HERSEY ICIN COKMU GEC ARTIK.. Yas 29 :(((((

aynen hayatım ya sanki bir suç işlemişiz gibi ALLAHA olan inancımız bile sorgulanıyor yuh diyorum yaaaa komedi resmen

herşeyi derler üzülme bak bana neler dediler insanlık dışı hakarete varan sözler anlayamıyosan yazma arkadaşım neden köstek oluyosun dimi sana pek bişey denmemiş bide bana bak

sana şöyle diyim: senin durumunda olmak için şu an çok şey verebilirdim şu an. henüz geç kalmış da değilsin ayrıca. atalar çoğu zaman tam 12'den vuruyorlar: "bekleyen kızım yerini bulan kızım" gibi. zamanı var demek ki. sakın illa da evlenecem diye yanlış bir şey yapma. bak mesela bana. aynı sen gibi düşünürdüm, hissederdim. bir gün bi sevgilim oldu, nişanlandık ama tonla ayrılığın sebepsiz kavganın ardından, bi de sanki ortalık durulmuş, tüm kavgalar çözülmüş gibi evlendik, ki bunları hep ben istedim, bir çok kez barışmak için yalvardım...öyle çok ihtiyaç ve eksiklik hissetmiştim ki birinin yanımda olmasını , beni sevmesini; bana yaptığı her şeyi kabul edip sindirmişim. gene de dayandım, oh ne güzel evim var, benim eşyalarım, canım kocam dedim, her şeyi feda ettim, başka bir ben oldum adeta! o mutlu olsun o zaman ben de mutlu olurum dedim. bunları hep biliyor ve anlıyor olsam da hep kabul etmek istemedim ya neyse... sonuç ne biliyor musun? hakaret, küfür, şiddet! yaranamadım işte! hasta bir adama saplanıp kaldım yani. başlamaması gereken bir ilişkiyi sırf sen gibi düşündüm diye başlattım, ite kaka kah mutlu kah depresyonda tam 5 yılımı harcadım. şimdi boşandım ve gene o 'bir an önce ayrılmayı beklediğim ev'e geri döndüm. gerçi bir süre sonra kendime ev tutacağım ama, aynı şey değil. bekarken daha kolay, inan bana. katlan haline, unutma anne babanın evi her şartta senin evin. herkes gidiyor, yabancı oluyor bir gün ama onlar hep annen ve baban. varsın çeyizlerin eski moda olsun. zaten bence çeyiz alma, altın al ya da para falan biriktir.
30 yaşındayım. keşke her şey sıfıra dönse, senin durumunda olsam. ben eksi'deyim şimdi. unutmam gereken tonlarca hatıra var.
umarım anlatabilmişimdir.
Allah herkese hayırlı kısmet versin. kimse böyle üzüntüler yaşamasın. sadece isteme 'hayırlısını iste' lütfen.

nooolmus yanı bende 28 yasında evlendım..sımdı 31 oldum..1 kızım var..

sen kocayı bul,kuzenlerine yetısırsın hemen:)

hem bız karta kaçmış olabılırız ama çocuklarımız yaşıtlarımızın çocuklarından cıtır olcak sevın..

alemsin canım...

hiç böyle düşünmemiştim moral oldu valla...

bence bunları kafaya takıp kendini boşyere üzüyorsun ben 31 yaşında evlendim çok şükür çok mutluyum ve bebişim olacak çok yakında inan ne varsa baba evinde var günlerinin kıymetini bil ve keyfini çıkar evlendikten sonra hiç vaktin olmuyor herşeyi ertelemek zorunda kalıyorsun zamanın olmuyor herşeye banada çok derlerdi geç kalıyorsun evde kalacan diye hem atalaımız ne dedemiş sabreden derviş muradına ermiş :)

"kısmet" kelimesini teselli için değil, inandığım için kullanırım. çünkü evlilik işleri gerçekten kısmet!

Güzel bir şey demek istemişsin de ifade edememişsin.. insan sıkıntıda olunca birilerinin çıkıp inanç sorgular gibi teselli vermesi çok iyi olmuyor aslında.. elbette ki hepimiz herşeyi allahtan bekliyoruz ama rabbim gökten zembille indirmeyeceğine göre mutlaka araya bir "sebep" koyacak değil mi yani arkadaş, kısmetini "sebeplerden" beklemiyor büyük ihtimalle.. ama bazen daralırsın ve küçük çapta isyan edersin hani.. hepimizin başına gelmiştir sonuçta, onun yakınması da bu

konu sahibi, şu hayatta en teselli etmeyecek kelimeler "daha vakti var, kısmet" v.s. biliyorum.. sadece evlilik için de değil, kimine göre çocuk için, kimine göre iş için.. ama ne yazık ki bu hayatta bir gerçek var; bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır.. yani ne zaman istemekten vazgeçersen o zaman gerçekleşecek, ne yazık ki böyle

burda evlenip doğumda iki ay sonra bırakılanlar var canım üzülme karşına doğru insan çıkıcak .elbet vardır bundada bir hayır. hem yaşın çokta büyük değil abartma yaşlandım diyerek bende 27 yaşındayım :)

11 sayfa ilerlemiş konun mutlaka herkes bir şey söylemiştir ancak şunu diyebilirim ki sana. yaşamın kıyında olan ya da ramak kala dönmüş insanlarla konuşursan hiç bir şey için geç olmadığını anlarsın. hem yaşın o kadar küçük ki.. gerçekten bak sen hayatı sevdiğin sürece o seni sever. hiç bir sevgi gibi bu da tek taraflı olmuyor. elindekilerin kıymetini bil ve sarıl hayata.

Annem babam memnekete gittileri icin abi ve ablalarimda kalirim genellikle. Basklarinin hayati derken onu kastettim.. Cok arkadasim yok. Yurd disinda yasiyorum ve yabancilarlada arkadas olamiyorim pek cevrem yok..

Al bide benden yak , demekki yanliz degilmisim oh be ! bende yurttdisinda yasiyorum yabancilarla konusuyorum ama ciddi bi samimiyetim yok arkadas diyemem tam anlamiyla . Bulundugum cevrede erkek arkadasim olmasi veya evlenmem imkani 1% den bile az .. o yuzden galiba benimde umudum yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…