- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
aynen hayatım ya sanki bir suç işlemişiz gibi ALLAHA olan inancımız bile sorgulanıyor yuh diyorum yaaaa komedi resmen
Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .
nooolmus yanı bende 28 yasında evlendım..sımdı 31 oldum..1 kızım var..
sen kocayı bul,kuzenlerine yetısırsın hemen:)
hem bız karta kaçmış olabılırız ama çocuklarımız yaşıtlarımızın çocuklarından cıtır olcak sevın..
Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .
sizi çok iyi anlıyorum. bazı arkadaşlar çok mantıklı şeyler söylüyorlar, evet ama ben de sizin gibi şeyler yaşadım ve "kısmet, zamanı var" kelimeleri insana pek tesselli olmuyor. kendimi övmek için söylemiyorum, hep ortamlarda popüler bir kızdım ama sevgili konusunda şanssızdım hep. hele bir de herkesin "aaa nası sevglin yok" demesi iyice bunalıma sokardı beni. 25 yaşıma kadar doğru düzgün ne sevdim, ne sevildim. insan çok üzülüyor bazıları demiş "evlenmek için mi yaşıyoruz" diye hayır tabi ki ama sevmek, sevilmek için yaşıyorum ben ve bir kere geliyorum bu dünyaya bu güzel duygulardan mahrum kalmak istemiyordum. taaa ki 25 yaşıma kadar ve şimdi evliyim, kızım var Allah'a bin şükür.evet her şeyin zamanı var ama o zamanı beklerken insan yoruluyor, haklısınız.
öncelikle kendinize güvenmelisiniz, yani sevgilinizin olmaması sizde bir eksiklik olduğunu göstermez. gülümseyin, ışıldayın, bakımlı olun her daim ve imkanınız varsa sosyal ortamlara girin, tanışın insanlarla sadece sevgili olmak, evlenmek için değil. yeni insanlar tanıyınca kendinize gelirsiniz. etrafınıza pozitif bir ışık verdikçe emin olun aklı başında erkeklerin dikkatini çekeceksiniz. inşallah iyi kişiler çıkar karşınıza.
Arkadaşım gerçekten iyi niyetimle yaptığım bir tavsiyeyi ne kadar gocundun? Benim senin inancınla ne derdim olabilir, çok çirkin bir tavrın var.
Hepmizin ümitisiz halleri oluyor, inancamıza ters. Hal tavrımız dua yerine geçiyor bu yüzden dileğimiz olamıyor dedim.
Ama sen beni boşver, yuhlamışsınn yaa..özür dilerim, sen haklısın. Umutsuzluğunu koru o zaman ve haline ağlamaya devam et.
Annem babam memnekete gittileri icin abi ve ablalarimda kalirim genellikle. Basklarinin hayati derken onu kastettim.. Cok arkadasim yok. Yurd disinda yasiyorum ve yabancilarlada arkadas olamiyorim pek cevrem yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?