HERSEY ICIN COKMU GEC ARTIK.. Yas 29 :(((((

artık bende bütün umudumu kaybettim

artık bende bütün umudumu kaybettim

İnanmıyorsunuz bişey diyemem, ama Allah inancı olan bir insan asla umudunu yitiremez.

Demek ki siz kısmetinizi sebeplerden bekliyordunuz o zaman, yaş genç fizik yerinde olunca oluyor evlilik öyle mi? Yaradan dilediği için değil?

Bence olay O'nun bir "ol "demesine bakar. Olmaz olmaz diyince olmuyor tabi, çünkü sepeblerden beklemenin yanı sıra, O'nun rahmetinden kudretinden de şüphe edilen bir yaklaşım bu. Olduramaz der gibi. Bir nevi dua yerine geçiyor.

.

hiç aklımıza gelmemişti

herşeyin hayırlısı dile canım kısmet bu tür işler yağmurdan kaçarken doluya tutulmada boşver sanki evlilik çok mu kolay

ben çok zorlanıyorum mesela apayrı bir sorumluluk ama gerçekten yuva kurmak istiyorsan git be dene sanşını boşver herkesi...

Vallahi ben de 27 , mutsuz ve umutsuzum.

Kader, kismet, nasip vs demek bence bos yere umut ve zugurt tesellisi. Yasitlarim teker teker evlendi, kendi hayatlari aileleri var, benim gunahim ne?

ne alakası var olayları faklı yerlere çekmeyin lütfen ALLAHın rahmetinden kudretinden kesinlikle şüphemiz yok yaklaşım biçiminiz çok yanlış

o programları samimiyetsiz buluyorum yoksa tabiki denerdim

ne alakası var olayları faklı yerlere çekmeyin lütfen ALLAHın rahmetinden kudretinden kesinlikle şüphemiz yok yaklaşım biçiminiz çok yanlış

Olayı ne amaçlı bir yana çekmeye çalışabilirim ki? Bundan nasıl bir rant sağlayacağım? Sadece dostane bir uyarı idi. Birşey olmuyorsa bunun nedeni bizim tutumumuz ve ruh halimizden kaynaklanıyor olabilir, bilinçli veya bilinçsiz. Ben sizin inancınızı sorgulamıyorum. Hepimizin umutsuz haller yaşadığı oluyor ama ümitsizlik şeytandır diye bişey duymadız mı hiç?

.

ben de 28 yaşındayım geçen yıl evlendim. benim yaşıtlarım (ilköğretim-lise-üniden akranlarım) daha yeni evleniyor ve evlenmeyenler de çok. yani artık günümüzde bu yaşlarda bekar olmak çok normal. önemli olan birilerini tanımaya çalış. bu işler kısmet, bir bakmışsın 1 aya evlenmişsin. insanlara şans tanı, görüş.

herlafa takılma bu konularda genelde acımasız yaklaşıyolar banada yapıldı kendimden biliyorum benim yaş 30 bende aynen senin gibi hayatı elinden kaçırmış gibi hissediyorum nasip diyelim allah büyüktür ardır bi bildiği

öyle demeyin bence . belkide kısmetin hala dolaşıyo ve zamanı geldiğinde seni bulacak...umutsuzluga düşmeyin. çok insan var 30 unda 35 inde evlenen. 22 inde evlenip sonra anlaşamayıp boşansan daha kötü olmazmıydı. 28 yaş tam evlilik yaşı aslında insanın tam olgunlaştıgı ve sorumluluk alabileceği yaşlar.
tabi sizinde biraz cabalamanız lazım.öyle oturup beklemekle olmazki.çalışıyosanız elbette cevreniz vardır.cevreniz yoksa kurslara gidebilirsiniz yeni insanlarla tanışabilirisiniz.hoşlandıgınız biri varsa ona bi adım atın yada. hem her yaşın ayrı bi güzelliği var neden yaşlı olasınız tam cagınızdasınız :) ne olur canınızı sıkmayın...
kısmet bu işler.olmuyosa bi sebebi mutlaka ama mutlaka vardır .Allah bilir en doğru zamanı.yapacagınız tek şey biraz cabalayarak sabırla beklemek....

.. inanırmısınız bilmem ama bi dua var ben kısmet actıgına inanıyorum ... her cuma abdest alın ve 21 defa CUMA SURESİ ni okuyun.3 4 hafta bi deneyin :):):) bide her gece yatmadan bol bol dua edin .. Allah hakkınızda hayırlı olan doğru kişiyi en yakın zamanda karşınıza cıkarır umarım :)

ben 21 yaşında evlendim hayatım kaydı. 2 ay evli kaldım. zar zor toparladım ve hala kanayan yaralarım var.

erken evlenmek mesele değil yani. hayırlısı olması, gerçekten adam gibi birinin olması önemli.

bu boşluğunu kullanmaya çalışanlar olabilir, dikkatli ol olur mu?

o fırsatçıları varyaaa gebertesim geliyor ben 3,5 ay evli kaldım boşanalı 8 yıl oldu yanlız hissediyorum kendimi hepsi bu

aynen hayatım ya sanki bir suç işlemişiz gibi ALLAHA olan inancımız bile sorgulanıyor yuh diyorum yaaaa komedi resmen

aynen hayatım ya sanki bir suç işlemişiz gibi ALLAHA olan inancımız bile sorgulanıyor yuh diyorum yaaaa komedi resmen

Arkadaşım gerçekten iyi niyetimle yaptığım bir tavsiyeyi ne kadar gocundun? Benim senin inancınla ne derdim olabilir, çok çirkin bir tavrın var.

Hepmizin ümitisiz halleri oluyor, inancamıza ters. Hal tavrımız dua yerine geçiyor bu yüzden dileğimiz olamıyor dedim.

Ama sen beni boşver, yuhlamışsınn yaa..özür dilerim, sen haklısın. Umutsuzluğunu koru o zaman ve haline ağlamaya devam et.

sizi çok iyi anlıyorum. bazı arkadaşlar çok mantıklı şeyler söylüyorlar, evet ama ben de sizin gibi şeyler yaşadım ve "kısmet, zamanı var" kelimeleri insana pek tesselli olmuyor. kendimi övmek için söylemiyorum, hep ortamlarda popüler bir kızdım ama sevgili konusunda şanssızdım hep. hele bir de herkesin "aaa nası sevglin yok" demesi iyice bunalıma sokardı beni. 25 yaşıma kadar doğru düzgün ne sevdim, ne sevildim. insan çok üzülüyor bazıları demiş "evlenmek için mi yaşıyoruz" diye hayır tabi ki ama sevmek, sevilmek için yaşıyorum ben ve bir kere geliyorum bu dünyaya bu güzel duygulardan mahrum kalmak istemiyordum. taaa ki 25 yaşıma kadar ve şimdi evliyim, kızım var Allah'a bin şükür. evet her şeyin zamanı var ama o zamanı beklerken insan yoruluyor, haklısınız.

öncelikle kendinize güvenmelisiniz, yani sevgilinizin olmaması sizde bir eksiklik olduğunu göstermez. gülümseyin, ışıldayın, bakımlı olun her daim ve imkanınız varsa sosyal ortamlara girin, tanışın insanlarla sadece sevgili olmak, evlenmek için değil. yeni insanlar tanıyınca kendinize gelirsiniz. etrafınıza pozitif bir ışık verdikçe emin olun aklı başında erkeklerin dikkatini çekeceksiniz. inşallah iyi kişiler çıkar karşınıza.

artık benimle ilgilenmeyi kesermisin bu tür davranışlardan hoşlanıyorum ayrıca yorumlarında bulunan iğneleyici laflarından dolayı tavrının benimkinden daha çirkin olduğunu söyleyebilirim.

keşke herkes senin kadar anlayışlı olabilse tatlım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…