz karşınızda ama kapasitesi bellidir bazı insanların.Siz başka sebeplerden kavga cıkarmışsınız.Gözünüze batmış.

Ilişkilerde başkalarının çocuklarını yetiştirmeye çalışmak başlı başına hata. Kac zamandir bu durum böyle devam ediyor.artik hakli olarak bıktınız. Ama siz ne yapın edin bu yaştan sonra kac oyun oynasanizda adam değişmez. Hem kişiliğinizden taviz vermiş olursunuz

Kafasına dank etmesini sen sağlayamazsın o kendi kendine ben napıyorum, artık hayatımı yoluna sokmam gerekiyor demesi gerek. Sen ne kadar söylersen söyle bi kulagından girer öbüründen cıkar. Ki aileside illa baskılıyodur okulunu bitir iş hayatına atıl diye. Sen kendi hayatına bak şuanlık bi mezun olsun ondan sonra değerlendirirsin.

yani iç anadolu deyince aklıma konya çorum vs geliyor. bu okullarda 7 sene mezun olamamak büyük başarı zaten çoğu liseden bozma. kaldı ki mezun olunca da iş bulması çok zor anlattığınız profile göre.
Iş bulması kolay çünkü babası da mühendis ve bir firmada müdür.
O konuyu düşünmüyorum. Ama sorumluluk alamayacak insan bulduğu işi de devam ettiremez.
Sabret 1 ay kaldı sonra göremez isen zaten bırakırsın diyor bende birden bitirmek yerine bir iki ay daha bekleyeyim diyorum

Ben bazen canım istemeyince 1 gün telefonuma bakmam. O yüzden 3 saat olayını abartmayın ama hala okulu bitirmeye çabalıyor olması sıkıntı. Okulu bitirip iş bulduktan sonra da en az iki yıl gözlemlemelisiniz değişimini. Seviyorsanız gidişatına bırakın. Sevginizin tükendiğini hissediyorsanız daha fazla uzatmayın.

3 saat telefona bakmaması sorumsuz olduğunun en belirgin özelliği bence bunu küçümsemeyin çünkü adam ne okulu bitirme derdinde ve ilgi gösterme derdinde. Bu oyunlar bağımlılık yaptığı için ve sorumsuzluk yüklediği için bence büyük problem. Normal bir insan gibi davransa siz eminim 3 saat telefona bakmamayı problem etmezsiniz ama bu adam için evet problem edilir. Ben olsam terk ederim ve eğer gerçekten seviyorsam kendine çeki düzen verip vermemesine bakarım. Değişen birşey yoksa yoluma onsuz devam ederim. Sizi gerçekten istiyorsa ayrı kaldığınız zaman okulunu bitirebilir :)))

Back
X